Διαφημίσεις

Σύμφωνα με τον Αρουραίο (ιστοσελίδα με αριστεριστικές – συριζαίες καταβολές) δόθηκε εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για τη σύλληψη 3 τηλεοπτικών αστέρων (μιλάμε για βαριά ονόματα) οι οποίοι εντοπίσθηκαν με καταθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό.

Οι συγκεκριμένοι συμπεριλαμβάνονται στην μεγάλη λίστα των ανθρώπων των ΜΜΕ οι οποίοι διατηρούν καταθέσεις στο εξωτερικό και στους οποίους παρείχαν ασυλία όλες σχεδόν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Στην περίπτωση μάλιστα του ενός έχει εντοπισθεί και συγκεκριμένο παραδικαστικό κύκλωμα που του παραχωρεί ιδιότυπη ασυλία!

Τώρα αρχίζουν και εξηγούνται ΠΟΛΛΑ…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

8 σχόλια στο “Κοίτα να δεις κάτι πράγματα : Εντολή για τη σύλληψη 3 δημοσιογράφων για μαύρο χρήμα”
  1. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ…! ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ! ! ! (χα!χα!χα! ΑΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ’ΧΟΥΜΕ)

  2. SORRY ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ “ΚΑΤΟΧΙΚΗ ESPRESSO”!!!
    ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ESPRESSOΦΕΡΝΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ…ΓΕΝΙΚΑ ΚΙ’ΑΟΡΙΣΤΑ…
    ΞΕΡΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΠΑΘΙΑΖΕΣΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ” ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΝΗ, ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΓΕ… ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ..!!

  3. dixnoyn ta psemata toy tsipra alla toy samara ta krivoyn zapeio 1 2 3
    dixnoyn tis klistes trapezes alla ton ftoxo poy perimeni na pari 1 maroyli 1 laxano kai 5 patates tsampa to krivoyn tos astegoys poy ps axnoyn sta skoypidia toys krivoyn epiteloys mia zoi hmoyn nd alla mas xantakosan thimithite ligo kairo prin ntora mpakogiani evrize ton samara dosilogo prodoti tora mazi samaras me venizelo sfagi tora mazi telika ola gia tin koytala poso akoma

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek