Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:47 - 25/07/2015

Η υπερηχητική απάντηση της Ρωσίας στους Αμερικανικούς πυραύλους στην Ευρώπη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας προφανώς σχεδιάζει να αναπτύξει τα υπερηχητικά στρατηγικά βομβαρδιστικά μεγάλου βεληνεκούς Tupolev Tu-22M3 στην την Κριμαία για την ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων της Ρωσίας στην περιοχή ως απάντηση στην Αμερικανική στρατιωτική συγκέντρωση δυνάμεων στην Ανατολική Ευρώπη, ιδιαίτερα η εγκατάσταση του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας Aegis στη Ρουμανία.

CIloYb3UcAICWoA

Το ρωσικό πρακτορείο άμυνας αναμένεται να λάβει έξι εκσυγχρονισμένα βομβαρδιστικά αεροπλάνα μεταφοράς πυραύλων μεγάλης εμβέλειας Tu-22M3 Backfire από το τέλος του 2015, αλλά η ακριβής ημερομηνία παράδοσης στην χερσόνησο της Μαύρης Θάλασσας δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Το Tu-22M3 μπορεί να καλύψει μέγιστη εμβέλεια 4.200 μίλια και έχει ακτίνα μάχης 1.500 μίλια με ένα τυπικό φορτίο όπλων. Είναι οπλισμένο με ένα πυροβόλο GSH-23 των 23-mm σε έναν τηλεχειριζόμενο ουραίο πυργίσκο, οι Raduga Kh-22 μεγάλου βεληνεκούς πύραυλοι κατά των πλοίων και τους πυραύλους Raduga Kh-15 αέρος-επιφάνειας.

1024993176

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν στην διάθεσή τους πάνω από 100 TU-22M βομβαρδιστικά. Η αναβάθμιση είναι τμήμα μιας τεράστιας πρωτοβουλίας 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον εκσυγχρονισμό των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων που έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί μέχρι το 2020.

Εάν επιβεβαιωθεί, η ανάπτυξη στην Κριμαία, θα έρθει με φόντο των επεκτάσεων των ΗΠΑ στην Επίλυση Λειτουργίας του Ατλαντικού, που ξεκίνησε για την προστασία της Ανατολικής Ευρώπης και των εθνών της Βαλτικής από μία ανύπαρκτη ρωσική απειλή μετά το ξέσπασμα του εμφυλίου πολέμου στην Ουκρανία.

CET3PLRWEAEEakH

Παρά το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστήριξαν το πραξικόπημα στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2014 , η Ουάσιγκτον κατηγορεί τη Ρωσία για ανάμιξη στις υποθέσεις της γείτονάς χώρας της. Η Μόσχα έχει αρνηθεί σταθερά οποιαδήποτε αδικοπραγία και πίεσε για την ειρήνη στην κατεστραμμένη, από τον πόλεμο χώρα, μέσω της πλήρους εφαρμογής των συμφωνιών του Μινσκ.
Υπό την κάλυψη της επιχείρησης Επίλυση Λειτουργίας του Ατλαντικού, οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν να αναπτύξουν βαρύ στρατιωτικό υλικό στις Ευρωπαϊκές χώρες που βρίσκονται κοντά στα σύνορα της Ρωσίας και να ενισχύσει τα παιχνίδια πολέμου, με τη συμμετοχή των συμμάχων του ΝΑΤΟ καθώς και άλλες χώρες.

Η επίγεια εγκατάσταση του Ευρωπαϊκού συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας της Ουάσιγκτον στη Ρουμανία έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε λειτουργία στα τέλη του 2015. Το σύστημα είναι επισήμως γνωστό ως Αιγίδα βαλλιστικών πυραύλων αμυντικού συστήματος.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 07/25/2015 @ 8:17 ΜΜ

    ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ …ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΓΑΝΤΑ…

    MK –ΕΛΛΗΝΟ — ΑΛΒΑΝΕ…KANENAΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ…ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ…ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ… ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ …ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …

    ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ε-Λ-Λ-Α-Δ-Α…

    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ …

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑ… — ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ –…

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΞΑΝΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ …ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ…ΟΧΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. φιλε γιαννη κοζανη σε παρακωλουθω καθε μερα και συνχαιρω ολα τα σχολια σου ειναι αψογα.
    ομως φιλε μου ενα θα σουπω ολοι μα ολοι υποστυριζουν την νεα ταξη μην εχεις καμια αμφιβολια για αυτο μιασ αμα ψαξεις το γενεολογικο δεντρο του πουτιν ειναι ολοι ευραιοι.
    εγω ειμουν μεχρι προτινοσ υπερμαχος του πουτιν και πολυ υποστιριχτης μεχρι που καταλαβα οτι εχουν στισει τον 3 παγκοσμιο πολεμο.
    κανενας δεν ειναι εχθρος εκτος το οτι ολοι οι υγετες που ανεβαινουν εξουσια ολοι ορκιζωνται στη στοα
    και αυτοι τους ανεβαζουν αρα ξερουν το προτοκολο απο πριν. επιδει δεν θελω να ειμαι ξερολας
    απλα ψαξε και δες πιοι εφτιαξαν το κρατος ρωσια και θα εκπλαγεις.
    ετσι για να λεμε εμεις οτι εχουμε καπιον να τους κουναει το δαχτυλο και να κοιμωμαστε υσυχοι

    δεν υπαρχει γυρισμος ολα ειναι σχεδιασμενα πολα χρονια πριν το μονο συμαχο που εχουμε ειναι ο
    παντοδυναμος τριαδικος θεος.
    επισεις να σου θιμισω οτι στην ρωσια που ειναι κατεξοχην ορθοδοξη εχουν παρει την καρτα του πολιτη πιομπροστα απο εμας,

    • Ανώνυμος 07/25/2015 @ 11:09 ΜΜ

      ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ…ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΜΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ…ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΠΛΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΜΟΝΟ…ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ…

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ [ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ] — ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ — ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΙΔΙΟΙ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΥ…ΜΟΝΟΝ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΗ Η ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ [ 13 ] ΤΟΥ ΔΑΝ …ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ …ΕΝΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ …Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΑΝ …

      ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ…Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ…ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ…ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΕΓΡΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ…ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ…

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ…
      ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ …ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ …ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ…ΑΡΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ… ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΝΕΙ ….ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΟΧΕΡΑ…

      ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ …ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ …Η ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΦΥΛΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ…Η –ΘΕΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ–… ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ…ΜΟΝΟΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ…

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ..

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  3. συγνωμη για τυχον ορθογραφικα λαθοι γιατι ειμαι του δημοτικου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*