Διαφημίσεις

Του Στρατή Μαζίδη

Δε χρειαζόταν ιδιαίτερες μαντικές ικανότητες ώστε εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια να έχουμε τονίσει πως η…αποθήκευση στην Ελλάδα εξαθλιωμένων μουσουλμάνων θα οδηγήσει κάποια στιγμή υπό τις κατάλληλες συνθήκες σε έκρηξη.

Έχει αναλογιστεί κανείς τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα ή όλοι ασχολούμαστε με το αν θα παραμείνουμε ο παρίας, η αποθήκη της Ευρώπης;

Κατανοούμε ότι εστάλησαν ειδικές δυνάμεις να καταστείλουν εξέγερση στη Κω; Το άλλοτε όμορφο νησί με τα ποδήλατα;

Αντιλαμβανόμαστε πως πριν λίγες ημέρες κάποιοι κατέβασαν την ελληνική σημαία στην Κάλυμνο; Να θυμίσω ότι πριν από 19 χρόνια αντίστοιχο ως προς το περιεχόμενο περιστατικό μας έφερε στα πρόθυρα του πολέμου;

Καταλαβαίνουμε οτι πριν λίγο καιρό άνδρες του λιμενικού εγκλωβίστηκαν από εξεγερθέντες μέσα στο γραφείο τους;

Επίσης είναι πασιφανές ότι εδώ δεν πρόκειται για ένα ξαφνικό κύμα σύριων προσφύγων. Αυτά είνα ανοησίες και ο γράφων συμπαθεί ιδιαίτερα το συριακό λαό. Από τη Συρία όσοι έφυγαν, έφυγαν. Γιατί δεν είχαμε αντίστοιχα κύματα το 2011, 2012, 2013, 2014;

Πολύ απλά η κ. Χριστοδουλοπούλου (ο Μαμ Ρα όπως σχολίασε κάποιος σε ένα άρθρο προ πολλού) άνοιξε τα σύνορα και είπε ελάτε. Και ήρθαν μαζικά πλέον όλοι όσοι ερχόντουσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Και να που το πρόβλημα δε λύνεται με το να αμολάς στον Πειραιά και την Ομόνοια εκατοντάδες με την ελπίδα να χαθούν μέσα στο πλήθος. Ούτε με ηλίθιες ιδέες όπως του ΥΕΘΑ με τα πλοία. Δηλαδή θα ναυλώσουμε όλα τα φέρυ-μποτ;

Αυτή τη στιγμή, λυπάμαι που το λέω αλλά σημειώνονται εχθρικές ενέργειες σε ελληνικό έδαφος του οποίου η κυριαρχία και η άσκηση αυτής από το κράτος τίθεται εν αμφιβόλω.

Με το να βλέπεις να στοιβάζονται κατά δεκάδες πια χιλιάδες πεινασμένοι από κάθε άποψη και να αναλύεις τις θεωρίες σου από την άνεση της καρέκλας σου δε λύνονται τα προβλήματα.

Η Ελλάδα γερνάει από τη μια, και γεμίζει με μουσουλμάνους από την άλλη. Δίχως να γνωρίζει από που κρατάει η σκούφια του καθενός.

Ποιος διασφαλίζει ότι δε θα βιαστεί κανένα κοριτσάκι ή αγοράκι ευκαιρίας δοθείσης σε κάποιο από τα νησιά μας;

Ποιος εγγυάται ότι όπως χθες μοιράστηκαν ισλαμικά φυλλάδια στο Μετρό, δε θα ανατιναχθεί κανείς μια μέρα στο Σύνταγμα;

Ποιος μπορεί να διαβεβαιώσει πως κάποιοι από τους εδώ θύλακες των ισλαμιστών δε θα αρπάξουν κάποιον από το κέντρο της Αθήνας και να τον απεκεφαλίσουν στα Μεσόγαια;

Ποιος τέλος πάντων είναι σε θέση να μας πει ότι είμαστε ασφαλείς;

Κανένας.

Για αυτό λοιπόν και επειδή πάνω και πέρα από όλα πρωτεύει η ασφάλειά μας, οφείλουμε να αντιδράσουμε. Υπάρχουν απλές και ειρηνικές λύσεις. Τις έχουμε σημειώσει στο παρελθόν.

Βλέπουμε πάρα πολύ καλά τι εστί ισλάμ. Έχουμε περιέργεια να το δοκιμάσουμε και στο σβέρκο μας; Θέλουμε να δούμε όλους αυτούς να φανατίζονται και να στρατεύονται μέσω της εξαιρετικής προπαγάνδας του ΙΚ στις τάξεις των τζιχαντιστών;

Αυτή τη στιγμή η εθνική ακεραιότητα της χώρας και η ασφάλεια του ελληνικού λαού κινδυνεύουν. Σε λίγο δε θα υπάρχει καν η δυνατότητα εφαρμογής ενός ασφαλούς σχεδίου αποφεύγοντας τις ακρότητες.

Σημειώνονται εχθρικές πρωτοφανείς ενέργειες εντός της ελληνικής επικράτειας, παρατηρούμε όλα τα αρνητικά σημεία στο βάθος του ορίζοντα και οδεύουμε σε νέα μεγάλη εθνική τραγωδία ακυβέρνητοι…

freepen.gr

πηγή: www.pentapostagma.gr/2015/08/%ce%b5%cf%87%ce%b8%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%bd%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ad%ce%b4%ce%b1%cf%86%ce%bf.html#ixzz3io3Hm7Ja



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

14 σχόλια στο “Εχθρικές ενέργειες σε ελληνικό έδαφος – Καθ’οδόν για μεγάλη εθνική τραγωδία”
  1. ετσι και πειραχτει εστω και μια τριχα ενος ελληνα να κανουμε ολοι μαζι αντιποινα στις οικογενειες των αριστερων κατακρεουργωντας τους….

    1. Καλά κρασιά…Αντί να πάς να κάνεις αντίποινα,αν θέλεις εκδίκηση,σε οικογένειες λαθραίων,θα πάς και θα σφάξεις Έλληνες,που έχουμε μείνει μια χούφτα όλοι και όλοι…Ρε πάνε φάε κανένα μπουγατσάν να στανιάρεις.

  2. We are doomed. Save your souls.
    The end is near. The bastards come to eat us alive. We are in war a silent war but war.
    And war is war. One day we wake up in the morning and everything changed. And we are going to cry a lot. But then nothing .THE END.

    1. You sound quite optimistic Dr Van Hesling…. Impressive!!!

      Rise up and face the truth, our truth…. look at the sun. We’ ve got plenty of it in Greece. We know what to expect and you know too but, you do not wish to see it. (yet, at least)

      Stop murmuring about death and souls το be saved and fight …. Then, your soul may rest in peace…

      Have a nice evening

      ΙΩ

        1. ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ)…. ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

          ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLOG, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

          ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ “Ο ΚΑΝΕΝΑΣ”

          ΙΩ

  3. ΦΟΒΑΣΑΙ ..αρθρογραφε..
    μηπως αποκεφαλιστει..βιαστει..καποιος ,’η καποια ;
    ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ !!! ‘Η ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ..,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ….
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ….ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ;;;;

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΜΑΧΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ
    …ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ…..
    ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ…ΜΗ ΠΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑ ;;;;

    ΡΕ ΣΕΙΣ….ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ…ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ…;;;;;;;;;;;;; !!!!!!!

    Υ Π Ο Β Α Θ Μ Ι Ζ Ε Τ Ε .. ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΟΙΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΡΕ stranger……………………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Εγώ μετα λύπης βλέπω εδώ και πάνω απο 15 χρόνια συνεχείς προκλήσεις απο λαθραίους και καμία αντίδραση απο εμάς.Κάποτε χτυπούσαν,σκότωναν,βίαζαν,εξωθούσαν και κατακρεουργούσαν τον ελληνικό πληθυσμό της Βορείου Ηπείρου(δεν μιλάω επι Χότζα,αλλά ακόμα και σήμερα) και εμείς όχι μόνο τους κάναμε νόμιμους στην πατρίδα μας,αλλά δώσαμε και ελληνικές ταυτότητες και υπηκοότητες.Στους Βούλγαρους τα ίδια.Έχουμε αφήσει το τουρικό προξενείο να αλωνίζει σε όλη τη Θράκη.Καίνε σημαίες και άλλα ελληνικά σύμβολα και δεν κουνιέται φύλλο.Οι γερμανόφιλοι προδότες τσάμηδες έρχονται και ζητάνε και τα ρέστα.Στις λοιπές όμορρες βαλκανικές χώρες παρουσιάζουν την Ελλάδα σαν σφατεριστή της γής τους και ονειρεύονται προεκτάσεις επι ελληνικών εδαφών.Και εμείς στα πλαίσια της “φιλίας” κοιμόμαστε όρθιοι και δεν μαθαίνουμε στα παιδιά μας ποιοί είναι οι φίλοι αι γείτονες,απο φόβο μην μας πούν ρατσιστές ή μην θιγούν οι αλβανοί και βούλγαροι τουρκόσποροι.Μην πώ για UCK και παρόμοιες οργανώσεις που δρούν ανενόχλητοι εν Ελλάδι…Επίσης μας βρίζουν μέρα νύχτα στα μούτρα μας και κανένας δεν βγάζει άχνα απο φόβο.Και πάνω σε σκατά του παρελθόντος έχουν έρθει και οι ορδές βαρβάρων,οι οποίοι αποδεδειγμένα δεν σέβονται τον οικοδεσπότη και τους νόμους του και δρούν σύμφωνα με το Κοράνι.Οι Τούρκοι καποτε δια στόματος Τουρκού Οζάλ είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνουν κανέναν πόλεμο,αφού μπορούν να στείλουν εκατομμύρια μετανάστες και να ησυχάσουν μια και καλή.Μετανάστες ομόθρησκους,φανατισμένους,χωρίς να ξέρουμε ποιοί είναι,αν είναι καταζητούμενοι κτλ κτλ κτλ,οι οποίοι θα ανακατευτούν με τα γυναικόπαιδα και θα αρχίσουν να μπουκάρουν σπίτια μας,να βιάζουν τις μάνες,τις συζύγους,τις αδελφές και τις κόρες μας,θα ξεκοιλιάζουν εμάς και με τον ρυθμό που πολλαπλασιάζονται εκείνοι και μειονόμαστε εμείς,σε πολύ μικρό διάστημα θα εξαφανιστούμε.Βλέπετε εμείς πρέπει να πληρώνουμε και για την δωρεάν στέγαση,σίτιση,περίθαλψη,εκπαίδευση και διαβίωση εν γένει για να καρδαμώσουν και να μας απαυτώσουν καλύτερα.Και δεν κάνουμε παιδιά για να πληρώνουμε εκείνους…

    1. Ετσι ρε λεβεντες !
      Δεν υπαρχει ΘΑ μας σκοτωσουν..ΘΑ.. γιατι πολυ απλα ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ…
      ΞΕΣΠΑΘΩΣΤΕ !!
      ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ..ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ..

      ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ !!!!!!!

      ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ….
      ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΜΥΝΑΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ
      ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ !!!!

  5. Το έχω γράψει πολλές φορές θα το γράψω άλλη μία ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΌΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

  6. Μ’ αρέσει που όλοι γράφετε, ΘΑ βιάσουν, ΘΑ σκοτώσουν…
    Καλά, σε άλλον πλανήτη ζείτε;
    Αυτό συμβαίνει εδώ και 20 χρόνια.

    Καλημέρα!
    Καφεδάκι;

    1. Μπροστά σε αυτά που έρχονται, ό,τι έχουμε ζήσει είναι παιδική χαρά…Θα ήθελα ένα φρέντο εσπρέσσο σκέτο,επίσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek