Διαφημίσεις

Μπορεί εμείς στα κατοχικά να επιλέξαμε να μην αβαντάρουμε τα λαμόγια των στοιχηματικών εταιρειών, όμως όπως ίσως διαβάστε τις προηγούμενες μέρες τα περισσότερα, αν όχι όλα τα σχετικά site έδιναν αποδόσεις άνω του 2.40 για το ΟΧΙ και μόλις 1,75 για το ΝΑΙ.
Με λίγα λόγια είχαν απολύτως σίγουρο το ΝΑΙ.
Όμως ήρθε ο Ελληνικός λαός να τους διαψεύσει με αποτέλεσμα, οι μετοχές τους να έχουν πάρει την κατιούσα, η αξιοπιστία τους, την ακόμα μεγαλύτερη κατηφόρα και τα αποθέματα τους να εξανεμίζονται μέσα σε λίγα λεπτά.

[sc:mytilinios

Βέβαια όπου υπάρχει φάκα υπάρχει και τυρί.
Βλέπετε οι στοιχηματικές δεν είναι προβλέψεις στον αέρα ή η ιδέα που έχει ένας χειριστής – στέλεχος εταιρείας, ιδιαίτερα σε τέτοια θέματα που παίζονται εκατομμύρια. Για τις “προγνώσεις” τους δαπανούν έναν πακτωλό χρημάτων σε πρόθυμους και λαλίστατους “δημόσιους λειτουργούς”, εταιρείες δημοσκοπήσεων και τώρα θα απαιτήσουν αξιώσεις και οι αξιώσεις -ιδιαίτερα για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων – θα σημάνουν την ολοκληρωτική καταστροφή τους.

Γι΄αυτό μην απορήσετε εάν τις επόμενες μέρες ακούσετε για απότομο λουκέτο σε εταιρεία δημοσκοπήσεων…

11653237_10206076038915333_1774477864_n1



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Μια σκέψη στο “Εκτός από τα χρηματιστήρια, περιουσίες άλλαξαν χέρια και στα στοιχηματικά γραφεια”
  1. Κύριε Ζαχαρία πληροφοριακά και μόνο… 5-7% απόδοση είναι 1.05-1.07 εν το 1.75 είναι 75% απόδοση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *