Διαφημίσεις

Αλλοδαποί και γύφτοι καρπώθηκαν τις κάρτες σίτισης..

Έκπληκτοι είδαν οι πολίτες της Θήβας, αλλοδαπούς και γύφτους να γεμίζουν καρότσια με τρόφιμα από τα σούπερ μάρκετ της πόλης..

Αρχικά νόμιζαν πως δόθηκε το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ και είτε έσπευσαν στα ΕΛΤΑ για να το πάρουν, είτε τηλεφώνησαν για πληροφορίες…

Η οργή ξεχείλισε όμως, μόλις ενημερώθηκαν πως επρόκειτο για την κάρτα σίτισης, της οποίας τελικά δικαιούχοι, για άλλη μια φορά, είναι οι αλλοδαποί και οι γύφτοι!

 

[sc:mytilinios]

Καλά διαβάζετε, εξαθλιωνόμαστε οι Έλληνες φορολογούμενοι, για να περνούν καλά, αυτοί που δουλεύουν, χωρίς να δηλώνουν εισοδήματα και μάλιστα στερώντας από έσοδα τα ασφαλιστικά μας ταμεία, καθώς κι εκείνοι που μας κλέβουν και μας ρημάζουν.

Εύγε στους εκάστοτε πολιτικούς, που ψηφίζουμε, για να ζήσουμε, υποτίθεται καλύτερα!

 

http://thivagr.blogspot.gr/

 

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: Το πρόβλημα δεν είναι εάν το παίρνουν οι αλλοδαποί, το πρόβλημα είναι ότι βγαίνοντας από τα σουπερ μάρκετ μπαίνουν στις 5μετρες mercedes και τα πόρσε καγιέν…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

6 σχόλια στο “ΚΑΡΤΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ : Δικαιούχοι αλλοδαποί και τσιγγάνοι”
  1. Τι συμβαίνει ρε παιδιά με τις κάρτες; υπάρχει κάποιος άλλος πλην τσιγγάνων και αλλοδαπών που να έχει πάρει; ελπίζω να υπάρχει! Γιατι οσες περιπτώσεις ξέρω τους είπαν πως επειδή είχαν δηλώσει εισόδημα το 2013 δεν δικαιούνται τώρα(το 2015!!!) την κάρτα αλληλεγγύης! λες και αμα ειχε ο άλλος μερικά λεφτά το 2013 σημαίνει οτι τώρα έχει να φάει. Γιατι δεν λαμβάνουν υπόψιν τη φορολογική δήλωση του 2015; ή έστω του 2014;

    1. Το παραξενο θα ηταν να γινοταν το αντιθετο !!!!
      ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ (την τελευταια 20ετια) , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ‘Η ΓΥΦΤΟΣ !!
      ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ !!!
      Κι αν θες να το διαπιστωσεις κανε κατι απλο !!! Κυκλοφορα με ληγμενο ΚΤΕΟ 10 ημερων , ‘η παρκαρισε βιαστικα για 1 λεπτο εξω απο το περιπτερο παρανομα (οχι κατι πιο σοβαρο)..
      .ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ , ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ Ι.Χ. τους , στο απεναντι πεζοδρομιο ( με αλλους 10 στιβαγμενους μεσα σαν σαρδελες )…, ΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Επισημη απαντηση του κρατους σε Ελληνα ανεργο που φιλοξενειται με μηδεν εκκαθαριστικο ,εισοδημα ,ακ.περιουσια,τραπεζικο λογαριασμο.

    Απαντηση:
    Επιδότηση Σίτισης: Βάσει των κριτηρίων προτεραιοποίησης, δεν εγκρίθηκε η παροχή.
    Αιτιολογία: Βάσει των κριτηρίων προτεραιοποίησης που προβλέπονται από την Κοινή Υπουργική Απόφαση δεν μπορείτε να λάβετε την παροχή.
    Σύμφωνα με το Άρθρο 7 παρ. 3 της ΚΥΑ, εφόσον η παροχή δεν εγκρίθηκε λόγω εφαρμογής κριτηρίων προτεραιότητας δεν προβλέπεται αίτημα επανεξέτασης.

  3. ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ !!!!!!!!!!

    ΤΩΝ 70 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ, ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ ΟΛΙΓΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ……

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ …….

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΦΤΩΧΟΙ…….

    ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ……….

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ….
    ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΥΨΗ !!!!!!!!!!

    ΕΙΔΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΑΛΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ …..

    ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ… ΕΝΩΘΕΙΤΕ,…. ΑΓΑΠΑΤΕ…. ΤΟΛΜΗΣΤΕ….. ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ….

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  4. Καλημέρα σε όλους,
    Για να μην λέμε μόνο τα άσχημα, δόθηκε στον πατέρα μου άνεργο με παιδί που σπουδάζει στην Αθήνα, μόνο το επίδομα σίτισης.

    Βέβαια, επειδή δεν είχαν ούτε το ενοίκιο να πληρώσουν φιλοξενούνται στην θεία μου, βάλαμε στην αίτηση και την επιλογή για επιδότηση ενοικίου αλλά απορίφθηκε. Αναρωτιέμαι δηλαδή τι πρέπει να γίνει για την επιδότηση ενοικίου; Να χρωστάνε και μετά να εγκριθεί;

    Αυτά τα λίγα και από εμένα,
    Αλληλοστήριξη όπου μπορούμε και μας παίρνει παιδιά γιατί δεν είναι καλά τα πράγματα.

  5. Και εγώ που άκουσα σήμερα το πρωί Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 την αρμόδια υπουργό κυρία Φωτίου στο ΜΕΓΑ να λέει ότι ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ θα αρχίσουν να πιστώνονται οι λογαριασμοί αυτών που έχουν την κάρτα σίτισης, τί να πώ;;;;; Ότι είναι παραμύθι η όλη ιστορία με τους γύφτους και τους αλλοδαπούς αφού δεν γίνεται να ψώνιζαν με κάρτα που δεν είχε χρήματα στο λογαριασμό ή η κυρία Φωτίου λέει ψέματα;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek