Διαφημίσεις

Είχαμε προχθές το σεισμό στην Άρτα (εδώ)  μεγέθους 4,4 βαθμών της ΄κλίμακας ρίχτερ.

Ακολούθησε ο χθεσινοβραδινός στο Αίγιο (εδώ) μεγέθους 4,6 βαθμών, που έγινε ιδιαίτερα αισθητός αρκετά μεγάλες αποστάσεις.

Σήμερα τα ξημερώματα  είχαμε έναν ακόμα σεισμό, μεγέθους 4,2 βαθμών ανατολικά των Χανιών.

454267.regional

Πριν το σεισμό στο Αίγιο μας ήλθαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες τα χταπόδια λες και τρελάθηκαν έβγαιναν στα αβαθή ή στα ρηχά με αποτέλεσμα ακόμα και τα μικρά παιδιά να τα πιάνουν με τα χέρια. Σύμφωνα με την ίδια πληροφορία αυτό συνέβη και όταν έκανε πριν λίγα χρόνια τον μεγάλο σεισμό του Αιγίου. Βέβαια το 4,6 δεν είναι μεγάλο, όμως σίγουρα δεν είμαι και μικρό μέγεθος.

Επίσης χθες το πρωί παρακολουθήσαμε μια ας την πούμε ακολουθία στους σεισμούς. Μικροί σεισμοί που ξεκίνησαν από ανοιχτά της Ζακύνθου και δημιουργούσαν μια ανοιχτή νοητή καμπύλη προς Πάτρα – Αίγιο – Κορινθιακό. Κατά πόσο είναι αυτό σχετικό δεν γνωρίζω, όμως ήταν κάτι που με έβαλε σε σκέψεις.

111



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

10 σχόλια στο “Και άλλο 4+ στην Κρήτη. Ένα 48ώρο με πλούσια σεισμική ακολουθία και άλλες παρατηρήσεις.”
  1. Πάντως εχθές στην Αθήνα , τα σύννεφα δεν είχαν φυσικούς σχηματισμούς.
    Μάλλον το δούλεψαν το μηχάνημα…

  2. Όντως…θελουν να δημιουργήσουν σεισμό τύπου σοκ και δέος αλλα αν ήταν εδω ο Ένας που βλέπει θα έλεγε πολύ σωστά οτι πυροβολούν τα πόδια τους.Η ΕΛΛΑΔΑ προστατεύεται.
    Ήδη στην 15/7/2015 φτάσανε στο ιερό βουνό και αλλα…….
    Τα έπιασε το ραντάρ του χωρτιατη και έγιναν αντιληπτά και από πολλούς ανθρώπους.
    Σύντομα θα βγουν όλα στο φως….μην φοβάστε….δεν προκειτε να γίνει τίποτα.Ολοι έχουν πάρει θέσεις μάχης.
    C-Spec

    1. C-SPEC έχεις δίκιο. Ας δούμε λίγο την Ιταλία. Μια βδομάδα τώρα δεν έχει ησυχάσει. Που σημαίνει ότι οι άμυνες δουλεύουν και δουλεύουν στο φούλ. Δείτε τώρα το έγινε με όσα πέρασαν, χτύπησαν Τουρκία Κύπρο Ισραήλ. Σήμερα γκρέμισαν το Πακιστάν, σε λίγες μέρες το Νεπάλ ή την Κίνα.
      Η Ελλάς προστατεύετε είναι σίγουρο, το θέμα είναι πόσο θα κρατήσουν οι άμυνες…

      1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑ ΑΔΑΝΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΑΥΡΟΣ, ΙΔΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΙΔΗ ΤΡΟΙΑ. ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΝΑ.

        ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΕΝΤΗΜΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕΓΑ ΣΕΙΣΜΟ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 5 αρι ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.

        ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΑΝ ΤΑ 6+, 7αρια… ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ..

        ΙΩ

      2. Ζαχαριά…….δεν υπάρχει καμία περίπτωση ουτε κάν να το σκεφτούμε για το ποσό θα κρατήσουν οι άμυνες.Εχουμε πολυάριθμη υπέροχη συντριπτικής πλειοψηφίας σε σχέση με τους άλλους.
        Για μενα προσωπικά αν θες την γνώμη μου….το πράγμα εχει τελειώσει.Φαντασου ειναι σαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου ο οποίος ξέρεις οτι τελειώνει στο 90 και έχεις και τις καθυστερήσεις ένα με δυο λεπτά.Εκεινα τα δυο λεπτά ειναι που σε φαίνονται αιώνας και λες άντε…ενώ έχεις δει όλα τα ενενήντα λεπτά πριν.Εκει βρισκόμαστε τωρα.Και ο λόγος ξέρεις ποιος ειναι?
        ¨´γιατι η ελεύθερη βούληση στο σύμπαν ειναι νόμος για όλους.Ακομα και για τους σκοτεινούς που μπορεί να θελουν να πάνε με το φως.Αυτην τους την επιλογή δεν μπορεί να τους την στέρηση κανένας.
        Αυτήν ειναι στα πλαίσια της μετα-αταλαντιας συμφωνίας των 13.500 χρόνων που λήγει 31/3/2017.
        Για να γίνει κάποια επέμβαση νωρίτερα υπάρχουν δυο περιπτώσεις…..η μια ειναι να δωθεί εντολή από έναν συγκεκριμένο (οι περισσότεροι καταλαβαίνετε για ποιον μιλάω…..είχε ξανά ζητηθεί και στο παρελθόν η βοήθεια του μέσω ενός μεγάλου γεγονότος που έγινε και καλά εντελώς τυχαία από την ΝΑΣΑ…..βλέπε ημερομηνία 2001 στην χώρα μας) και η δεύτερη περίπτωση ειναι να ζητηθεί ταυτόχρονα με κάποιου είδους γεγονός από έναν συγκεκριμένο αριθμό συνειδητοποιημένων εμψυχώνει ανθρώπων.Αυτην η δεύτερη περίπτωση έγινε με το δημοψήφισμα το οποίο ουτε ο Τσιπρας δεν ξέρει έν τέλη για ποιο λόγο το ζήτησε.Αρα έχουμε τα οποια γεγονότα της μετα ατάλαντους συμφωνίας που λήγει 31-3-2017 στο τωρα….Γιαυτο βάλθηκαν να ξεκινήσουν τον 3παγκοσμιο άμεσα μέσα στον Αύγουστο….¨´γιατι λογικά (αυτο φαντάζομαι) τους δόθηκε ημερομηνία για παράδοση και γνωστοποίηση των πάντων στο ευρη κοινό παράλληλα με κάποια φυσικά φαινόμενα μέσα Σεπτεμβρίου.
        Θα βοηθούσε πολύ και η τοποθέτηση του Ένας που βλέπει σε αυτο.
        Την καλησπέρα μου σε όλους
        C-Spec

        1. C-Spec “Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ” ΕΓΡΑΨΕ -ΑΟΡΑΤΟΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ-. ΑΡΑ.. ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕΙ.

          ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΟΣ ΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΙΔΕΣ “Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ” ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

          ΙΩ

          1. Ιω…το γνωριζω για την αορατοτητα.Μπαινω καθημερινα οπως πολλοι αλλοι στο προφιλ του.
            Δεν γραφει αλλα μας διαβαζει και παραλολουθει.
            C-Spec

  3. Τώρα κοίταξε να δεις…….

    Εκομποδέσαν οι κλωστές
    μπερδέψανε στο χτένι
    κι αρρώστησε η Ανυφαντού
    να λύνει και να δένει.

    Αρρώστησε η Ανυφαντού
    και μπλιό της δεν ξυφαίνει
    εκομποδέσαν οι κλωστές
    και σπάσανε το χτένι……

    Οι δηλώσεις Πάγκαλου περί Κρήτης και αφοπλισμού, έγιναν στις 22.04.2014
    Και αναρωτιέμαι γιατί το ανασύραμε τώρα. Θα με ρωτήσετε γιατί βάζω το συγκεκριμένο σχόλιο εδώ. Μα ανήκει εδώ.
    η δεύτερη φάση του ονείρου μετά το……….. ζέπελιν, ο «Μανώλης» διώχνει το σύννεφο που μοιάζει με κουβάρι πλεξίματος …..
    Έχω την πεποίθηση πως κάποιοι προσπάθησαν να εγείρουν κάτι όχι καλό. Αστραπές – νερά έπληξαν ιδιαιτέρως την Κρήτη.
    Λόγο δεν γνωρίζω. Γνωρίζω όμως πως πάνω από τον Ψηλορείτη υπάρχει πάρα πολύ γερή προστασία την οποία δεν έλαβαν υπόψη ή αγνόησαν ως αλαζόνες ή ακόμα χειρότερα…. πρόβατα. Και ας κάνουν όσες επικλήσεις γουστάρουν…….
    Δόξα το Θεό υπάρχουν ακόμα προσευχές. Αλίμονο εάν πάψουν οι προσευχές.
    Ασπίδα. Γι’αυτό οι εκλάμψεις.
    http://www.candianews.gr/2015/08/09/potamia-i-dromi-dite-apisteftes-ikones-apo-ti-chthesini-plimmira-ston-tsoutsouro-vinteo/

    1. ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΙΛΑΡΙΑΝΝΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΟΣ ΤΑΥΡΟΣ (Τ) , ΙΔΗ ΚΡΗΤΗ , ΙΔΗ ΤΡΟΙΑ. ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗΝ ΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΟΣ ΙΔΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΟΙΑΣ. ΤΟ ΟΡΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ.

      ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ…

      ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

      ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *