Διαφημίσεις

sfakianakis

Επιστολή προς τις αρμόδιες αρχές υπογράφουν πολίτες της Κω ζητώντας την αποτελεσματικότερη προστασία των ελληνικών συνόρων. Ωστόσο, η επιστολή που συντάχθηκε «με πρωτοβουλία του γνωστού καλλιτέχνη Νότη Σφακιανάκη» όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, διανθίζεται με χαρακτηρισμούς όπως «’βιαστές’’ τών συνόρων μας» και για «λαθραία είσοδο στην πατρίδα μας χιλιάδων ανθρώπων με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια».

«Βιώνουμε καθημερινώς το μέγιστο πρόβλημα της λαθραίας εισόδου στήν πατρίδα μας χιλιάδων ανθρώπων πού με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια με χυδαίο πλέον τρόπο βιάζουν καθημερινώς τα σύνορα μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας! (…)»Στους ‘’βιαστές’’ τών συνόρων μας καί γενικώς της ζωής μας λέμε ΟΧΙ !!!» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

Το κείμενο όπως δημοσιεύτηκε αυτούσιο στα τοπικά ΜΜΕ της Κω:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

«Πρός όλους τούς βουλευτές Δωδεκανήσου ,τόν περιφερειάρχη, τόν έπαρχο Κώ ,τόν δήμαρχο Κώ , τόν αστυνομικό διευθυντή Κώ , τόν λιμενάρχη Κώ καί πρός πάσαν άλλην υπεύθυνη αρχή:

»Σάς καθιστούμε υπεύθυνους για την άκρως απαράδεκτη καί επικίνδυνη κατάσταση που επιτρέψατε σε συνδυασμό μέ τήν κεντρική εξουσία να βιώνουμε καθημερινώς το μέγιστο πρόβλημα της λαθραίας εισόδου στήν πατρίδα μας χιλιάδων ανθρώπων πού με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια με χυδαίο πλέον τρόπο βιάζουν καθημερινώς τα σύνορα μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας!

»Εάν ξεσηκωθεί ο λαός μας (πού δυστυχώς φοβούμεθα ότι σύντομα μπορεί νά είναι αναπόφευκτο) μία σπίθα θά είναι αρκετή γιά νά δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη πυρκαγιά και οι συνέπειες θά είναι τραγικές που όλοι απευχόμεθα!

»Στους ‘’βιαστές’’ τών συνόρων μας καί γενικώς της ζωής μας λέμε ΟΧΙ !!!

»Για τους λόγους αυτούς σάς καθιστούμε υπεύθυνους γιά όσα έχουν συμβεί ,ότι συνεχίζεται να συμβαίνει και ελπίζουμε αυτή την ύστατη στιγμή να βρείτε τρόπους να προλάβετε το κακό πού κανείς δέν επιθυμεί και καταλαβαίνετε τι εννοούμε.

»Δεν ζητούμε αλλά απαιτούμε από όλους εσάς τους ‘’λειτουργούς υπαλλήλους’’ του λαού να επιβάλλετε τήν νομιμότητα όπως με πολύ ζήλο την επιβάλλετε προς κάθε Έλληνα!

»Υ.Γ. Οι όποιες συνέπειες από τις εξελίξεις θα βαραίνουν εσάς καί μόνον εσάς διότι μέχρι τώρα δεν σταθήκατε αντάξιοι τών περιστάσεων προστατεύοντας τήν πατρίδα μας.

»Οι ‘’ελεύθεροι πολιορκημένοι’’ πολίτες της Κω της αρχαίας Μεροπίδος τής πατρίδος του Ιπποκράτους.»

 

skai.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “Επιστολή πολιτών της Κω με πρωτοβουλία Σφακιανάκη: «Βιάζουν τα σύνορά μας»”
  1. ΠΡΩΤΑ – ΠΡΩΤΑ…κ. Σφακιανακη !!
    1) ..ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ….ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ !!!!! εκεινοι που τα φυλανε σε στερια..θαλασσα..κι αερα βιαζονται..
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ…για να τα προστατευσουν…..ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ….ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ !!!!!!!! αυτοι βιαζονται…οχι τα συνορα !!!

    2) Λετε…..ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ !!!!
    ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ…κ. Σφακιανακη …οχι να το φοβαστε !!!! ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ….ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ…..ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    3)..Οταν γραφετε ΤΕΤΟΙΑ δημοσια επιστολη…..ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ …ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ !!!!!!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4) Να ειστε καλα…ΚΑΙ ΟΣΑ….. εστω και λαθος διατυπωμενα…ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ ΑΜΜΕΣΑ…ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ…ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ..ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ !!!!!!!!!!!

    ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ….μπορειτε να ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ….”ΣΥΝΑΥΛΙΑ”…ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΤΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ..” ΤΟ ΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ….”…..ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Σε γνωριζω απο την κοψη του σπαθιου την τρομερη….απ’ τα κοκαλα βγαλμενη ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ…..ΧΕΡΑΙ , Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!!!

    ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ κ. Σφακιανακη….αντι επιστολων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Υ.Γ. sranger…..ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ….κι αν ΟΧΙ….στειλε την στον κ. Σφακιανακη…και σε αλλους περιοδευοντας….για…..αντε μη πω κακιες !!!!!

    1. Πόσο δίκιο έχεις φίλε ακκ, τον ύπνο πρέπει να φοβόμαστε! Το μόνο που θέλω να θυμήσω είναι ότι πλέον η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ελέγχει πλέον ΑΠΟΛΥΤΑ τα ΠΑΝΤΑ, για αυτό και οι υπάλληλοί της, οι τοπικές κυβερνήσεις έχουν πλέον απωλέσει και την ελάχιστη αναστολή και το όποιο μέτρο, δεν φοβούνται τίποτε και μπορούν να κάνουν ΑΠΟΛΥΤΑ τα ΠΑΝΤΑ!

      Όπως βλέπεις αλλάζουν τη ΛΑΪΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ, φυλακίζουν ΧΩΡΙΣ ΕΥΣΤΑΘΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ όποιον αποτελεί εμπόδιο στα ΣΚΟΤΕΙΝΑ τους σχέδια και πίστεψέ με, δεν διστάζουν να ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ με άλλους… τρόπους, όποιον – ειδικά διάσημο και αναγνωρίσιμο – συγκρουστεί μετωπικά μαζί τους!

      Αυτό περισσότερο θα επιφέρει ΦΟΒΟ, τόσο στους υπόλοιπους που σκεφτόταν να προχωρήσουν σε κάτι ανάλογο αλλά και ευρύτερα στις λαϊκές μάζες!
      Είναι προτιμότερο να προσθέτει ο κάθε διάσημος έναν μικρό λόγο αφύπνησης προς το κοινό που εκείνη την ώρα τον παρακολουθεί, από το να φανατίζει με ένταση έναν λαό, που δυστυχώς όχι μόνο ΓΝΩΣΕΙΣ και ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ δεν έχει, αλλά πίστεψέ με ούτε την ελάχιστη ΠΑΙΔΕΙΑ και το ΑΞΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ώστε να διαχειριστεί σωστά τον ΘΥΜΟ του!

      Η επιλογή αρχικά της ΑΦΥΠΝΗΣΗΣ, θα οδηγήσει στην πορεία στον σχηματισμό μιας ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΜΑΖΑΣ συνειδητοποιημένων ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, η οποία μέσα απο την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ καθώς και την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ που θα αναπτύξει, θα μπορεί πλέον ΓΡΗΓΟΡΑ και ΣΩΣΤΑ να παίρνει τις σωστές ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και να προχωρά στις κατάλληλες ΔΡΑΣΕΙΣ!

      Σκέψου (και αν δεν γνωρίζεις ψαξε και βρες) την άποψη του ΚΟΡΑΗ για το πότε και το πως έπρεπε να γίνει η ελληνική επανασταση και πιστεύω ότι θα κατανοήσεις την άποψή μου!

      1. Και βεβαια γνωριζω….
        ομως επισης γνωριζω…ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ… ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΧΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ !!!!!
        ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ …ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ……ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜ ΤΩΡΑ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *