Διαφημίσεις

Οι πληροφορίες που πρώτοι μεταδώσαμε από το Κατοχικά Νέα επιβεβαιώθηκαν.

Με 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να διαφοροποιούνται (εκ των οποίων 2 ψήφισαν ΟΧΙ, οι υπόλοιποι παρόν ή απών) η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δείχνει να περνά στην ιστορία.

Πλέον η κυβέρνηση έχει απωλέσει τη δεδηλωμένη και έχει μόνον δύο επιλογές.

Η θα παραδώσει την εντολή διακυβέρνηση της χώρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή θα πάει σε εκλογές.

Στην πρώτη περίπτωση μπορεί από την παρούσα Βουλή να σχηματισθεί κυβέρνηση συνεργασίας (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΑΝΕΛ – ΠΟΤΑΜΙ) και να εξαντλήσει ακόμα και την τετραετία ή μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση τεχνοκρατών περιορισμένης διάρκειας, τύπου ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ. Σε κάθε περίπτωση οι κυβερνήσεις αυτές έχουν δικαίωμα νομοθετικού έργου και λήψης αποφάσεων.

Στην περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές τότε ο ΠτΔ διορίζει υπηρεσιακή κυβέρνηση με πρωθυπουργό έναν εκ των προέδρων Αρείου Πάγου, ΣτΕ ή Ελεγκτικού Συνεδρίου. Η κυβέρνηση αυτή δεν νομοθετεί πλην των θεμάτων που επηρεάζουν την εθνική κυριαρχία, λεπτομέρειες διεξαγωγής εκλογών κ.ο.κ.

Το θέμα που προκύπτει βέβαια στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων κατά πόσο μια κυβέρνηση που ουσιαστικά βρίσκεται υπό διάλυση μπορεί να διαπραγματευθεί στις Βρυξέλλες. Πλέον τα πράγματα για τους κυβερνώντες και φιλομνημονιακούς είναι πολύ ζόρικα.

Ας πρόσεχαν.

Σε αναμονή εξελίξεων.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

17 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ: Έχασε τη δεδηλωμένη η κυβέρνηση. Οι επιλογές Τσίπρα – Πάμε για εκλογές;”
  1. Ίσως ο Άγιος του καιρού μας να έβαλε το χερακι του για να επισπεύσει τα γεγονότα……

    Βοήθα Άγιε Παισιε….. Φανέρωσε τον ορθόδοξο κυβερνήτη……. Τώρα τον χρειαζόμαστε……τώρα… Φανέρωσε τον στη χάρη Σου……

  2. Σημερα 11 του μηνος και ημερα Σαββατο, θα γινει μεγαλη ρηξη – ρωγμη στο εσωτερικο της χωρας! Και στις 22 θα εχει δημιουργηθει – ανακοινωθει πολιτικο κομμα, Ν.Δ, Λαος,Ανελ, Χρυση αυγη,Μπακογιαννη και ολη τη συναφεια, πλην του ΚΚΕ με αρχηγο κομματος τον Παυλο Γλυξσμπουρκ!! ” ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ”

  3. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση τσίπρα πήγε στις διαπραγματεύσεις απροετοίμαστη,ξεβράκωτη στα αγγούρια.
    Οταν σου λένε οι απέναντι ότι είναι προετοιμασμένοι για GREXIT και εσύ δεν τους λες ότι είσαι έτοιμος να γεμίσεις τα ΑΤΜ με δραχμές το έχεις χάσει από χέρι το παιχνίδι.
    Τώρα ας απολαύσουμε τη νέα συγκυβέρνηση που μας προέκυψε διάδοχη αυτής των σαμαροβενιζέλων.

    1. Ακομα να καταλαβετε οτι ολα γινονται για ενα λογο? Ακομα και το να αφησουν να φανει οτι εμειναν απροετοιμαστοι…..

  4. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ “ΤΙΜΟΝΙ”ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ .ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.

  5. Στα 74 αντί 53,5 δισεκ. ο πήχης της χρηματοδότησης

    Ανεβάζουν τον πήχη χρηματοδότησης της Ελλάδος οι διεθνείς πιστωτές και επαναφέρουν στο πρόγραμμα το ΔΝΤ, ενώ ταυτόχρονα οι θεσμοί έδωσαν το πράσινο φως, εγκρίνοντας την ελληνική πρόταση.
    Ουσιαστικά η συμφωνία Ελλάδος και δανειστών κλείδωσε.
    Ως προς την χρηματοδότηση ΕΕ και ΔΝΤ υποστηρίζουν ότι οι δανειακές ανάγκες της Ελλάδος είναι 74 δισεκ. εκ των οποίων τα 58 δισεκ. θα τα χορηγήσει ο ESM και 16 δισεκ. το ΔΝΤ.
    Οι διεθνείς πιστωτές της Ελλάδος πιστεύουν ότι οι τελευταίες προτάσεις που υποβλήθηκαν από την Αθήνα είναι θετικές και μπορούν να αποτελέσουν την βάση για ένα νέο πακέτο διάσωσης αξίας 74 δισεκ ευρώ.
    Το ελληνικό πρόγραμμα έχει λάβει θετική αξιολόγηση και το ταμείο διάσωσης της ΕΕ, ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας ESM είναι έτοιμος να εξετάσει το ενδεχόμενο να χορηγήσει 58 δισεκ. ευρώ νέο δάνειο συν 16 δισκ το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
    Τα 74 δισεκ. θα αποτελέσουν το νέο πακέτο βοήθειας, το τρίτο πρόγραμμα της Ελλάδος από τους θεσμούς.
    Εφόσον το σχέδιο αυτό υλοποιηθεί
    1)Τα 53,5 δισεκ. ευρώ που ζητάει η Ελλάδα δεν επαρκούν.
    2)Με αυτό το σχέδιο επαναφέρουν το ΔΝΤ.
    Θα αποπληρωθεί το ΔΝΤ, θα καταβληθεί και η ληξιπρόθεσμη οφειλή τα 1,53 δισεκ. και εν συνεχεία το ΔΝΤ θα ξαναδανείσει την Ελλάδα που αυτό σημαίνει ότι το ΔΝΤ θα παραμείνει έως το 2018 μαζί με την λήξη του προγράμματος.
    3)Η αύξηση της χρηματοδότησης περίπου 20,5 δισεκ. θα πρέπει να οφείλεται κατά κύριο λόγω στις ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών.
    Το απόθεμα κεφαλαίου που απαιτείται για τις τράπεζες θα είναι 10-15 δισεκ. ευρώ.

    http://www.bankingnews.gr

  6. Καποιες πηγες λενε οτι μονο οι τραπεζες δεν εχασαν απο την ολη ιστορια. Αναφερονται δε στα κερδη που εκαναν απο τις πωλησεις κατασχεμενων αυτοκινητων και κατοικιων τις τελευταιες ημερες…Τωρα ποιοι τα αγορασαν αυτο ειναι αλλο θεμα. Και μαλλον δεν ηταν ελληνικης καταγωγης!

  7. Γι αυτο η παλιοεβραια η λουμα η μπαμπογιαννη ητανε βρυξελλες τα τακιμιασανε εκει με τους δικους τους ολα

  8. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ … ΟΨΟΜΕΘΑ..

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑΑΑΑΑ ΜΑ ΟΛΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ.ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΥΨΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ..

    ΑΚΟΜΗ, Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥ Κου ΟΜΠΑΜΑ ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΓΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΟΥΗΔΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΡΑΤΩΝ? ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ Κας ΜΕΡΚΕΛ. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ… ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ Η Κα ΜΕΡΚΕΛ? ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΝΑΙ… ΑΡΑ, ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ… ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ…

    ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΙΩ

    1. Συμφωνώ με όσα γράφεις!
      Και θα ήθελα να κάνω και μια παρατήρηση: Αυτός εδώ ο χώρος, τα Κατοχικά Νέα, κινούνταν σε άλλους δρόμους και έβλεπαν τα γεγονότα από άλλες οπτικές γωνίες δυσδιάκριτες που μέσα από εδώ γίνονταν ευδιάκριτες! Τώρα τα Κατοχικά Νέα κινδυνεύουν να γίνουν ένας συνηθισμένος χώρος πολιτικών και κομματικών απόψεων! Είναι κρίμα!!!!!! Το λέω με πραγματική αγάπη γι’ αυτόν εδώ τον χώρο!

        1. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ SITES ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΑΝ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ.

          Π.Χ. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΤΕΙΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΩ.

          ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

          ΙΩ

        2. Αυτό ακριβώς εννοούσα που λες, και η ανησυχία μου αυτή δημιουργήθηκε ακριβώς αυτές τις τελευταίες ημέρες!!!!

          Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό και γρήγορα να επανέλθουμε στα παλιά καλά, παλαβά, τρελά, ανόητα, συνομωσιλογικά, όπως θες πες τα, θέματα που αναγκάζουν το μυαλό να πάρει λίγες παραπάνω στροφές.

  9. Δεν θα υπογράψει το σκ ο Τσιπρας …. και θα συσπερωθουν πάλι οι του Σύριζα …έχει και το 62%του όχι θα βγει σήμερα και θα πει δύσκολα τα πράγματα μας πιέζουν και για άλλα μέτρα κτλπ το ίδιο παραμύθι οι ξένοι δεν θα μας πετάξουν έξω δεν ισχύει κανένα τελεσίγραφο από πλευράς τους και θα πάει για εκλογές λέγοντας πλέον την αλήθεια στον ελληνικό λαό αυτά που δεν είπε προεκλογικά δηλαδή. .. εκεί μετά ο λαός θα ψηφίσει ουσιαστικά δραχμή =σύριζα και ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ =ευρώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek