Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:27 - 26/06/2015

Ή είμαστε ελεύθεροι αλλά πεινασμένοι πολίτες…ή είμαστε

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τι γνωρίζουμε για την γενοκτονία των λαών;

Οι αυτόχθονες Αμερικάνοι, οι ινδιάνοι, σφαγιάστηκαν από τους δολοφόνους που εισέβαλαν στην Αμερική από την Ευρώπη. Στις μέρες μας τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει καθόλου, την ίδια τακτική εξακολουθούν οι απόγονοι τους σε διάφορες χώρες όπως είναι το Ιράκ, η Λιβύη, η Ουκράνια και η Συρία (αλλά και τόσες άλλες χώρες που δεν τις αναφέρω γιατι θα χρειαζόμασταν τουλάχιστον μια σελίδα).

Το ίδιο πράγμα εξήγησε ο  Daniel Paul, ένας ιστορικός για τους Ινδιάνους της Αμερικής σε μια συνέντευξη που έδωσε στο The Voice of Russia. Πολλά  μυστικά είναι κρυμμένα μες στην ιστορία της ανθρωπότητας σε μια από τις μεγαλύτερες γενοκτονίες που έλαβαν χώρα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Πρώτα μέσω της δουλείας, και της καταπίεσης, της εξαγοράς συνειδήσεων με αποτέλεσμα την προδοσία τόσων λαών, εξόντωσαν εκατομμύρια ψυχές στον τότε Νέο Κόσμο..

΄Ενα τέτοιο μυστικό που αποκαλύπει ο Daniel Paul και μας προκαλεί έκπληξη είναι οι λεπτομέρειες που δίνει, για τα  γεγονότα της πρακτικής του scalping. Στα σχολεία μάθαμε ότι το scalping, η αφαίρεση του δέρματος με τα μαλλιά του θύματος, το έκαναν οι Ινδιάνοι στους λευκούς που μετανάστευσαν στην Αμερική. Η αλήθεια σύμφωνα με τον ιστορικό Daniel Paul είναι τελείως διαφορετική, γιατί το scalping ξεκίνησε στην Ευρώπη. Ο Ηρόδοτος μας μαθαίνει ότι το σκάλπ ήταν συνήθεια των Σκύθων. Επίσης οι νομάδες Βησιγότθοι ή αλλιώς Γότθοι, οι Φράγκοι και Αγγλοσάξονες εξασκούσαν το scalping.

Όταν οι ευρωπαίοι έφτασαν στην Βόρεια Αμερική, στο γεωγραφικό χώρο που εμείς σήμερα γνωρίζουμε σαν τον Καναδά, υπήρχαν 34 διαφορετικές φυλές και διαφορετικά έθνη. Αν προσθέσουμε τις ΗΠΑ και το Μεξικό,  πιθανώς να είχαμε γύρω στις 100-140 φυλές. Δηλαδή σε όλη τη βόρεια Αμερική, χωρίς να αναφερθούμε σε όλες τις φυλές ινδιάνων που ζούσαν σε όλη την Αμερική και εξοντώθηκαν από τους νέους κατακτητες!

Εάν προσθέσουμε και τις άλλες φυλές που σκότωσαν οι Ισπανοί κατακτητές του Κολόμβου, όταν έφτασαν στην Αμερική, στα πόσα εκατομμύρια φτάνουμε άραγε;

indianen-slaven

Εφόσον τα εργατικά χέρια άρχισαν να μειώνονται γιατί οι Ινδιάνοι δεν άντεχαν το μαστίγιο και τα καταναγκαστικά έργα και ίσως γιατί δεν είχαν ξαναβιώσει τέτοια μεταχείριση από άλλες φυλές, τελικά αποδεκατίστηκαν. Οι Αφρικανοί δούλοι αντικατέστησαν με γοργούς ρυθμούς τους χαμένους Ινδιάνους στις φυτείες. Οι Πορτογάλοι ήταν από τους μεγαλύτερους εμπόρους μαύρων ανθρώπων και τους εκμεταλλεύονταν πρώτα στην παραγωγη κοκκινόξυλο, ενώ αργότερα δημιούργησαν ένα επικερδές δίκτυο φυτειών ζαχαροκάλαμου.

Οι σκλάβοι άρχισαν στα μάτια των αποικιοκρατών να παίρνουν αξία, γνωστή είναι η ορολογία που χρησιμοποιούνε στην Διαχείριση του Ανθρώπινου δυναμικού (Human resources management) ή των ανθρώπινων πόρων, δηλαδή το humane capital το «ανθρώπινο κεφάλαιο» που μάλλον προέρχεται από αυτήν την ιστορική περίοδο, ίσως με μια άλλη ονομασία που είναι άγνωστη για εμάς. Το ανθρώπινο κεφάλαιο κόστιζε πάρα πολλα αν σκεφτούμε οτι οι άνθρωποι πέθαιναν γρηγορα λόγω των κακών συνθηκών οπου ζούσαν και καθημερινά δούλευαν.

Γύρω στα 5-10 εκατομμύρια Ινδιάνοι πέθαναν στον Νέο Κόσμο απο την στιγμή που πάτησε ο Κολόμβος το ποδάρι του στην Αμερική. Ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια, μας λέει μια ελληνική παροιμία. Η αμερικανική κοινωνία που γνωρίζουμε εγκαθιδρύθηκε επάνω στην Γενοκτονία των Ινδιάνων και των Αφρικανών…

Αυτές είναι οι προδιαγραφές του πολιτισμού των κανιβάλων που έχει πεσει η χώρα μας. Ο Έλληνας ξεγελάστηκε με όλη αυτήν την ευημερία που έσπρωχναν οι τραπεζίτες ΤΙΣ τελευταίες δεκαετίες για να γλυκαθεί ο εγωισμός του…. και να καταντήσει το ανθρώπινο κεφάλαιο των τραπεζιτών και των πολυεθνικών εταιρειών και ανθρωποφάγων…

Η κυβέρνησή μας πρέπει να διαλέξει εαν θέλει να συνεχίσει το νοίκιασμα του λαού μας ή να τους στείλει στο διάολο! Από εκεί που ήρθαν…

Εμείς όμως πρέπει να γνωριζούμε που ανήκουμε; Τι είμαστε; είμαστε το ανθρώπινο κεφάλαιο των πολυεθνικών και των τραπεζών και μας αρέσει;

Ή είμαστε ελεύθεροι αλλά πεινασμένοι πολίτες…ή είμαστε ανθρώπινες πηγές εκμετάλλευσης… και τα δυο μαζί δεν γίνεται.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. σωτηρης 06/27/2015 @ 8:15 ΠΜ

    αριβως ετσι ειναι. αν θελουμε να γλυτωσουμε απο τους κανιβαλους πρεπει να τους στειλουμε στο διαολο και ακομα παραπερα!!! διαφορετικα εχουμε τη μοιρα των ινδιανων και αφρικανων ακριβως μπροστα μας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*