Διαφημίσεις

Εκπληξη προκάλεσε η εικόνα των κιγκλιδωμάτων που είχαν τοποθετηθεί μπροστά από τους θεατές στη μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Δεν ισχύει πλέον η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα αφαιρεθούν τα κάγκελα στις παρελάσεις. Μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, μάλιστα, εθελοντές είχαν σηκώσει τα κάγκελα από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη αλλά και μπροστά στη βουλή.

Σήμερα οι πολίτες δεν είχαν πρόσβαση προς την εξέδρα των επισήμων που είχε στηθεί στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους, καθώς γύρω από την εξέδρα είχε αποκλειστεί η πρόσβαση του κοινού από αστυνομικές δυνάμεις.  Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση, από την προηγούμενη θητεία της και κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, είχε καταργήσει τα κάγκελα και απλώς είχαν τοποθετηθεί κορδέλες.

 

 

 iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

5 σχόλια στο “Τα κάγκελα και η αστυνομία ξαναγύρισαν στη μαθητική παρέλαση στη Θεσ/νικη”
  1. Πάντως, δε μπορούμε να πούμε, μία παρέλαση την άντεξαν χωρίς καγκελια.
    Τήρησαν τη δέσμευση τους. Έστω για μία. Ε, δε φτάνει;
    Τρομάρα τους……

  2. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;

  3. ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!!
    ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟΣ-ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΣ ΑΝΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ – ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΘΕΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ!!!!
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *