Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:10 - 23/06/2015

Διώκεται ο Rothschild από τα δικαστήρια του Παρισιού

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η γαλλική αστυνομία έχει εντολή να εντοπίσει έναν από τους πλουσιότερους αριστοκράτες της Ευρώπης για μια απάτη εις βάρος εκατοντάδων Βρετανών συνταξιούχων.

Ο Βαρώνος David de Rothschild έχει παραπεμφθεί σε δίκη ύστερα από ισχυρισμούς ότι συνταξιούχοι, που διαμένουν κυρίως στην Ισπανία, έπεσαν θύματα όταν χρησιμοποίησαν δάνεια της εταιρίας του.

Ο δικαστής Javier Gómez Bermudez, γνωστός για την υπόθεση βομβιστών στην Μαδρίτη, ανακοίνωσε την κλήτευση από το δικαστήριο Denia Court και η γαλλική αστυνομία διατάχτηκε να εντοπίσει τον πλούσιο γόνο.

Ο Βαρώνος πιστεύεται ότι διαμένει στη Νορμανδία, στο κάστρο του, ή κοντά στα γραφεία του στο Παρίσι.

Ο δικηγόρος Antonio Flores του Lawbird είπε στην The Olive Press ότι το κατηγορητήριο ήταν μια “επαναστατική στιγμή” στην υπόθεση και ότι “τα δικαστήρια είναι τώρα σε συμφωνία μαζί μας πως υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να ανακρίνουν τον Βαρώνο Rothschild”.

Το προϊόν του Ρότσιλντ “Credit Select Series Mortgage Loan”, πωλήθηκε στους συνταξιούχους ως νόμιμο μέσο για να μειώσουν την αξία των σπιτιών τους για σκοπούς μετριασμού του φόρου κληρονομιάς.

<span title="The Tax Agency ruled that such a scheme constitutes fraud and Flores believes that Rothschild should be held accountable.

[sc:Makris]

“>Ωστόσο η Φορολογική Υπηρεσία έκρινε ότι ένα τέτοιο σύστημα αποτελεί απάτη και ο Flores πιστεύει ότι ο Rothschild θα πρέπει να λογοδοτήσει.

Ο Όμιλος Rothschild δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Spyros Makris
Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά του είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Υγεία, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε συλλογικά βιβλία, ενώ έχει εκδόσει και κάποια δικά του.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΗΡΘΕ ΤΟ 2008 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ (ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ) ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΠ 666.
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ………..

  2. hristoforos kolomvos 06/24/2015 @ 3:19 ΠΜ

    Apo pou prokyptei oti afentika ton evraion einai kinezoi? Pos apodykneietai ayto? Einai erotisi kai ohi eironia kai tha ithela na matho pos prokyptei kai apo pou aytos o ishyrismos. Einai vasimos?
    Zito kapoia aposafinisi.

  3. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 06/24/2015 @ 8:39 ΠΜ

    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ , ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΓΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ,ΒΛΕΠΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΡΗΜΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΔΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΟΥ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ . ΑΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΗΣΤΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ .
    ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*