Διαφημίσεις

Από τη στρατιωτική βάση στη νότια γαλλική πόλη Miramas, κοντά στη Μασσαλία εκλάπησαν άγνωστη μέχρι στιγμής ποσότητα εκρηκτικών, 180 πυροκροτητές και περίπου 40 χειροβομβίδες.

Η κλοπή ήρθε μόλις μια ημέρα αφότου η Γαλλία ανακοίνωσε την πρόθεση της για επαύξηση των μέτρων ασφάλεια των ευαίσθητων στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

[sc:mytilinios]

Η εισαγγελία της Μασσαλίας έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τη ληστεία, η οποία ανακαλύφθηκε την Δευτέρα και μέχρι στιγμής δεν την επιβεβαιώνουν επίσημα οι γαλλικές αρχές.

Πάντως το Υπουργείο Άμυνας της Γαλλίας διέταξε την αναθεώρηση των στρατιωτικών προμηθειών του στρατού και την προστασία των μονάδων αποθήκευσης πυρομαχικών.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek