Διαφημίσεις

Επίθεση λαθρομεταναστών στο φυλάκιο του Φαρμακονησίου!

Ζητήθηκε βοήθεια από τις Ειδικές Δυνάμεις της Κω.

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στο ακριτικό Φαρμακονήσι. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr μεγάλός αριθμός λαθρομεταναστών έφτασε στο νησί και μερικοί από αυτούς ήταν ένοπλοι, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες.

[sc:mytilinios]

Το αποτέλεσμα ήταν να κινηθούν απειλητικά προς το φυλάκιο που βρίσκεται στο νησί και οι εκεί στρατιώτες να ζητήσουν βοήθεια από τη μονάδα Ειδικών Δυνάμεων που βρίσκεται στην κοντινή Κω.

Τελικά έληξε η άγρια επιθετικότητα των λαθρομεταναστών χάρη στην γρήγορη αντίδραση των Ελλήνων στρατιωτών χωρίς να υπάρχουν παρατράγουδα.

http://gr-resistance.blogspot.gr/2015/08/blog-post_62.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

10 σχόλια στο “Επίθεση λαθρομεταναστών στο φυλάκιο του Φαρμακονησίου!”
  1. Ζεστενουν τα χρυσα αβγά ;

    Είναι αιτία πολέμου; Και αν ναι, τοτε θα τον ονομαζανε εμφύλιο;

    είναι ένα πείραμα αντιδράσεις λαου;

    Μια τέτοια κηνηση φέρει και τις ανάλογες “μυστικές αντιδράσεις”;

    Είναι η Ελλάς με τους “Λιγους” Ελλην, μονη της αμυνομενη απέναντι εις ΟΛΩΝ των κόσμο που θέλει την Γη μας χωρίς ΕΜΑΣ ;

    Ακόμη ψάχνετε σωτηρία στο χρήμα;

    Ζεστενει ο καιρός, Ζεστενουν τα γεγονότα.

  2. Ρε οι καραβανάδες εντάξει ….. δεν περιμένει κανείς να κουνηθούν …. αν δεν το πει …. η “μαμά”
    Αλλά
    κανάς “Μαλάκας” στρατιώτης δεν βρέθηκε να στείλε μερικούς από δαύτους ;;;

    Ρε τίποτα κανείς ;;;

    Άει θα πάμε …. “αδιάβαστοι” μου φαίνεται !!!

    Αυτά ……….

  3. 1η λεξη αλτ, 2η λεξη αλτ 3η λεξη αλτ και 4η λεξη αιωνια η μνημη.αντε τωρα που θα το κανουμε θεμα στα μπλογκς αν επιτεθηκαν σε φυλακιο οι λαθραιοι.διαμπερες στο κρανιο η σφαιρα και τελος το πανυγηρι.οποιος εχει σειρα ας πλησιασει.

  4. δυστυχώς σύντομα και στην κάθε γειτονιά της χώρας μας…
    τα κεφάλια μας θα τα χουν για ποδόσφαιρο..

  5. και δεν θα υπάρχει καμία αντίδραση μόνο & μόνο για να μην μα ςπούνε ”ρατσιστές”, τόσο βλάκες είμαστε,αλλά τι να κάνεις όταν η πολτική πιάνει τα 2 άκρα;,
    δηλαδη, ακροαριστερά στο μεταναστευτικό, με οποιαδήποτε μπουρδοθεωρία για να καλύψει τα προδοτικά σχέδια εξόντωσης μας συνεπικουρούμενοι από τους αναρχοβρωμιαροάπλυτους-διασπασμένους & με τον εαυτό τους και ακροδεξιά στα οικονομικά με τα; γνωστά αποτελέσματα….,όπου και να το πιάσεις ..βρωμάει

  6. Αλτ εις σει 3 φορες και αν δεν παρεις απαντηση γαζωνεις……αυτα ισχυαν και ισχυουν στα προκεχωρημενα φυλακια στα συνορα.Δεχομαστε επιθεση και ρωταμε τι θα κανουμε?????????????????ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ?ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…….ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???????????????

  7. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΕΙ.. ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΛΑΘΡΑΙΟΙ” ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΑ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ.

    ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ “ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ” ΜΑΣ ΠΑΣΧΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ….ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ) , ΕΘΕΑΘΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ 150-200 Μ. ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ 350 “ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ” ΜΕ ΒΑΡΚΑ . ΤΟ ΝΗΣΙ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ 24 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ. ΔΗΛ. ΗΤΑΝ 1 ΠΡΟΣ 15… ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ …ΚΑΙ…. ΚΑΙ.. ΕΛΛΗΝΕΣ… ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ “ΑΛΤ.. ΤΙΣ ΕΙ?” ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΡΕΥΣΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ… ΣΚΕΦΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕ !!!!! ΜΗΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ? ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ, ΜΕΤΡΑΝΕ…

    ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΥΓΛΩΤΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ…

    ΙΩ

  8. Και οταν πριν λιγο καιρο εγραψα…
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΩΝ…ΘΑ ΜΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ…..ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ !!!

    ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ;; ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΛΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ …που λεει το φρικιο η κωλογρια υπουργος ;

    ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΓΙΑΦΚΕΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ …ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ …ΒΟΥΝΑ…ΘΑΛΑΣΣΑ …ΠΟΛΕΙΣ !!!!!

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ αυτα τα οπλα….ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ σαν κοτοπουλα!!!!

    ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ …ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!

    ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΟ 90% ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 20 εως 40 χρονων ;

    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΜΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ….( γυναικοπαιδα) για να ‘γλυτωσουν…..’ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ;;;…..
    ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;….”η Φωσκολικα σεναρια ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *