Διαφημίσεις

Στους σαράντα βαθμούς κελσίου έφτασε το θερμόμετρο στην Ρώμη, με τις ακραίες θερμοκρασίες να ευθύνονται για άλλους δύο θανάτους στην Ιταλία.

Δύο ηλικιωμένοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε περιοχές της ιταλικής Ριβιέρας, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό του χειρότερου καύσωνα των τελευταίων διακοσίων ετών, στους επτά αυτήν την εβδομάδα.

Ασφυκτική η ατμόσφαιρα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και στην Γερμανία. Σαραντάρια κατέγραψε το θερμόμετρο ακόμη και στο Βερολίνο. Ντόπιοι και τουρίστες αναζητούν λίγη δροσιά στις λίμνες της πόλης.

Για τους Γερμανούς ο καύσωνας συνιστά άλλη μία αφορμή για μία παγωμένη μπύρα. Οι Βερολινέζοι δροσίζονται στο συντριβάνι μπροστά από το γραφείο της Καγκελαρίου, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αυστρία. Οι τουρίστες μπορούν πια να δουν τη Reichstag μόνο απ’έξω: Οι αρχές αναγκάστηκαν να κλείσουν το γυάλινο θόλο του κτιρίου που στεγάζει τη Βουλή, λόγω φόβων για την υγεία των επισκεπτών και των εργαζομένων. Αφού το μεσημέρι η θερμοκρασία εκεί αγγίζει τους 50 βαθμούς κελσίου.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *