Διαφημίσεις

Τον τρόμο έζησαν οι επιβάτες ενός καταμαράν (FLYING CAT 4), όταν εξαιτίας της πυκνής ομίχλης στο λιμάνι της Τήνου παρασύρθηκε στα βράχια του νησιού!

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής και στο λιμάνι της Τήνου σήμανε συναγερμός!

Στο καταμαράν επέβαιναν κατά κύριο λόγο τουρίστες, οι περισσότεροι από τους οποίους Ασιάτες, όπως δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai, ένας Έλληνας επιβάτης που παρενέβη τηλεφωνικά.

Ο επιβάτης δήλωσε στην εκπομπή πως πλησίασαν καϊκια και μέχρι αυτή την ώρα βοηθούν τους επιβάτες να βγουν με ασφάλεια από το καταμαράν.

Ο επιβάτης δήλωσε ακόμη πως δεν επικράτησε καθόλου πανικός, με τους Έλληνες να προσπαθούν να καθησυχάσουν τους ξένους τουρίστες.

Ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί προς το παρόν κάποιος τραυματισμός από την συγκεκριμένη περιπέτεια, με την επιχείρηση να βρίσκεται αυτή την ώρα σε πλήρη εξέλιξη και τους άνδρες του Λιμενικού να προσπαθούν να μεταφέρουν με ασφάλεια όλους τους επιβάτες στη στεριά.

Το δρομολόγιο του καταμαράν

Το καταμαράν ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στην Τήνο στις 09:15 το πρωί της Κυριακής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT δεν υπάρχει ευτυχώς εισροή υδάτων.

Το πλοίο είχε ξεκινήσει από την Ραφήνα, με προορισμό την Πάρο, την Τήνο και τη Μύκονο, μεταφέροντας 239 επιβάτες και 24 άτομα πλήρωμα.

Ρυμουλκό πλοίο από τη Μύκονο αναμένεται να φθάσει στο σημείο σε περίπου 2 ώρες για να ρυμουλκήσει το FLYING CAT 4 στο λιμάνι προκειμένου να επιθεωρηθεί από κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων.

NEWSIT.GR



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek