Διαφημίσεις

Όσοι παρακολουθείτε τα Κατοχικά Νέα θα έχετε δει ότι τις τελευταίες ημέρες μας έρχονται συνέχεια πληροφορίες από όλον τον κόσμο, που σχετίζονται με “αυτό το κάτι που θα προκαλέσει την οικονομική κατάρρευση”.

Αυτή τη στιγμή σε όλον τον κόσμο το μόνο που συζητιέται, πλέον και δημόσια στα μεγάλα επικοινωνιακά μέσα (όπως το ΝΒC, το BBC κ.α.), είναι η επερχόμενη οικονομική κατάρρευση.

Στο ίδιο πλαίσιο και η βιασύνη των BRICS να ιδρύσουν μέσα στο κατακαλόκαιρο την Αποθεματική τους Τράπεζα. Την ίδια ώρα το IMF που τους καλοκαιρινούς μήνες κατεβάζει ρολά, φέτος θα βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα(;).

Η Αμερική δεν θέλει ΑΥΤΗ (;) τη στιγμή να αφήσει την παγκόσμια οικονομία να εκτραχυνθεί και κάνει επέμβαση για την Ελλάδα.

Η Ελλάδα από την άλλη δεν παίρνει ουσιαστικά μέτρα ή τα μέτρα που παίρνει δεν εφαρμόζονται και όσα έχει μέχρι στιγμής ψηφίσει μπορεί να μην είναι πολύ υπέρ του λαού, αλλά τουλάχιστον δεν είναι και τόσο  πολύ κατά (δεν μιλάμε για τα εθνικά θέματα αλλά για τα οικονομικά και πάντα μιλάμε μέχρι στιγμής γιατί μετά το eurogroup της Πέμπτης ίσως να έχουμε άλλα να πούμε).

Εντελώς τυχαία το eurogroup θα γίνει Πέμπτη. Θυμηθείτε μόνον τι σας είπε ο STRANGER για την Πέμπτη και τα capital controls.

Η Αμερική αποσύρει στρατεύματα από όλον τον κόσμο, στο πλαίσιο της μείωσης του κόστους λειτουργίας, από την άλλη όμως δεν απολύει κανέναν, απλά τους κρατά στα εδάφη της. Ένδειξη επερχόμενου στρατιωτικού νόμου; Ίσως…

Η Ρωσία επιδίδεται σε έναν άνευ προηγουμένου εξοπλιστικό αγώνα. Οι ημερομηνίες παράδοσης οπλικών συστημάτων συρρικνώνονται από χρόνια σε λίγους μήνες.

Από την άλλη μια περίεργη ησυχία επικρατεί στο Ισραήλ. Εμένα αυτό με βάζει σε μεγάλες σκέψεις!

Η Μ. Βρετανία, με την λίρα της, κάνει και αυτή το δικό της παιχνίδι, φυσικά χέρι χέρι με το προτεκτοράτο της, τις ΗΠΑ.

Η Κίνα κοντεύει να συγκεντρώσει 200 εκατ. στρατιωτικών (στρατός, αστυνομία, χωροφυλακή). Περίεργο νούμερο και γραμμένο παντού από προφητείες, μέχρι και σε αρχαία κείμενα.

Να μην μιλήσουμε για τη συσσώρευση χρυσού και άλλων πολύτιμων μετάλλων…

Η σύνδεση του παζλ θα συνεχισθεί από τον καθένα μας, γιατί πλέον οι πληροφορίες είναι τόσες πολλές που αποκλείεται ένας άνθρωπος να καταφέρει να τις συγκεντρώσει. Αν και από την άλλη εμένα όλα αυτά με βάζουν σε σκέψεις. Πολύ φανερά για να είναι αληθινά…

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

4 σχόλια στο “Ενώνουμε τα κομμάτια του παζλ – Πάμε για τα χειρότερα;”
  1. Η δυναμη 5 δε θα μπει ποτέ στη συντακτικη ομαδα του κατα τ’αλλα φιλοξενου Ξένου και θα προειδοποιει και πολυ περισσοτερο θα πραττει αυτο που Πρεπει.Ας μην προτρεχουν πολλοι για την εκβαση της συμφωνιας(καποια γκιούμια εβλεπαν χρεοκοπια στις…..1 Μαρτιου)γιατι δεν ξερουν τι παιχτηκε και θα τριβουν τα ματια τους.Επισης αδικα χτυπιουνται ιστοσελιδες,εφημεριδες κτλ κτλ με γεροντες που προφητευσαν Τωρα χρεοκοπια και προτεινουν την αποθηκευση τροφιμων,ολα τα γεγονοτα στρατιωτικα ή οικονομικα μετα το Φεβρουαριο του 2015 ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ,μετά τιμής.

    δυναμη 5

    1. Ε ναι…… Με τέτοιους καπεταναιους στο τιμόνι του Ελλαδιστάν, δεν φοβόμαστε πλέον τίποτα….. Ως και ο Θεός τους φοβήθηκε τους άθεους ανθέλληνες κοπριτες…..

  2. Πόκερ – Μπλόφα – Ρέστα – BOOM Σενάριο υπόγειων συχνοτήτων Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek