Διαφημίσεις

Θύμα παράνομων μεταναστών έπεσαν χθες το βράδυ 3 άλλοι παράνονοι μετανάστες αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ Αφγανοί λήστεψαν Σύριους. Μάλιστα πρόκειτι για 3 διαφορετικές περιπτώσεις ,κάτι που σκορπιζει ανησυχία.

Οι Σύριοι οι οποιοι έπεσαν θύματα των Αφγανών βρίσκονται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού έχασαν όλη την περιουσια τους (κάποιες χιλιάδες ευρώ),την οποία είχαν αποκτήσει πουλώντας τα περιουσιακά τους στοιχεία, για μια καλύτερη ζωή.

http://www.kosnews24.gr/astinomika/item/225149-ksekinisan-na-klevoun-o-enas-ton-allo-epeisodia-metaksy-paranomon-metanaston-stin-ko



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

2 σχόλια στο “Ξεκίνησαν να κλέβουν ο ένας τον άλλο.Επεισόδια μεταξύ παράνομων μεταναστών στην Κω”
  1. Τι λε ρε παιδι μου!!!!!!!
    έχασαν όλη την περιουσια τους (κάποιες χιλιάδες ευρώ),την οποία είχαν αποκτήσει πουλώντας τα περιουσιακά τους στοιχεία, για μια καλύτερη ζωή.

    Σε μια χωρα με πολεμο εδω και τρια και πλεον χρονια αυτοι πουλησαν την περιουσια τους και πηραν χιλιαδες ευρω μαλιστα και μετα ειπε η κοκκινοσκουφιτσα γιαγια γιαγια γιατι εχεις μεγαλο στομα κλπ κλπ πολυ ωραιο παραμυθι αλλα σε μια χωρα που ο τζιχαντιστης δεν υπολογιζει τιποτα και σκοτωνει για την πλακα του αυτοι βρηκαν αγοραστη και πηραν και χιλιαδες ευρω

  2. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΜΑΛΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ !!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ως γνωστον …, ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!!!

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ;;
    Ας ερθουν οι Εβραιοι και οι κωλοτουρκαλαδες….ΓΥΦΤΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ …., να τους μονοιασουν!!!!!!!!!!
    αει σιχτιρρρ…πια !!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *