Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:36 - 16/07/2015

ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ………………ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ……… ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

JusticeD

 

 

Η Ελλάδα για μία ακόμα φορά εξαπατάται. Η Ελλάδα για μία ακόμα φορά τίθεται αντιμέτωπη με την ιστορία της. Η Ελλάδα για μία ακόμα φορά βρίσκεται μονάχη, ξεπουλημένη και ντροπιασμένη. Είναι η πρώτη φορά ίσως που ο Ελληνικός λαός έδωσε διπλή εντολή σε μία κυβέρνηση για να καταργήσει το μνημόνιο. Την πρώτη στις κοινοβουλευτικές εκλογές τον Γενάρη του 2015 και την δεύτερη στο πρόσφατο δημοψήφισμα του Ιουλίου, στο ίδιο έτος. Μέσα σε έξι μόλις μήνες είπε και τις δύο φορές ΟΧΙ στο μνημόνιο. ΟΧΙ στα μέτρα λιτότητας. ΟΧΙ στην εξουθένωση και εξόντωση της Ελληνικής οικογένειας. Ωστόσο και τις δύο φορές, η κυβέρνηση που η ίδια εξέλεξε για να την βγάλει από το μνημόνιο, την έσπρωξε ακόμα πιο βαθιά μέσα σε αυτό και αυτή τη φορά με τον πιο ανέντιμο τρόπο. Το μεγάλο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού δις, μετατράπηκε σε ένα υποτακτικό ναι, κατοχής και υποδούλωσης. Ένα ναι, που παρόμοιο του δεν επιβλήθηκε και δεν υπήρξε ποτέ σε καμία δημοκρατία και σε κανένα έθνος του 21ου αιώνα.

Πως όμως φτάσαμε ως εδώ ; Τι μας οδήγησε και πάλι στην λάθος επιλογή ; Τι είναι αυτό που τελικά μας ανάγκασε να εμπιστευτούμε μια Αριστερή κυβέρνηση πολλά υποσχόμενη και ραγδαία εξελισσόμενη ; Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

 

2011

Ο σημερινός Πρωθυπουργός με εντονότατο ύφος, κατηγορεί εντός της βουλής, τον τότε Πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου ότι ”μιλάει” την γλώσσα των δανειστών και των πιστωτών, την στιγμή που θα έπρεπε να διεκδικεί καλύτερους όρους διαπραγμάτευσης και όχι να επιστρέφει πίσω με χειρότερους όρους. Φανερά εκνευρισμένος τον καλεί τεχνηέντως να παραιτηθεί και όχι να θεωρεί ευλογία τα μνημόνια.

 

Αντιφάσεις, αλληγορικές δηλώσεις και ομοιότητες με ΓΑΠ.

 

Αποκάλυψη από τον Στρατηγό Αυφαντή για τον μυστικό σύμβουλο του Τσίπρα. Είναι ο ίδιος με εκείνον που είχε ο ΓΑΠ.

 

2012

Πριν τις εκλογές του 2012…..”Εμείς δεν πρόκειται να σας προδώσουμε ποτέ, θα υπερασπιζόμαστε πάντοτε τα συμφέροντα του λαού, τα συμφέροντα του τόπου και θα λέμε ΠΑΝΤΟΤΕ την αλήθεια για τις δυσκολίες και τις δυνατότητες που θα έχουμε μπροστά μας”…………… ”Αν δεν υλοποιήσουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις η κατάρρευση θα έρθει μία ώρα αρχύτερα” ……………………… ”Αν δεν ακυρώσουμε το μνημόνιο της χρεωκοπίας, τώρα που βρισκόμαστε στο χείλος της καταστροφής, η καταστροφή θα είναι μία αναπόφευκτη προοπτική”.

(Ναι καλά ακούσατε).

 

”Δεν φοβάμαι την έξοδο της χώρας από το ευρώ αν ανατραπεί το μνημόνιο, φοβάμαι την έξοδο της χώρας από το ευρώ και από την Ευρώπη αν συνεχίσει να εφαρμόζεται το μνημόνιο, διότι μια χώρα με 1.500.000 άνεργους και με μισθούς 300 ευρώ, δεν θα μοιάζει πολύ με χώρα της Ευρώπης, αλλά με χώρα της Αφρικής”………………… ”Στόχος τους είναι να μας κάνουν Βουλγαρία, Ρουμανία η Λιβύη, δεν θα το επιτρέψουμε όμως, ο Ελληνικός λαός θα αντισταθεί και θα απαιτήσει μια άλλη προοπτική”

Είναι αλήθεια………Ο Ελληνικός λαός απαίτησε άλλη προοπτική και ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως αντιμνημονιακή κυβέρνηση για να καταργήσει το μνημόνιο όπως είχε υποσχεθεί.

Είναι αλήθεια………Ο Ελληνικός λαός αντιστάθηκε με το ΟΧΙ του στο πρόσφατο δημοψήφισμα, ζητώντας στην ουσία από την κυβέρνηση να μην επιστρέψει με μνημόνιο λιτότητας πίσω στην Ελλάδα.

Γιατί λοιπόν σήμερα, η Κυβέρνηση όχι μόνο δεν φοβήθηκε την έξοδο της χώρας από το ευρώ αλλά αντιθέτως έκανε τα πάντα για να μείνει η χώρα στο ευρώ ενώ γνώριζε από τότε πως η συνέχιση και η εφαρμογή του μνημονίου καθιστά αυτομάτως τον Ελληνικό λαό φτωχό, άνεργο και τριτοκοσμικό ;

Μήπως τελικά όχι μόνο το επέτρεψε αλλά το επιδίωξε κιόλας ;

Μήπως τελικά εκείνα που τότε καταδίκαζε και αποδοκίμαζε ο ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε να τα εφαρμόσει ως κυβέρνηση ;

Φυσικά εδώ ο προφανής αντίλογος θα είναι……….πως ακριβώς για να μην φύγει η χώρα μας από το ευρώ συνεχίστηκε το μνημόνιο…….και στο σημείο αυτό ο κάθε σκεπτόμενος Έλληνας εύλογα θα αναρωτηθεί…….”Τότε γιατί στην παραπάνω δήλωση γίνεται λόγος για φόβο εξόδου από Ευρώ και Ευρώπη αν συνεχιστεί το μνημόνιο ;;;;”……

Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας λένε πως συμφωνήσανε δυσβάσταχτα και υποτελειακά μέτρα για να μείνουμε σε ένα ευρώ και μια Ευρώπη, η οποία αφού μας απορροφήσει όλο τον εθνικό μας πλούτο και αφού μας συρρικνώσει ως λαό και ως κράτος, μετά θα μας πετάξει εκτός Ευρώπης γιατί δεν θα έχουμε άλλα χρήματα για να στηρίξουμε την ύπαρξη μας στο Ευρώ.

 

2013

https://www.youtube.com/watch?v=BnvYfiKfq7w

”Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και εγγυόμαστε να εργαστούμε, προκειμένου να καταλήξουμε σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση στη διαφορά, για το όνομα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας……………………”

 

Π.Καμμένος: ”Συνεχίζεται η πολιτική αυτή των μνημονίων,συνεχίζεται αυτό το σπιράλ του θανάτου στο οποίο έχουν δεσμευτεί απέναντι στους δανειστές, ένα σπιράλ θανάτου το οποίο το ζει η κάθε οικογένεια”.    ( Γιατί δεν το σταματήσατε το σπιράλ αυτό άραγε, ενώ αντιθέτως ήσασταν ένας από τους 251 και ένας από τους 229 που έδωσε λευκή επιταγή για την συνέχισή του ; )

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=GAMrCZcxv0s

Πέρα από την επιτροπή που συστάθηκε, είδατε εσείς να επιμένουμε και να διεκδικούμε τα κατοχικά δάνεια από τους Γερμανούς ; Η μήπως θα πρέπει να περιμένουμε την επιτροπή να αποφανθεί για το ύψος αυτών και μετά να τα ζητήσουμε ; Διότι άλλη συμφωνία υπογράφεις με ένα διεθνώς αδιαμφισβήτητο διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια σου και άλλη όταν δεν το θίγεις καθόλου. (Ακούστηκε ότι με ”εντολή” Σόιμπλε η εν λόγω επιτροπή διαλύθηκε. Είναι αλήθεια αυτό ;).

 

 

 

 

2014

Με έναν νόμο και ένα άρθρο θα καταργούσε το μνημόνιο………(και τελικά με ένα νόμο και ένα άρθρο ψήφισε το νέο μνημόνιο…)

 

”Η κυβέρνηση του Σύριζα δεν πρόκειται να δεχτεί ούτε προαπαιτούμενα, ούτε απαιτούμενα” (Τελικά όχι μόνο τα δέχτηκε αλλά τα ψήφισε κιόλας).

 

” Με τη θέληση του λαού μας σε λίγες μέρες θα είναι παρελθόν και τα μνημόνια της λιτότητας”  …………….. (Δεν κάναμε εμείς το ρεπορτάζ, το euronews το έκανε….).

 

https://www.youtube.com/watch?v=PnxqzvUktys

Ελληνοτουρκική η γλώσσα στην Ελληνική Θράκη…..

 

 

 

2015

”Είναι δέσμευση ότι θα επαναφέρουμε τον κατώτατο μισθό στα 751…..”

 

 

Παρελθόν λιτότητα, μνημόνια και τρώικα….. ;;

 

Αυτή η βουλή δεν πρόκειται να ψηφίσει νέο μνημόνιο ;;

 

Ο Πρωθυπουργός καλεί όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου να στηρίξουν την εθνική προσπάθεια της διαπραγμάτευσης για το καλό της πατρίδας.

Μεταξύ των άλλων δηλώνει χαρακτηριστικά:

”Εμείς δεν ζητάμε συναίνεση στην καταστροφή όπως μας ζητούσαν προηγουμένως άλλες κυβερνήσεις.Εμείς ζητάμε συναίνεση για την λύτρωση, για την σωτηρία, για την προκοπή, για την πρόοδο…..συναίνεση για να ξανακάνουμε την πατρίδα μας ισότιμη, περήφανη, με φωνή, με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη”.

”………..σε αυτόν τον λαό αξίζει μόνο σεβασμός, του αξίζει να περπατά περήφανος, του αξίζει να ζει με αξιοπρέπεια…..η σημερινή κυβέρνηση μπορεί απλά να είναι η φωνή αυτού του λαού στη τιμή στην ιστορία και στον πολιτισμό, που κουβαλά αυτός ο λαός στις αποσκευές του, εμείς μόνο η θέληση του και τίποτα παραπάνω μπορούμε να είμαστε”

” Δηλώνουμε κατηγορηματικά, δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την ιστορία μας. Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού ”.

” Αυτά είναι για εμάς ιερές και αδιαπραγμάτευτες αξίες. Είμαστε σάρκα από τη σάρκα του λαού, ερχόμαστε μέσα από τις σελίδες της ιστορίας αυτού του λαού και γι’αυτό θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους. Είμαστε κάθε λέξη από το σύνταγμα αυτής της χώρας, σε αυτό το σύνταγμα ορκιστήκαμε, αυτό το σύνταγμα θα υπηρετήσουμε….. και θα το υπηρετήσουμε μέχρι τέλους δικαιώνοντας τα οράματα, τις αξίες, τους αγώνες, τις θυσίες του Ελληνικού λαού”.

(Τα σχόλια εδώ είναι περιττά).

 

Γιατί ανακοινώθηκε ως όπλο διαπραγμάτευσης η έκθεση βιωσιμότητας του ΔΝΤ για την Ελλάδα, αφού ουδέποτε έγινε ”αποδεκτή” από την Ευρώπη ; Φανταζόμαστε τι θα έγινε με όσα όπλα διαπραγμάτευσης δεν ανακοινώθηκαν για διπλωματικούς λόγους…..

 

 

Στην εκπομπή ”στον ενικό” (27/4/2015) στριμώχνεται καταφανώς από τον δημοσιογράφο Ν.Χατζηνικολάου παραδεχόμενος ότι πήρε εντολή από τον Ελληνικό λαό να βρει λύση απέναντι στα μνημόνια της μιζέριας, της λιτότητας και της λεηλασίας. Εν συνεχεία κάνει λόγο για την πιθανότητα δημοψηφίσματος σε περίπτωση που δεν καταφέρει να βρει λύση, σενάριο το οποίο θεωρεί απίθανο.Τονίζει δε, πως κανένας στην Ευρώπη δεν θα ήθελε την ρήξη παρά μόνο οι κοντόμυαλοι και οι στενόμυαλοι. Εν συνεχεία φαίνεται ξεκάθαρα πόσο ενημερωμένος είναι για τις δυνατότητες διεξαγωγής δημοψηφίσματος σύμφωνα με το Σύνταγμα. Τόσο, που συμβουλεύει τον γνωστό δημοσιογράφο να διαβάσει καλύτερα τον κανονισμό της βουλής και του συντάγματος. Είναι προφανές πως όχι μόνο θεωρούσε πιθανό το σενάριο διεξαγωγής δημοψηφίσματος, αλλά είχε ενημερωθεί και προετοιμαστεί ενδελεχώς για ένα τέτοιο σενάριο.

 

Ο κ.Τσίπρας μέσα από το κανάλι της ΕΡΤ προετοιμάζει την κοινή γνώμη για το δημοψήφισμα που θα ακολουθήσει, δηλώνοντας μεταξύ των άλλων ότι η γενικότερη συμπεριφορά των Ευρωπαίων δεν του άφησαν άλλη επιλογή από το να προχωρήσει στην ετυμηγορία του Ελληνικού λαού. Επιπρόσθετα κάνει λόγο για την παράταση που ζήτησε και η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Τελικά φαίνεται πως υπήρχαν και στενόμυαλοι αλλά και κοντόμυαλοι που θέλανε την ρήξη όπως ο ίδιος το είχε ”προβλέψει”.

 

” Ήδη μετά την απόφαση μας για  δημοψήφισμα έπεσαν στο τραπέζι καλύτερες προτάσεις για το χρέος και για την αναγκαία αναδιάρθρωσή του ”

Δηλαδή οι Ευρωπαίοι φοβούμενοι το Ελληνικό δημοψήφισμα έστειλαν καλύτερες προτάσεις στον Πρωθυπουργό αλλά από ότι αποδείχθηκε εκείνος τις απέρριψε ; Δηλαδή οι Ευρωπαίοι βελτίωσαν την πρόταση (του τελεσίγραφου) που τέθηκε στο δημοψήφισμα όμως εμείς δεν την αποδεχτήκαμε ;

 

”Ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος, δεν θα τον αφήσουμε να μας κερδίσει, θα τα καταφέρουμε. Η αξιοπρέπεια των Ελλήνων απέναντι στους εκβιασμούς και στο άδικο θα στείλει μήνυμα ελπίδας και περηφάνειας σε ολόκληρη την Ευρώπη”

”Οι καταθέσεις των πολιτών στις Ελληνικές τράπεζες είναι απολύτως διασφαλισμένες, το ίδιο διασφαλισμένη είναι η καταβολή των μισθών και των συντάξεων”.

(Οι τράπεζες στο μεταξύ κλείσανε και καθιερώθηκαν τα capital controls).

 

” Έχω πλήρη συνείδηση ότι η εντολή που μου δίνετε δεν είναι εντολή ρήξης με την Ευρώπη αλλά εντολή ενίσχυσης της διαπραγματευτικής μας δύναμης για μια επίτευξη βιώσιμης συμφωνίας, μιας συμφωνίας με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, με όρους προοπτικής και απεγκλωβισμού από τον φαύλο κύκλο της λιτότητας”.

Δεν είναι εντολή ρήξης το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού ; Τότε αν έβγαινε το Ναι τι εντολή θα ήταν…..υποταγής ; Το 62% των Ελλήνων είπε ΟΧΙ. Πως ερμηνεύεται αυτό ως μη ρήξη ; Και έστω ότι έγινε παρερμηνεία………..γιατί τελικά περάσανε μέτρα άκρως δυσμενέστερα από εκείνα που είπε ΟΧΙ ο Ελληνικός λαός ; Που είναι οι όροι κοινωνικής δικαιοσύνης και που κλείνει ο φαύλος κύκλος της λιτότητας στα μέτρα που αποδεχτήκαμε ;

 

” Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε προκειμένου να μπορέσουμε να ξαναγυρίσουμε στην ανάπτυξη, να ξανακερδίσουμε την χαμένη Εθνική μας κυριαρχία…………………..”.

Μετά από υποσχέσεις για κατάργηση μνημονίων, για κοινωνική δικαιοσύνη, για παραμερισμό της λιτότητας, για νίκη των αξιών και της αξιοπρέπειας, για σεβασμό στις θυσίες των Ελλήνων, για λύτρωση, για σωτηρία, για πρόοδο κ.ο.κ……………………..μας ανακοινώθηκε τελικά αμέσως μετά την λήξη της συμφωνίας…………..ότι έχουμε χάσει την Εθνική μας κυριαρχία και πως πρέπει να αγωνιστούμε για να την ξανακερδίσουμε…………………

 

https://www.youtube.com/watch?v=TMzIHLyRRgs

251 βουλευτές είπαν ΝΑΙ στο νομοσχέδιο για τη διαπραγμάτευση και σύναψη δανειακής σύμβασης με τον ESM, εξουσιοδοτώντας στην ουσία τον Πρωθυπουργό να προχωρήσει στο μνημόνιο.

 

Ναι και στα προαπαιτούμενα μέτρα για να ξεκινήσει το νέο μνημόνιο.

1ο Μνημόνιο 172 βουλευτές,
2ο Μνημόνιο 199 βουλευτές,
3ο Μνημόνιο 229 βουλευτές

 

ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

 

Τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολογία

 

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το Χρέος

 

Τα Μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για την Ανασυγκρότηση του Κράτους

 

Τα Μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για ΕΝΦΙΑ, Πλειστηριασμούς & Χρέη

 

Τα Μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για την Εργασία

 

Τα Μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στη Διαπλοκή

 

Τα 7 Άμεσα Μέτρα για την Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης

 

10 Λεπτά ΣΥΡΙΖΑ

 

ΕΝΦΙΑ & Πλειστηριασμοί : Τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

 

Αγρότες: Τηλεοπτικό Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

 

Συνταξιούχοι: Τηλεοπτικό Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

 

Θέλω να ζήσω με αξιοπρέπεια. Στις 25 Γενάρη έχω την ευκαιρία

 

Το μέλλον έχει όνομα

 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ…

 

https://www.youtube.com/watch?v=DtRiKQ3_UMQ

Χωρίς λόγια

 

Χωρίς λόγια

 

https://www.youtube.com/watch?v=n5VwmAoMIV8

Όταν τέθηκε θέμα δημοψηφίσματος από άλλη κυβέρνηση….

 

 

 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

 

Μετά τα όσα είδαμε παραπάνω όλοι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί φτάσαμε ως εδώ…….άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο……η αλήθεια όμως είναι κοινή για όλους……….

και η αλήθεια είναι πως για μια ακόμα φορά η επιλογή μας………μας πρόδωσε…….

……….Είδαμε λόγια να τα παίρνει ο άνεμος…………υποσχέσεις να ξεχνιούνται…………..δηλώσεις να αναιρούνται…….ομιλίες να διαστρεβλώνονται……….πεποιθήσεις να τσαλακώνονται….

……αξίες να χάνονται……….λέξεις να διχάζουν………..συμπεριφορές να κλονίζουν………..πολιτικές να εξατμίζονται………….θέσεις να αποπροσανατολίζουν………….δικαιώματα να αφαιρούνται..

και κυρίως είδαμε…………την ψήφος μας…….το…………….ΟΧΙ μας………………………… να αγνοείται προκλητικά και απροκάλυπτα….!

Μας είπαν ότι η Δημοκρατία ΔΕΝ εκβιάζεται…………και μετά οι ίδιοι μας είπαν……….ότι εκβιάστηκαν……..ότι δεν είχαν άλλη επιλογή………ότι ήταν μονόδρομος η λιτότητα………..ότι  η αποδοχή του

μνημονίου θα μας σώσει………θα μας σώσει από την έξοδο……..διότι μια έξοδος από το ευρώ θα είχε τραγικά και καταστροφικά αποτελέσματα……….ότι είναι κακή η συμφωνία αλλά μας σώζει από

την αυτοκτονία………..και γι΄αυτό είναι προτιμότερος ο αργός θάνατος από την αυτοκτονία…………..

Θυμίζω δήλωση Γιούνγκερ πριν το Δημοψήφισμα: ”Θα ήθελα να ζητήσω από τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν ΝΑΙ, ανεξαρτήτως της ερώτησης που τους ζητείται. Αν ο ελληνικός λαός πει ΝΑΙ στις προτάσεις που δημοσιεύσαμε χτες, τόσο το καλύτερο ακόμη και αν η ελληνική κυβέρνηση βάλει ως ερώτημα την πρόταση που θα συζητούσαμε το Σάββατο, θα ζητούσα και τότε να πουν ΝΑΙ. Από την ελληνική ψήφο θα εκπέμψουν ένα θετικό σήμα για την Ελλάδα και τα κράτη της ευρωζώνης. Αν οι Έλληνες πολίτες ψηφίσουν ΝΑΙ, το μήνυμα για την παγκόσμια κοινωνία θα σημάνει ότι η Ελλάδα θέλει να μείνει με τα άλλα κράτη της ευρωζώνης. Δεν πρέπει να αυτοκτονήσετε επειδή φοβάστε να πεθάνετε, πρέπει να πείτε ναι όποια και αν είναι η ερώτηση.” 

Αν αυτά τα λόγια δεν είναι λόγια κατακτητή……..λόγια εκβιαστή………λόγια δυνάστη……….λόγια ανθέλληνα……..τότε  ΤΙ ακριβώς είναι………….. ;;

Τελικά ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι η Δημοκρατία όχι μόνο δεν εκβιάστηκε……………….αλλά την αφήσαμε να αποδεχτεί και τον εκβιασμό.

Είμαι απόλυτα σίγουρος……….πως αν ρωτήσετε τον οποιοδήποτε ‘Ελληνα………σε οποιοδήποτε σημείο της γής………….Έλληνα  όμως……..όχι ελληνόφωνο……..ούτε ελληνοτραφή ……….αλλά ΕΛΛΗΝΑ

θα σας πει……………ΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΩΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ.

Μην μεταφράζετε λοιπόν τα διλήμματα που βάζετε στον Έλληνα κρίνοντας τα αλλότρια εξ ιδίων…….γιατί θα πέσετε έξω στις προβλέψεις σας…..

 

 

Ψηλά το κεφάλι Έλληνες, το άδικο ουκ ευλογείται και να θυμάστε………….υπάρχει Θεός και βλέπει.

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. ανωνυμος 07/16/2015 @ 2:50 ΜΜ

    ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΛΟΓΚΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ΄΄
    Α ΝΑΙ,,ΤΟ …ΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΙΣΟΝ ΔΥΟ ΕΙΚΟΣΣΑΡΙΔΕΣ . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…
    ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΡΑ ΖΩΗΣ

  2. ΓΙΑΓΚΟΣ 07/16/2015 @ 4:29 ΜΜ

    Από τα καλύτερα άρθρα πραγματικά.
    Όσο υπάρχουν Έλληνες ανυπότακτοι και ελεύθεροι, θα υπάρχει και Ελλάδα.
    Η νίκη της Ελλάδας στην μητέρα των μαχών που έρχεται, θα είναι νίκη όλης της ανθρωπότητας.
    Πίστη στο θεό Έλληνες, η νίκη είναι μαζί μας! !!

    • Ανώνυμος 07/16/2015 @ 8:32 ΜΜ

      θα σβησουμε τον τσιπρα και σιγουρα μετα θα επαναφερουν κανα καραμανλοπαπανδρεου και θα τον υποδεχτουμε σαν θεο μετα τα αισχη και καλα της αριστερης πλατφορμας……δυνατο το συστημα…

  3. Η Ελλάδα μας, έγινε πλέον και επίσημα ΑΠΟΙΚΙΑ …

    Κύριοι, εδώ που φτάσαμε και ο πιο αδαείς βλέπει πως είμαστε σε πόλεμο.

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ,
    ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=2UgH5w5DpOs

  4. Αυτά .......... 07/16/2015 @ 7:24 ΜΜ

    JusticeD

    Υπέροχη δουλειά ….. καλή έτσι για να υπάρχει.
    Άντε και κάποιος άλλος που έχει πρόσβαση σε δημοσιογραφικά μέσα …. να φτιάξει κάτι ανάλογο και για τους άλλους κοπρίτες.
    Όχι βέβαια ότι …. δεν ξέρουμε τι κουμάσια είναι όλοι τους, αλλά να μπορούν να μαθαίνουν και οι νεότεροι.

    Πάμε παρακάτω τώρα.

    Το ότι όλα αυτά τα καθάρματα έχουν σκοπό να μας τελειώσουν σαν λαό το έχουμε γράψει τόσες φορές που πλέον καταντάει γελοία κάθε επιπλέον αναφορά.

    Και λοιπόν τι κάνουμε ;
    Στήνουμε κώλο και περιμένουμε ;

    Προτού να φτάσουμε εκεί …. ας κάνουμε μια άλλη ουσιαστική ερώτηση:

    Υπάρχουν πλέον Έλληνες σ’ αυτόν τον τόπο ;
    Αν ΝΑΙ ….. πόσοι είναι ;

    Αν είναι ελάχιστοι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα …. πάμε για φούντο !
    Αν είναι αρκετοί ….. τότε που στο διάολο είναι ;
    Τι σκατά περιμένουν ;
    Γιατί δεν παίρνουν αμπάριζα να τα κάνουν όλα λίμπα ;

    Αυτή την στιγμή …. πραγματικά εγώ δεν μπορώ να δώσω απάντηση στο ερώτημα. Προσπαθήστε εσείς μήπως και τα καταφέρετε.

    Αλλά ας το πάρουμε υποθετικά.
    Ας πούμε ότι Ναι υπάρχουν και είναι μπόλικοι ……. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;

    Θα κινηθούμε βέβαια βάσει του Άρθρου 120-4

    1ον. Πρέπει να βρούμε πρόσβαση σ’ αυτούς τους κοπρίτες του στρατού, μόνο μέσα από εκεί πλέον μπορεί να κινηθεί το πράγμα και με την σύμπραξη βεβαίως του Λαού.
    Μόνος του ο Λαός ….. επειδή δεν βλέπω να υπάρχουν αρκετοί ψυχωμένοι δεν μπορεί και δεν θα πετύχει τίποτα, καθόσον υπάρχουν πάρα πολλά πουλημένα τομάρια στα σώματα ασφαλείας που άλλωστε είναι πλαισιωμένα και από αλλογενείς πράκτορες (όσοι έχουν μάτια πρέπει να το έχουν δει αυτό).

    2ον. Πρέπει να συλληφθούν άμεσα (χωρίς να ξεφύγει κανένας) όλοι οι πολιτικοί, ανώτεροι δικαστικοί, γραμματείς υπουργείων, κυπατζήδες, κεφαλές αστυνομίας και στρατού.

    3ον. Να καταληφθούν πάραυτα ΤτΕ και οι διοικήσεις των εμπορικών τραπεζών.

    4ον. Να καταληφθούν τα κέντρα ΟΤΕ, ΔΕΗ, Κινητών Επικοινωνιών, Λιμάνια, Αεροδρόμια, ΜΜΕ, εφημερίδες.

    5ον. Να μπλοκαριστούν οι Ξένες πρεσβείες, Σούδα, Νατοϊκές Βάσεις (Λάρισσα)

    6ον. Να κλείσουν τα Σύνορα και να ανακληθούν όλοι οι πρέσβεις για οδηγίες

    7ον. Να αναλάβουν στρατιωτικοί δικαστές ορίζοντας υπό τις διαταγές τους επικεφαλείς στους διάφορους τομείς (υπουργεία, επικοινωνίες, άλλους νευραλγικούς τομείς) Εάν δεν υπάρχουν Έλληνες του εσωτερικού να κληθούν Έλληνες από την αλλοδαπή. Όλοι όσοι αναλάβουν π΄ρεπει επί ποινή άμεσου θανάτου και δήμευσης περιουσίας να δηλώσουν κατηγορηματικά ότι δεν ανήκουν σε οποιαδήποτε μυστική οργάνωση, μασονία και άλλα κλαμπ και λέσχες.

    8ον. Στην συνέχεια να κινηθούν βάσει των όσων ανέπτυξα στα δύο μου χθεσινά σχόλια εδώ στα κατοχικά :

    – Σχόλιο – 176693 15 Ιουλίου 2015 at 17:21 στο άρθρο “To Plan B της Αριστερής Πλατφόρμας: Έφοδος στο Νομισματοκοπείο – Έκδοση εθνικού νομίσματος”

    – Σχόλιο – 176664 15 Ιουλίου 2015 at 15:11 στο άρθρο “Η Γερμανία έσκαψε τον τάφο της και φαίνεται ότι αρχίζει η κηδεία”

    Όπου :
    – στο μεν πρώτο εξηγώ τον τρόπο να εκδοθεί χρήμα χωρίς πρόβλημα
    – στο δε δευτερο εξηγώ πως και γιατί δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε “ΜΙΑ” για το χρέος και τα όποια δάνεια.

    Ξέρω ότι αυτά είναι ….. όνειρα θερινής νυκτός ….. αλλά επιμένω να είμαι ένας από τους γραφικούς αιθεροβάμονες .

    Ας αφήσουμε στην μπάντα θεούς και διαβόλους και ας κοιτάξουμε τι και αν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας.

    Γιατί πολύ απλά
    ….. όσοι θεοί και διάβολοι αξίζουν, δεν δίνουν μία για μας
    ….. όσοι δεν αξίζουν …. έ δεν χρειαζεται να τους παίρνει και κανείς στα σοβαρά.

    Με την ελπίδα …. τουλάχιστον να το ζήσω …. στον ύπνο μου θα κοιμηθώ και απόψε….

    Καλή …. ή ανήσυχη νύχτα …. δεν ξέρω τι να σας ευχηθώ

    Αυτά ……….

  5. Το παρελθον ειναι το κλειδι αλλα εισαστε ολοι κολλημενοι στο μελλον και δε βλεπεται.
    Αφηνω λενε το παρελθον πισω και προχωραω το παρελθον ομως το ρωτησες αν θελει να σ αφησει?
    Εκει το κολλημα οτι ο χρονος παει στην ευθεια του οτι μπορει να παει πισω στο παρελθον δε παιζει…

    Εκπληκτικα ευκολοπιστος λαος αλλη μια αποδειξη οτι οι περισσοτεροι ακομα δε βλεπουν νομιιζουν οτι βλεπουν αλλα μπααα περα απο το τοιχο δε βλεπει κανεις..

    • Αδελφέ σε διαβάζω συνέχεια και συμφωνώ σε πολλά μαζί σου, πως θα γίνει αυτό που λες χωρίς οργάνωση, ηγέτη ή ηγέτες να είναι ανόθευτοι και ουχί πρακτοράκια, Ελληνες υπάρχουν και μάλιστα πολλοί και έτοιμοι όμως όλα αυτά θέλουν οργάνωση. Μη ξεχνάς ότι πάντα στα αντάρτικα των Ελλήνων υπήρχαν ηγέτες πολλοι βέβαια και Ελληνάρες. Ορα 1821 όρα τους αντάρτες του ΒΠΠ στην Ελλάδα κλπ. Τώρα… ; στο ξαναλέω Ελληνες υπάρχουν αλλού το θέμα!

      • Ελληνες υπαρχουν αλλα οταν βλεπουν το μελι πανε με χερια και με ποδια επανω του δε σκεφτονται αν πισω υπαρχει λαος ή οχι.

        Η Ελλαδα για να παει μπροστα θα πρεπει να ψηφησει ενα κομμα εναν πρωθυπουργο ο οποιος θα πει θα κανει μια λιστα για το τι θα κανει κι οτιδηποτε ειναι αυτο θα το κανει τουλαχιστον στο 80% πραξη.

        Αυτος ο πρωθυπουργος ειναι καλο να μην εχει πολλους φιλους αθεος η χριστιανος ή δωδεκαθειστης να ορκιστει γιατι ολα γυριζουν γυρω απο το Θεο.

        Ειναι καλο να μην εχει οικογενεια οχι γιατι δε πρεπει ή γιατι δεν ειναι καλο παραδειγμα απλα εαν δεν εχει οικογενεια η νεα ταξη δεν εχει καποιον να τον κρατησει δε μπορει να του πει ξερεις κατι ή υπογραφεις ή απειλουμε καποιον απο την οικογενια σου.

        πρεπει αυτος ο ανθρωπος να ειναι ψυχρος και δικαιος και φυσικα ελληνας.

        Οσο μπροστα κι αν παει η Ελλαδα εαν ο πρωθυπουργος δεν εχει @ρχιδι@ ή εχει καποια αδυναμια που θα μπορουν να τον κρατησουν η ιστορια θα επαναλαμβανεται τακτικα για λιγο μια χαρα και μετα παλι τα ιδια.

        πρεπει να μπορεις ν αντεχεις να εισαι υπερανθρωπος ψυχικα αλλιος θα λυγισεις θα φας κι εσυ και θ αφησεις τους αλλους να πεθανουν.

  6. Ανώνυμος 07/16/2015 @ 9:33 ΜΜ

    Πολυ καλη δουλεια…. εμπεριστατωμενη μελετη, σκετο ποιημα !!!

    Μακαρι να εφτιαχνες και ενα για τον καθενα τους (Σαμαρα, Βενιζελο (τον νεοτερο), Παπαδημο, Γιωργακη, Καραμανλη (το νεοτερο), τον ελιτσα (swaps)….αυτους/αυτες που ερχονται…! χαχαχαχα. Εχουμε λαο απο δαυτους και ποσο πισω πανε …εγκυκλοπαιδεια φτιαχνεις !

    Δεν αλλαζει ομως η κατασταση οσο εμεις ψηφιζουμε … ΝΑΙ η ΟΧΙ, … ΑΥΤΟΝ η τον ΑΛΛΟΝ !!!
    Οσο τους ψηφιζουμε ή τους καταψηφιζουμε ειναι σα να αποδεχομαστε την υπαρξη τους, το διλημα τους . Διοτι δεν ειθισται να ψηφιζεις για κατι που δεν υπαρχει. Και για εμενα εχουν παψει να υπαρχουν. Ουτε το ΝΑΙ ουτε το ΟΧΙ. Ουτε ΑΥΤΟΝ ουτε τον ΑΛΛΟΝ. Διοτι και ΑΥΤΟΣ αλλα και ο ΑΛΛΟΣ ειναι της ιδιας εταιριας. Χωρις ΑΥΤΟΝ δεν θα υπηρχε ο ΑΛΛΟΣ. Γραφεια αλλαζουνε μονο. Εχουνε 50 χρονια τωρα μπλεξει τα μπουτια τους. Μια οικογενεια ολοι. Ρουχα μαζι που πλυθηκαν και χουνε γινει ροζ.

    Πολυ καλα προσθεσες στο τελος, ο Θεος βλεπει. Οπως εμεις παρατηρουμε τα παιδια μας οταν ειναι μικρα.
    Τα εκθετεις στον κινδυνο αλλα εισαι αλερτιντ, δεν σε βλεπουν αλλα εισαι παρον. Πιστη να εχουμε, να την αποδεικνυουμε … και οπως ειπε και ενας πολυ καλος μου φιλος, σπαταλαμε ολη μας την ζωη για να αποδειξουμε το κακο και δεν μας μενει καθολου χρονος για να αποδειξουμε το καλο.

    Γυρνοντας πισω στην υλη,

    Ενα ειναι σιγουρο… η κυβερνηση βυθιστηκε… !

    Ο δαιμον του τυπογραφειου επιασε δουλεια, …. δεν ηθελε… αναγκαστηκε !

    Αρθρογραφε,

    Τα σεβη μου !

    Σκορπιος

  7. ευγε! ακουραστε αρθογραφε

  8. O kosmos ti kanei? Neolaia hwris oneira kai anergia. Syntaxiouhoi hwris ta vasika. Sysytia kai aftoktonies. Kai oi 300 agerohoi. E re matsouki pou hriazetai.
    I Ellada ehei katantise ena aperanto trelokomeio….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*