Διαφημίσεις

Ένα παράξενο, αν μη τι άλλο, φυλλάδιο μοιραζόταν σήμερα (12/8/2015) το πρωί από Πακιστανούς στο μετρό του Συντάγματος. Είναι το ίδιο φυλλάδιο που μοιράστηκε και το 2012 και για την έκδοση υπεύθυνη είναι η «Αχμαντίγια Μουσουλμανική Κοινότητα Ελλάδας» (τα στοιχεία επικοινωνίας καταγράφονται στο φυλλάδιο).

Το φυλλάδιο παραθέτει ευχές αγάπης και ειρήνης του Ισλάμ, του Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού, του Ινδουισμού και του Βουδισμού. Στην μία του πλευρά είναι γραμμένο στην ελληνική γλώσσα, ενώ στο οπισθόφυλλό του είναι γραμμένο στα Αγγλικά (πατήστε πάνω στις εικόνες, που βρίσκονται στο τέλος, για να διαβάσετε τα κείμενά τους).
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την σκοπιμότητα επανακυκλοφορίας του συγκεκριμένου φυλλαδίου, πέρα από την εξόφθαλμη προπαγάνδα ψυχολογικής προσέγγισης και εφησυχασμού που επιχειρείται στον αναγνώστη.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι υπηρεσίες ασφάλειας το ελέγχουν για την πιθανότητα να περιέχονται κρυφά μηνύματα μέσα σε αυτό. Να τονίσουμε πως οι ελληνικές κρατικές υπηρεσίες ασφάλειας και πληροφοριών είναι ιδιαίτερα προβληματισμένες με τα όσα συμβαίνουν στην Κω, στην Κάλυμνο και σε άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και διερευνούν ήδη πρόσωπα μεταξύ των λαθρομεταναστών, αλλά και ισλαμιστών που διαμένουν επί χρόνια στην Ελλάδα, για να διαπιστώσουν εάν υπάρχει κάποια μεταξύ τους σχέση, ενώ ταυτόχρονα διερευνώνται οι κινήσεις και τα ενδιαφέροντα συγκεκριμένων ξένων δημοσιογράφων που «σκαλίζουν» με ιδιαίτερη επιμονή το θέμα της λαθρομετανάστευσης και του ισλαμισμού στην Ελλάδα.

islam 1 islam 2

http://kostasxan.blogspot.gr/2015/08/blog-post_71.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

14 σχόλια στο “Διανομή ισλαμικού φυλλαδίου στο σταθμό ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος: Δείτε το”
    1. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ μόλις το διάβασα. Άλλωστε ο πάπας το Σεπτέμβριο στον ΟΗΕ θα ευλογήσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Προσωπική γνώμη δε θα προλάβουν γιατί άλλες οι βουλές των ανθρώπων και άλλου του Θεού.

  1. Αχμαντίγια μουσουλμανική κοινότητα Ελλάδος
    http://www.themuslimtimes.org/2015/06/religion/islam/greece-ahmadiyya-muslim-community-organizes-1st-national-peace-symposium-in-athens
    Γιατί δεν πάνε κατευθείαν να το διαπιστώσουν …. στον κο Rajbeer Singh, με έδρα τον Ταύρο, εδώ στην Αθήνα (λέμε τώρα ένα γρήγορο παράδειγμα….)

  2. Δέν βλέπω κάτι κακό σε αυτό το φυλλάδιο,ίσα ίσα μιλάει για ειρήνη…σε όλους! Μην ξεχνάτε..αγαπάτε αλλήλους είπε ο Χρίστος ,ΟΧΙ αγαπάτε Χριστιανούς..μην το κάνετε σαν τους σταυροφόρους!! Δεν βλέπω να επιχειρεί κάποια προσέγγιση.Μην δημιουργείτε διχασμούς,ο κάθε άνθρωπος έχει ελευθερία να πιστεύει όπου θέλει.Εμένα σαν Χριστιανό με χαροποιεί όταν κάποιος μιλάει για αγάπη και ειρήνη, ασχέτος που πιστεύει.Και να ενώθουν ανθρώποι, δεν σημαίνει αλλάζω πίστη…

    1. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ. Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ Ε Ν Α Ν ΥΓΕΤΗ…

  3. Γιατι να γραφεται στα Ελληνικα και να μοιραζεται σε μουσουλμανους !!!!

    Τα Αγγλικα και μονο ειναι αρκετα και κανουν. Ολοι οι μαυροι ξερουν Αγγλικα παρα Ελληνικα.

    Πλακα μας κανουν ?

    Αρα εχουν στοχο και εμας….!

  4. Οι αγορινες μουουου !!!!!!!!!!!!!
    ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ – ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ….τα ‘κατατρεγμενα” παιδακια ..της σαβουρογριας υπουργου μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΤΕ…ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ……
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ,…Η ΕΛΛΑΔΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ…, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ …ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ;;;
    ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ;;;
    ΜΗΠΩΣ…λεω μηπως…..ΑΡΧΙΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ …Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ….ΚΑΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…ΜΕ ΤΗΣ ”ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ”.. ΚΑΙ ΤΟΥ ‘ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΑΒΑΡΗ….αντΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ”;;;;;;
    ΛΕΩ τωρα εγω…..ο καχυποπτος κινδυνολογος !!!!!!!!!!!!!

    ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΣΤΤ….ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ….!!!!! ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ…ΓΙΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ !!!!!!
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ;;; ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ;;;

    ‘Η….ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ…ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ…..ΚΑΝΕΤΕ ΑΕΡΑ…ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΜΕΝΗ ΣΑΣ ;;;;

    ΧΑΘΗΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΦΡΟΙ !!!!!!!!

  5. Δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο σε λίγο να κυκλοφορούν και με σημαίες τους στους δρόμους με διαδηλώσεις κτλ.

    Και εκει που ΟΛΑ πανε απο το κακο στο χειρότερο η κυβέρνηση για μια ακόμη φορα διαλύεται. Τυχαίο;

    Δηλαδη τι άλλο να κάνουν για να καταλάβουμε ότι λατρεύουν αυτη την κατάσταση;

    Εδω γίνετε Της επιχρήμασις εκδηλωμένης γυναικός το σίδερον κιγκλίγωμα και ακόμη ο κόσμος το χρήμα σκέφτεται.

    Τελικα είναι αλήθεια. Για να χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι πρεπει να φτάσουμε στο: μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *