Επίσημη ανακοίνωση: Ο Μουλά Ομάρ είναι νεκρός από το 2013… Χμμ και γιατί μας το λένε τώρα;

1
29

Μετά το ζήτημα που ανακινήθηκε σήμερα για το κατά πόσο ο ηγέτης των Ταλιμπάν, Μουλά Ομάρ ήταν όντως νεκρός, ήρθε η οριστική ανακοίνωση για το θάνατό του από την κυβέρνηση του Αφγανιστάν.

Αναλυτικότερα ο επίσημος λογαριασμός της Αφγανικής κυβέρνησης με ανάρτησή της στο twitter αναφέρει: «Η κυβέρνηση του Αφγανιστάν, βασισμένη σε αξιόπιστες πηγές, επιβεβαιώνει πως ο Μουλά Μοχάμεντ Ομάρ, ηγέτης των Ταλιμπάν είναι νεκρός από τον Απρίλιο του 2013 στο Πακιστάν».

[sc:mytilinios]

Δείτε και το «τιτίβισμα»:

The Govt of the IRA, based on credible information, confirms that Mullah Mohammad Omar, leader of the Taliban died in April 2013 in Pakistan

– See more at: http://arouraios.gr/2015/07/nekros-kai-epishma-o-moula-omar/#sthash.PkvzBVpV.dpuf

ezoic
Προηγούμενο άρθροΔρ. Δρούγος: Ο Τσίπρας ζει ή σε άλλο πλανήτη ή σε παράλληλο σύμπαν
Επόμενο άρθροΤα κουπόνια σίτισης τα σήκωσες σήμερα;;;
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πριν 3-4 μέρες στο DW είχαν έναν γερμανό αναλυτή (δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα) για ισλαμικά θέματα και είπε πως όταν οι αμερικανοί ετοιμάζονται για κάποιο μεγάλο γεγονός-χτύπημα πάντα προετοιμάζουν την κοινή γνώμη. Εμφάνισαν αυτο το όνομα τώρα διότι αναμένεται κάτι σε λίγους μήνες….. ΚΑΙ -ΝΑΙ-!!! αυτό το είπαν οι γερμανοί στο κανάλι DW!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ