Διαφημίσεις

Πριν από λίγο λάβαμε ένα μήνυμα από τον γνωστό άγνωστο STRANGER.

Παρότι μου έχει δώσει την άδεια να το μεταφέρω όπως μου έρχεται, προτιμώ να το παραθέσω αυτούσιο και να γράψω στο πεδίο απλά το σχόλιο μου:

Η Ελλάδα προχωράει στο πιο σκοτεινό σημείο της ιστορίας της .

Μέσα από αυτήν την διαδικασία που περνάει δημιουργείται μια τεράστια ευκαιρία σε ώρες πλέον θα μπορούμε να γνωρίζουμε εάν η Ελλάδα πρόκειται να στεφθεί νικητής και η μεγαλύτερη υπερδύναμη στον πλανήτη .

Χρειαζόμαστε μόνο ώρες για να γνωρίζουμε αν έχουμε στα χέρια μας το όπλο της ανθρωπότητας .
Σε ώρες μόνο θα γνωρίζουμε αν η Ελλάδα για άλλη μια φορά θα προσφέρει στον πλανήτη το φως και τη δύναμη να αντέξει στη μάχη με την σκοτεινή οντότητα.

Κρατάτε γερά οι επόμενες μέρες είναι οι πιο σημαντικές  Στην ανθρώπινη ιστορία .

Το μήνυμα γράφεται και μεταδίδεται με σκοπό να σηματοδοτήσει στο πεδίο μια τεράστια αρχή

Τον STRANGER – Nίκο τον ξέρω αρκετά χρόνια και όσες φορές προσπάθησα να τον αποκωδικοποιήσω ή την πατούσα ή την πατούσα. Κάθε μέρα περνάμε ώρες ανταλλάσσοντας απόψεις – ιδέες – προτάσεις. Αυτό το μήνυμα με έβγαλε από την ησυχία του καναπέ μου. Μου προκάλεσε τρέμουλο στα δάχτυλα του πληκτρολογίου μου.

Συνήθως τα λόγια του STRANGER με βάζουν σε σκέψεις, πολλές φορές και ολίγον καταστροφικές, αυτή τη φορά μου δημιούργησε ΕΛΠΙΔΑ. Καιρό είχε να την νιώσω…

Βέβαια πάντα πίσω από το παραπέτασμα κρύβονται πολλά και πίσω από τις λέξεις του STRANGER ακόμα περισσότερα.

Γι΄αυτό έχουμε και λέμε :

α) “Σκοτεινό σημείο” = Πόλεμος (;), Σεισμός (;), Προφητευόμενα (;) Χρεοκοπία (;)

β)”Νικητής”. Για να είσαι νικητής καταρχήν χρειάζεσαι αντίπαλο… Και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ.

γ)”Όπλο της ανθρωπότητας”, διαχρονικά το όπλο των Ελλήνων ήταν ένα : Η ΓΝΩΣΗ και η τάση να τη μεταλαμπαδεύσει… Τώρα;

δ)”Φώς και Δύναμη”: Στο φως παραπέμπει και το ίδιος μας το Όνομα ΕΛ. Η ΔΥΝΑΜΗ όμως στην πάλη;

ε)”Κρατάτε γερά” : Άρα θα δεχθούμε πίεση από παντού.

Τα υπόλοιπα τα αφήνω για τους φίλους κατοχικούς και κατοχικές.

 

1)ΥΓ Σήμερα σκάει μύτη με αυτό το μήνυμα… μετά από μερικές ώρες διακοπής των “επαφών”…

2)YΓ2 Και επειδή έμαθα πλέον ότι το πεδίο όταν εμείς γράφουμε αυτό χαράσει νέο δρόμο, η φωτογραφία της κορυφής είναι η πρώτη που μου έβγαλε η google όταν έβαλα τις λέξεις “across onown”. Για τους συμβολισμούς πάλι περιμένω τα σχόλια σας. Eίναι ένα ποκεμον … Και να φανταστείς ότι δεν τα έχω δει ποτέ…

Κοίτα τι λέει για αυτό το ποκεμον :

Sigilyph is a spherical Pokémon, possessing two cyan eyes with a third on a black appendage on top of its head. Sigilyph has a pair of wings and a tail that are yellow with blue and red stripes on each of the “feathers”, two black-colored three-toed “feet”, and two small spikes at its base. Sigilyph will use its psychic powers to attack anyone who invades its territory. Due to it retaining memories from when it guarded an ancient city, it apparently flies along the same route constantly.

 

YΓ3 (ώρα 23.31 λίγα λεπτά μετά την αρχική ανάρτηση) :Και επειδή το πεδίο όντως είναι πιο μπροστά κοιτάξτε το printscreen από το gallery του Κατοχικά. H ομοιότητα του Πόκεμον με το Περιστέρι που εκείνη τι στιγμή ανέβαζε ο αρθρογράφος μας ο Φάρος είναι τουλάχιστον περίεργη:

printscreen

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

63 σχόλια στο “Μόλις λάβαμε Μήνυμα από τον STRANGER – Το πεδίο όμως κάνει τα δικά του κόλπα”
    1. Εσενα δεν καταλαβαινω,θελεις να μας πεις την γνωμη σου και γιατι ειδες τον ΄’νικολακι΄΄ ετσι οπως τον περιγραφεις?

  1. Ο STRANGER ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΙΠΕΙ…. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΗΣΥΧΑΖΕΙ.

    ΑΡΑ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ.

    ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ (ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΤ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΑ ΓΥΡΑ), ΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ… ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΣ… ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΤΟΞΟ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ “Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ.” Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΒΙΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΦΘΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΦΥΡΟΚΟΠΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΗΡΘΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ. “ΟΠΩΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ”

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΟ…ΠΟΛΥ…. ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ? Κρατάτε γερά, οι επόμενες μέρες είναι οι πιο σημαντικές Στην ανθρώπινη ιστορία …

    ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.

    ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΙΩ

  2. βυζαντινος αετος με σηκωμενα φτερα…δωστε ενα σημειο για το οπλο της ανθρωποτητας, δεν ειναι μονο η γνωση

  3. ΕΛΕΧΘΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΜΗΝΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΘΟΥΜΕ,,ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ..

    ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,!!!! ΛΕΩ ΤΩΡΑ!!!

    ΦΙΛΙΚΑ
    Κ,Μ

  4. ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΓΗΪΝΟ ΠΟΚΕΜΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ

    ” Ο Sigilyph ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΦΥΛΑΣΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΥΝΕΧΩΣ. ”

    ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ GOOGLE ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΦ΄ΕΝΟΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ACROSS ON OWN…..ΠΟΥ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ “ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ…”, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΚΕΜΟΝ ΠΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΤΙ………………………………………………..

    ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ …..

    Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΙΩ

    1. Σε ότι έχει να κάνει με τον STRANGER πάντα αποτυπώνω το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Η πείρα με έχει διδάξει ότι έτσι τον καταλαβαίνω καλύτερα.
      Αυτή η φράση μου ήρθε πρώτη όταν σκεφτόμουν τι φωτογραφία να βάλω και η φράση που σκεφτόμουν ήταν ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

      1. ΟΜΩΣ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ….

        ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΣΤΟ GOOGLE “ACROSS UNOWN” ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ POKEMON ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

        ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΨΑΞΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ “UNOWN” ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 28 ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΗ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 26 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ “ΧΤΥΠΗΣΕΙ” ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ, ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΛΠ ΚΛΠ…. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ… ΣΤΟ http://www.mariowiki.com/Unown
        “Unown is a Psychic-type Pokémon that first appeared in Pokémon Gold and Silver. It is unique for having twenty-eight different variations, the twenty-six letters of the English alphabet plus the question and exclamation marks. In Super Smash Bros. Melee, it can be spawned from a Poké Ball and attacks by using Take Down (interestingly enough, Unown cannot learn this move in the Pokémon series); a single Unown is spawned and flies off-screen, dealing moderate knockback and damage if it hits an opponent. After it flies away, a swarm of Unown soon flies diagonally across the screen, juggling opponents who come into contact with them.”

        ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΣΤΟ. ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ UNOWN. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΛΑΘΟΣ ONOWN.

        ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

        ΙΩ

        1. ΙΩ σου είπα έγραψα αυτό που μου ήρθε το μυαλό. Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω. Αν με ρωτάς γιατί έκανα “λάθος” ειλικρινά δεν γνωρίζω. Έχω ξαναπεί δεν μπορώ να μπω στα διαδικασία “ερμηνείας” του STRANGER γι΄αυτό προτιμώ να αποτυπώνω απευθείας αυτό που μου έρχεται στο μυαλό, όπως και να μου έρχεται.
          Εγώ είμαι της γενιάς του Υποβρυχίου Κεραυνός, της Οδύσσειας του Διαστήματος, άντε και λίγο ji joe και rambo. Τα πόκεμον απέρχουν σχεδόν μια δεκαετία από εμένα και πλησιάζοντας τα 40αντα είναι λίγο δύσκολο να ασχολούμαι με μικρά ανοητά πραγματάκια. Και εμένα με έβαλε σε σκέψεις και μάλιστα πολλές. Από χθες έχω περάσει ατελείωτες ώρες να ερμηνεύσω γιατί να μου βγάλει η google αυτό το αποτέλεσμα. Το θέμα το έχω συζητήσει με τους ερευνητές των Κατοχικών μέχρι ζαλάδας. Δεν θα μου έκανε ΚΑΜΙΑ εντύπωση εαν την ίδια ώρα ο FAROS δεν ανέβαζε την φωτογραφία με το Περιστέρι. Είναι η αντιστρόφως ανάλογη. Από τη μια η αγνότητα από την άλλη ο πανεπόπτης. Και τα δύο δείχνουν κάτι να τα υψώνει, από τη μια τα χέρια του Θεού, από την άλλη…
          Τέλος πάντων, επισημαίνω και σε εσένα και στους υπόλοιπους ότι σαν Ζαχαρίας πάντα γράφω ότι μου έρχεται όπως μου έρχεται, θεωρώ ότι το μυαλό εάν δεν αρχίσει τις επεξεργασίες μπορεί να βγάλει απίστευτα αποτελέσματα.

          ΥΓ Στο σπίτι που έχω μια κόρη ΜΙΣΕΙ τα πόκεμον, αν και 10 ετών θα θεωρεί σατανικά και δεν τα βλέπει, οπότε σίγουρα το cookies δεν έπαιξαν τη σημασία τους.

        2. ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ… Ή Ο STRANGER ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ ΤΥΠΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ, Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.

          ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΓΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΚΕΜΟΝ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΑ.

          ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

          ΙΩ

  5. Ας κωδικοποιήσω προς την Ανώτερη Έννοια. Μέσω των “όπλων” τους ας βρουν και το τέλως τους. Δεν κατάλαβαν πως από και την τυφλά τους και το ψεύδος τους που είδαμε, γελάσαμε, και γίναμε αόρατοι, αποφεύγαμε να γίνουμε “βασιλιάδες σε αυτό τον κόσμο τους”, όμως, θέλημα κάναμε να ξαναγεννηθούμε ξανά. (το γεγεννημένον εκ της σαρκός σάρξ εστι, και το γεγεννημένον εκ του Πνεύματος πνεύμά εστι). Δεν κατάλαβαν πως, από την Αλήθεια, θα γίνει το έργο τους, Άφαντος. Τα αλυσοδεμένα χέρια είναι τα πρώτα που σηκώνονται προς τον Ουρανό.
    “Η άρπα της γης, στην ουρά του αετού μελώ(ν)-διια-ζει”.

  6. Alea jacta est!!!
    Η λεγεώνα διέβη τον Ρουβικώνα!!!
    Το θεϊκό σχέδιο είναι ήδη σε εφαρμογή!!!
    Η Ελλάς ήταν, είναι και θα είναι ο εγγυητής της παγκόσμιας τάξης είτε από θέση δύναμης είτε σε παθητική αντίσταση!!!
    Ο τελικός νικητής θα είναι πάντα ο ελληνικός τρόπος σκέψης ο οποίος ανήκει σε όλη την ανθρωπότητα!!!
    Η ανάσταση της γνώσης και της αλήθειας έχει μόλις ξεκινήσει!!!
    Τελικός στόχος η ελευθερία της ζωής στην ΜΑΝΑ ΓΗ!!!
    Όντως θα χρειαστεί κόπος και υπομονή όπως σε κάθε αλλαγή!!!
    Όσοι είχε προβλεφθεί να συμμετέχουν στην εξέλιξη τώρα, στον κατάλληλο τόπο και χρόνο, βρίσκονται ήδη εδώ!!!
    Το αποτέλεσμα δεδομένο!!!
    Το μυστικό της δύναμης ανατροπής βρίσκεται στην συλλογική συνείδηση!!!
    Χρειάζεται πίστη και δύναμη!!!
    Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν!!!

  7. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΣ!!!!!!!!!!

    Η ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ..

    ΓΑΙΑ ΚΤΥΠΙΕΣΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΤΥΠΑΣ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ..

    Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΗ..

    ΤΟΥ ΧΑΛΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ..

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ????

    ΦΑΕΘΩΝ

    θυμήσου την προηγουμενη μου αναρτηση…

    ΚΩΔΙΚΟΣ Χριστίνα…

    ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΙΠΑ.

    ΤΟ Γ Α Λ Α ….

    1. Φαέθωνα καλημέρα ποιά ανάρτησή σου? μου δίνεις σε παρακαλώ το λινκ? και ευχαριστώ πολύ για όλα….όλους σας και ερευνητές και σχολιαστές…

      1. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΕΘΩΝΑ : (ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΖΑΝΗ…. ) ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ

        http://katohika.gr/2015/07/%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84/.html

        Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.

        Ανώνυμος 27 Ιουλίου 2015 at 01:01 Reply
        24 ΙΟΥΛΊΟΥ ΕΟΡΤΉ ΧΡΙΣΤΙΝΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ..

        ΕΚΕΊ ΞΕΚΊΝΗΣΕ

        ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΈΣΤΗ

        ΚΑΙ ΔΕΊΤΕ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΉ ΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΜΑΣ

        ΦΑΕΘΩΝ

        ΑΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ

        ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΊ ΓΙΆΝΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΊ ΦΊΛΟΙ

        ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΒΟΛΉ ΧΡΙΣΤΙΝΗ

        Γαία ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;

        Σκεφτεσαι.

        Τα μαρτυρια ΧΡΙΣΤΙΝΗ

        Είναι αφθαρτη ΓΙΆΝΝΗ

        ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΊΣΤΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΤΗΣ..

        ΤΟ ΓΆΛΑ.. ΞΕΝΕ.

  8. Περιμενουμε το ξεκλειδωμα.

    Ολοι ειναι εδω….Στις νεφελες

    Ο πολεμος σε παραλληλο συμπαν εχει τελειωσει.

    Το φως τα θερισε ολα.

    Ελληνες ψηλα το κεφαλι.

    Δεν ειμαστε μονοι….

    Εχει κατεβει η καλυτερη Εθνικη Ελλαδος που υπαρχει στο συμπαν τουτο…

    Αφοβια και…..καλως τα δεχτηκαμε.

    Κανουν οι Ελληνες κυκλωματα με παρεες λαμπερες.

    C-Spec

  9. kapetsoni andrea ,θα πεταγεται πολυ συχνα απο εδω και στο εξης και σε θελουμε στην παρεα μας μπας και ξεστραβωθεις.!

  10. Καλημερα
    . αδελφια…

    Αυτο το διαστημα υπαρχει προστασια απο ψηλα.
    Οταν η προσευχη μας βγει απο την ψυχη με αγαπη τοτε ΑΜΕΣΑ εχπυμε βοηθεια…

    Θα τολμησω να πω οτι ας κρατησουμε την νηστεια της. βασιλισσας των ουρανων ας μεταλαβουμε στην χαρη της και Αυτα ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΞΟΥΝ….
    οσο εμεις θα κραταμε. τοσο ολοι οι εχθροι μας θα παιδευτουν…

    τιποτα αλλο
    Ειναι η ωρα …

    Καλη δυναμη …

  11. ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΟΡΓΗ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ Ο ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΣΗΜΑΔΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ,ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΡΑΣΗ ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΧΩΡΙΣ Ν ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ?
    ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΕ ΤΟ,Η ΟΛΟΙ ΜΑΣ Η ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ.
    Η ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΟΛΟΝ Η ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ!!! ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!

    1. Η Π Α Ν Τ Ο Δ Υ Ν Α Μ Η ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΗΜΩΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ……,
      ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΑ….ΟΟΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!

  12. Μία λιγότερο “μπερδεμένη” άποψη-περιγραφή των γεγονότων που σημειώνει ο Stranger

    ‘Εχουμε και λέμε
    “Η Ελλάδα περνάει στο πιο σκοτεινό σημείο της ιστορίας της”

    Φυσικά και περνάει σ’αυτή την φάση.Το ζούμε στο πετσί μας.Ο κόσμος,ο Λαός ταλαιπωρείται σε βάθος πενταετίας και “στριμώχνεται” ολοένα και περισσότερο σε όλους τους τομείς. Ψυχικά,πνευματικά,επαγγελματικά και φυσικά οικονομικά.

    Η πίεση αυξάνεται και όλα τα μέτρα και τα προγράμματα που παίρνουμε και εφαρμόζουμε,αποδεδειγμένα πλέον και κατά κοινή ομολογία των ξένων φίλων μας και γνωστών..οδηγούν σε αδιέξοδο.

    Σήμερα,περίτρανα φάνηκε στο συνέδριο του Σύριζα (κυβερνών κόμμα!) ότι δεν μπορούμε να κρυβόμαστε-κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Αλλα λέμε και άλλα κάνουμε δηλαδή, κατόπιν εκβιαστικής στάσης των εταίρων.Απλά σου κλείνω τις τράπεζες και σε γονατίζω.Υποκύπτεις ή σε βάζω κάτω και σε πατάω.Τι χειρότερο να κάνουν σε ένα λαό από το να βάλουν τις μάνες και τους πατεράδες κάτω απο τον ήλιο στις ουρές για να πάρουν δυο φράγκα να πάνε να ψωνίσουν να φάνε!.Αν δεν πάρει την σύνταξούλα φίλε ο πατέρας δεν θα χει ψωμάκι στο τραπέζι.Ο λαός της Ελλάδας και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι λαοί βλέπουν ξεκάθαρα την αδικία,την ντροπή,το αίσχος στην αντιμετώπιση του οικονομικού προβλήματος που έχει προκύψει.(ας μην αναφέρω πως έχει προκύψει.Αλλωστε λίγο-πολύ όλοι ξέρουμε) Την έλειψη κατανόησης και θέλησης για λύση πραγματικά “βιώσιμη” για τον ανθρώπους και όχι τις αγορές.

    Η προσπάθεια των Ελλήνων γίνετε εδω και πέντε χρόνια.Κάνουμε ότι μας είπαν αλλά δεν υπάρχει αποτέλεσμα.
    Μόνο εξαθλίωση προκύπτει απο τις μεθόδους τους.

    Οι λαοί δεν είναι κουτοί
    Ολοι καταλαβαίνουν ότι δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι που γίνετε ΟΛΟ αυτό το σούσορο.
    Καταλαβαίνουν ότι κάποιοι μεθοδεύουν καταστάσεις και διαμορφώνουν τοπίο για να προκύψουν ηγεμονίες – αυτοκρατορίες ή όπως αλλιώς θέλεις,χαρακτήρισε το

    Αυτοί οι κάποιοι ή αυτοί που φαίνονται τουλάχιστον σαν υπαίτιοι, είναι οι Γερμανοί.

    Οι άλλοι λαοί όπως η Ιταλία,Αυστρία,Πορτογαλία,Ισπανία,Γαλλία και ουσιαστικά όλοι οι λαοί της Ευρώπης..δεν είναι
    χαζοί ώστε να μην καταλαβαίνουν ότι το πείραμα που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, έχει τέτοιες διαστάσεις που ασφαλώς επιβεβαιώνουν οτι θα έχει και προεκτάσεις που θα τους αγγίξουν ΟΛΟΥΣ. ή καλύτερα θα τους αγκαλιάσουν όλους.

    Φυσικά μην ξεχνάμε οτι μιλάμε πάντα για τους λαούς και όχι τις κυβερνήσεις τους που είναι λιγότερο η περισσότερο ελεγχόμενες. Δεν συζητάμε καν για κυβερνήσεις τύπου Σλοβακίας που φιλάνε κατουρημένες ποδιές για να εξασφαλίσουν λίγο και για λίγο την εύνοια ενός υπουργού..ο οποίος σήμερα είναι και αύριο δεν είναι.

    Λοιπόν για να μην μακρηγορούμε,ας το πούμε απλά.Βρισκόμαστε σε πόλεμο .Ολοι οι παραπάνω το γνωρίζουν και ας μην το αναγνωρίζουν οι κυβερνήσεις τους.

    Βρισκόμαστε σε πόλεμο οικονομικής φύσης επειδή αυτός ο πόλεμος είναι της μόδας τώρα στον Δυτικό “πολιτισμό”.

    Ταυτόχρονα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη συμβαίνουν παρόμοια και αναλόγως με το τι εξυπηρετείται
    στην κάθε περίπτωση..άλλοι πόλεμοι..πολιτικοί,θρησκευτικοί,εδαφικοί,μανιακοί βλέπε Β Κορέα,φυλετικοί βλέπε Αμερική.Οπου χτυπάνε-προκαλούν ασύστολα τον μαύρο πληθυσμό με σκοπό προκαλέσουν την βίαιη αντίδραση του.
    Το όφελος σ’αυτό βρίσκετε στο να νοιώσει ο λευκός πληθυσμός ότι απειλείται, απλά και μόνον λόγω χρώματος!
    Ουσιαστικά είναι παντελώς ηλίθιος χειρισμός, αυτών που τον προκαλούν.Ο κόσμος δεν είναι χαζός ούτε εκεί στην Αμερική,ούτε πουθενά αλλού. Ο Αμερικανός γνωρίζει ότι δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να μισεί και να θέλει το κακό του συμπολίτη του

    Αρα σε γενικές γραμμές το σχέδιο έχει αποκαλυφθεί για να μην πώ ξεμπροστιαστεί.Αν όχι όλο το σχέδιο,σίγουρα το βραχυπρόθεσμο κομμάτι αυτού. = εξαθλίωση στους Ελληνες, παραδειγματισμός συμμόρφωσης μελλοντικά στους υπόλοιπους.
    Σαν να λέμε τα βλέπετε..και σεις αυτά θα πάθετε διότι όλοι χρωστάτε και σας έρχεται ο μπόγιας.
    Ο μπόγιας για να σας μαζέψει και να σας βάλει σε τάξη.
    Σε τάξη ώστε να μην ξεφύγει το πράγμα και πάθετε ότι παθαίνουν οι Ελληνες.

    Η τάξη αυτή προφανώς θα περιέχει μπόλικο πλαστικό χρήμα που διευκολύνει! και άλλα ωραία γκατζετάκια, όπως πονηρές καρτούλες,τσιπάκια και άλλα τέτοια τεχνολογικά βοηθήματα.Μεγάλο πράγμα φίλε η τεχνολογία, η οποία τυχαίνει να είναι ξαδέλφη της τεχνοκρατίας.Και γαμώ το σόι σου λέω.Θα καλοπεράσουμε.Θα φάμε καλά…ή έτσι νομίζουν τουλάχιστον αυτοί που στρώνουν το τραπέζι,στην Ευρώπη του ενός υπουργείου οικονομικών και της ευρωπαικής κληρονομιάς της Ακρόπολης.

    Λοιπόν
    Ολα αυτά τα έγραψα με την πρόθεση ν αναλύσω την πρώτη φράση του stranger..”Η Ελλάδα περνάει στο πιο σκοτεινό σημείο της ιστορίας της”
    Είναι όντως το πιο σκοτεινό σημείο της ιστορίας της, αφού απειλείται η Εθνική ανεξαρτησία – κυριαρχία και μάλιστα με τις υπογραφές μας. Δηλαδή, συμφωνούμε,υπογράφουμε,κλείσαμε..Τέλος. Σιγά σιγά φεύγουν οι τωρινοί και έρχονται οι επόμενοι,μεγαλωμένοι πλέον σε αυτό το τοπίο που είναι συμφωνημένο,κατοχυρωμένο και τρόπος ζωής πλέον, καθώς είμαστε όλοι ένα, το ίδιο και το αυτό. Και όλοι με τις μοναδικές καρτούλες ή τσιπάκια μας
    Αν φαντάζει τώρα δύσκολο να εγκαταλείψεις την “ένωση” φαντάσου ότι τότε, θα είναι αδύνατον.

    Τώρα τρέχοντας κατοστάρι, περνάω στις επόμενες.

    “Μέσα από αυτήν την διαδικασία που περνάει δημιουργείται μια τεράστια ευκαιρία σε ώρες πλέον θα μπορούμε να γνωρίζουμε εάν η Ελλάδα πρόκειται να στεφθεί νικητής και η μεγαλύτερη υπερδύναμη στον πλανήτη.”

    Η τεράστια ευκαιρία να τους ρίξουμε (στις αγορές,κομισιόν.ΔΝΤ,ΕΚΤ) πέντε φάσκελα ξεγυρισμένα.
    Ολη η ανθρωπότητα θα ενθουσιαστεί και θα χαμογελάει.
    Θα χαμογελάσει γιατί ο άνθρωπος, ο λαός της Ελλάδας θα σηκώσει ανάστημα στο όποιο σύστημα αγορών θέλει να τον εξουσιάζει.
    Μπορεί ο Ελληνας να ταλαιπωρηθεί, λόγο της παγίδας που του έχουν στήσει και τον έχουν μαγκώσει, αλλά θα ναι τέτοια η ¨καύλα¨της Λευτεριάς που θα νοιώσουμε όντως τον Καραισκάκη και τον Κολοκοτρώνη μέσα μας.

    Μαζί με μάς και όλοι οι άλλοι λαοί. Ας θυμηθούμε με την ευκαιρία τις περιγραφές των Αμερικανών που πολέμησαν με τους Ελλήνες στην Κορέα πρόσφατα.
    Ολοι ήθελαν να είναι δίπλα σε Ελληνες γιατί τους έμπνεαν και τους χάριζαν κουράγιο με το ακμαίο ηθικό τους,την λεβεντιά τους και την ανεμελιά τους ακόμα και στην μάχη.
    Κέφι για την ζωή και φιλότιμο για τον συνάνθρωπο έβλεπαν οι ξένοι στα Ελληνάκια και γοητεύονταν.
    (δεν καμαρώνω για την συμμετοχή σε πόλεμο, αλλά για την στάση και το σθένος των παιδιών της Ελλάδας)

    Αυτό προσμένουν να δούν και τώρα από εμάς για να το νοιώσουν και αυτοί.
    Τι να κάνουμε;
    Στα βάθη των αιώνων αυτός ο ρόλος του μπροστάρη και του πρωταγωνιστή μας έχει ταιριάξει γάντι.
    Οφείλουμε πλέον να το αποδεχτούμε και μείς οι νεώτεροι και να παίξουμε τον ρόλο μας.

    Ο ρόλος αυτός,συγκριτικά με τους ρόλους των προγόνων μας ειναι πολύ ευκολότερος.
    Ας σκεφτούμε μόνο αυτό. Δεν χρειάζεται να προστάξουμε τα σώματα μας μπροστά στα βόλια κανενός όπλου.
    Τώρα,αν δεν είναι γεμάτα τα ράφια του σούπερ μάρκετ και άλλα τέτοια τρομερά, θα κάνω υπομονή και θα τ αντέξω.

    Θα αντέξω το παραπάνω και πολλά ακόμη,φτάνει να μην δω το χέρι κάποιου Γερμανού η άλλου νταβατζή πάνω στο διακόπτη της ενέργειας ή του νερού της χώρας μου και των παιδιών μου.

    Γ αυτό λοιπόν γίνομαι Κολοκοτρώνης και Καραισκάκης και τους απωθώ.
    Και το καλό που τους θέλω να μην με προκαλέσουν και γίνω Μέγας Αλέξανδρος Λεωνίδας ή Αχιλλέας γιατί τότε δεν θα τους απωθώ αλλά θα τους θ . . .

    Τι γράφει μετά ο Νικόλας..

    “Χρειαζόμαστε μόνο ώρες για να γνωρίζουμε αν έχουμε στα χέρια μας το όπλο της ανθρωπότητας .
    Σε ώρες μόνο θα γνωρίζουμε αν η Ελλάδα για άλλη μια φορά θα προσφέρει στον πλανήτη το φως και τη δύναμη να αντέξει στη μάχη με την σκοτεινή οντότητα.
    Κρατάτε γερά οι επόμενες μέρες είναι οι πιο σημαντικές Στην ανθρώπινη ιστορία”

    Το όπλο της ανθρωπότητας δεν μπορεί να είναι άλλο από αυτό που ο ίδιος ο Θεός έχει ορίσει.
    Το όπλο της ανθρωπότητας ήταν είναι και θα είναι η Αγάπη

    Η Αγάπη για την ζωή. Η Αγάπη για την Ελευθερία
    Η Αγάπη σαν Αξία. Η Αγάπη σαν Αρετή.
    Φρόνηση,Σωφροσύνη,Ανδρεία,Ταπεινότητα,Ευσπλαχνία,Επιείκεια,Δικαιοσύνη,Ευσέβεια……..

    Αν δεν είναι Φώς και δύναμη τα παραπάνω τότε τι είναι;; και ποιο σκοτάδι μπορεί να τα καλύψει;;
    Απλή είναι η απάντηση
    Κανένα σκοτάδι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, Αντίθετα, ακόμα και το σκοτάδι “μεταμορφώνεται” σε Φώς σαν να περίμενε την λύτρωση του.

    Μεγάλος ο Θεός αδέλφια. Μεγάλος δημιουργός και ανυπέρβλητος ο Πατέρας.

    Γ αυτό ας ζήσουμε την ζωή μας τιμώντας Τον!

    Με Ελευθερία και Αγάπη όπως αυτός προνόησε.

    Αφού χρειάζεται και είναι η ώρα να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα, ας το κάνουμε τιμώντας την Ελευθερία την Αγάπη το Φώς. Τιμώντας τον Πατέρα και τον τρόπο Του.

    Με αυτήν την φράση κλείνει ο Νίκος το μήνυμα του..

    “Το μήνυμα γράφεται και μεταδίδεται με σκοπό να σηματοδοτήσει στο πεδίο μια τεράστια αρχή”

    Μια τεράστια αρχή
    της απόλυτης επικράτησης της Αλήθειας που θα λάμψει εκ του Φωτός της αγνής καρδιάς και ύπαρξης μας.

    Μια τεράστια αρχή για την Αγάπη και την Ελευθερία του Ανθρώπου.

    όρθιος ορθός/τρελός καλόγερος

    1. ένας πολεμιστής δεν υπολογίζει τις “απώλειες”, ένας Ηγέτης όμως τις υπολογίζει, όπου Ηγέτης εννοείται όχι ο Τσίπρας (αλλά ων από μεγαλύτερη διάσταση που παίζει τον χρόνο κομπολόι)…
      Αδέρφια χαλαρώστε, όσο για τον Νικόλα, λέει αλήθειες αλλά μερικές φορές και μπερδέματα…

      Συμπαράσταση=>Αλληλεγγύη=> Συμπόνοια=> Έμπονη Αγάπη=>Κατανόηση=> Γνώση=> Λύτρωσις=>Αυτογνωσία=> Υπέρτατη Κατανόηση=> Τελειοποίηση ή Θεία Ένωσις… (έκρηξη μεγατόνων θετικής/Θεϊκής ενέργειας, αυτό είναι το υπερόπλο μας: η ΑΓΑΠΗ)

    2. Χαζαμαρες ρομαντικες χαζαμαρες
      διανύουμε την εποχη της απολυτης πιστης στην υλη και στο χρημα
      Ελαχιστες οι εξεραισεις ανθρωπων που απαρνιθηκαν αυτα τα δυο……και στην Ελλαδα
      ο ηλιθιος ανθρωπος θα καταλαβει το λαθος του οταν θα γινει ο αναποφευκτος παγκοσμιος πολεμος
      Οταν ο Γαλλος ή ο Ούννος ή ο τουρκος ή ο Έλληνας ”κατεβει” στο ιδιο επιπεδο διαβιωσης με το παιδακι που δουλευει στα ορυχεια για να φτιαχτει το σμαρτφόουν ή το παιδι στην Ασια που καιγεται απ τα χημικα για να φτιαχτει το επιμελημενα σκισμενο μοντερνο τζινάκι μας….
      Ζουμε τη εποχη της εκμετςλευσης λαων απο λαους …… του τελευταιου σταδιου του συστηματος της εκμεταλευσης μιας ταξης απο τις αλλες
      τωρα η ελιτ εκμεταλευεται τη μεσαια ταξη
      και μετα τελος
      Με τεραστια καταστροφη
      και ξανα απο την αρχη
      ……αν γινεται
      κι οι Ελληνες να μιμουνται τους βαρβαρους

      1. Σωστά όλα όσα λές φίλε “Αντε”, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ και κυρίως χρόνο! Βασική προϋπόθεση όμως είναι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ να αποκτήσουν οι λαοί ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ και αυτή έρχεται μέσα από την ανάπτυξη ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ!
        Αυτή με τη σειρά της για να αρχίσει να αναπτύσεται, πρέπει να τροφοδοτείται ο εγκέφαλος με ΓΝΩΣΗ η οποία να πηγάζει από την μία και μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ.
        Τα συστήματα εξουσίας το γνωρίζουν αυτό και έχουν δημιουργήσει το ψεύδος της αλήθειας του καθενός, ώστε να θολώνουν κατά το δοκούν τα νερά της γνώσης και να αποπροσανατολίζουν τις ψυχές που σιγά σιγά αφυπνίζονται και αρχίζουν να εξερευνούν.
        Μιλάς για πράξη αδερφέ αλλά ξεχνάς ότι για να υπάρξει αυτή πρέπει πρώτα να δημιουργηθεί η ΘΕΩΡΙΑ, ώστε μετά να βρει ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ!
        Σκέψου μόνο ότι η ανθρωπότητα βρισκόταν στην κλασική εποχή πράγματι σε τέτοιο δρόμο, ώστε σήμερα θα έπρεπε να μιλάμε για βαθύτερες έννοιες και υψηλότερα ιδανικά!
        Εάν υπήρχε φυσική συνέχεια από την αρχαία ελληνική σκέψη στην ανάπτυξη της φιλοσοφίας και των επιστημών, σήμερα δεν θα λέγαμε ότι χρειάζεται πρώτα να μάθουμε “ανάγνωση” για να μορέσουμε να “διαβάσουμε” και αφού μάθουμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και κατόπιν αφού “πάθουμε” μέσω της δράσης, να μάθουμε να πράττουμε σωστά.
        Είμαστε σαν ανθρωπότητα σε επίπεδο πνευματικής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ ο χρόνος παρουσίας μας στη γη καθώς και η βιολογική και “πολιτισμική” μας ηλικία, θα έπρεπε τώρα να μας οδηγούν σε πνευματικά μεταπτυχιακά και ψυχικά διδακτορικά!
        Σαφέστατη συνθήκη νοητικής καθυστέρησης (και όχι στέρησης) ελέω περιβάλλοντος και συνθηκών που επεβλήθησαν με τη βία και διήρκεσαν πολύ!
        Φίλε μέχρι τώρα η ανθρωπότητα ήταν πνευματικά σε τραγική κατάσταση, μετά την γενοκτονία του πνεύματος και της φιλοσοφίας για χιλιάδες χρόνια και εσύ ζητάς να κατανοήσει και να μοιραστεί, ενώ είναι ακόμα κατά βάθος σε ημιάγρια – ζωώδη πνευματική και ψυχική κατεύθυνση, με υπερτονισμένο ΕΓΩ εφηβικής ηλικίας!
        Είναι σαν να ζητάς από ένα νοητικά καθυστερημένο (λόγω εγκλεισμού του σε ένα υπόγειο στην παιδική του ηλικία) να σου λύσει μία εξίσωση επειδή σε βιολογική ηλικία είναι εκοσιπέντε ετών, ενώ αυτός είναι αμφιβολο αν θυμάται καλά καλά να μιλάει σωστά! Μάλιστα φαίνεται να είσαι και απογοητευμένος από αυτή του την ανικανότητα για την οποία δεν ευθύνεται αυτός κυρίως!
        Φίλε για αυτό παντού σήμερα μιλούν όλοι για ΑΦΥΠΝΗΣΗ!!! Όπου αυτή είναι αναγκαία, όπως καταλαβαίνεις η πρότερη κατάσταση ήταν ΥΠΝΟΣ – ΥΠΝΩΣΗ!
        Αυτό που λένε οι περισσότεροι εδώ είναι ότι άρχισε μία ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ η οποία αποτελεί την απαρχή μίας ίσως μικρής αρχικά ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!
        Νομίζω ότι δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα ούτε σε ποια κοινωνία ζεις, ούτε ποιό είναι το βασικό της πρόβλημα, ούτε την κατάσταση της ανθρωπότητας σήμερα και μόνο όμως το ότι βρίσκεσαι εδώ σημαίνει ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ!!!
        Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα λοιπόν της ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ και που λόγω άγνοιας ακόμη ονομάζεις “ρομαντικές χαζαμάρες”. Η αλλαγή είναι ήδη μέσα σου,γίνεται βίωμά σου!
        Οταν αφυπνησθείς και κοιτώντας γύρω σου δείς πολλούς να ξυπνούν, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για την έναρξη της δημιουργίας της ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΜΑΖΑΣ, της πρώτης μαγιάς, που στην ανάπτυξή της θα δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να… ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!
        Χωρίς όπλα, χωρίς βία, χωρίς κόπο τότε, μόνο με την ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, την πίστη στην ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΑΠΟΦΑΣΗ!
        Χαίρομαι για το ότι είσαι ήδη σε καλό δρόμο! Οι πρόγονοί μας έλεγαν ότι πρέπει πάντα να αμφισβητούμε αρχικά ώστε να ακούμε τα ισχυρότερα των επιχειρημάτων και έπειτα με την βοήθεια της κρίσης να αποφασίζουμε!
        ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

        1. Φίλε μου με παρεξήγησες
          ΔΕΝ πιστεύω στην ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ του σύγχρονου ανθρώπου
          αυτό θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει χρόνια πριν για ν αποφύγουμε την καταστροφή μας
          Η φύση μας ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ
          “….πρέπει να τροφοδοτείται ο εγκέφαλος με ΓΝΩΣΗ ….” ΠΟΙΌς ΕΓΚΈΦΑΛΟς?
          Πιστεύω στην μερική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της σύγχρονης παγκόσμιας κοινωνίας…..
          Προσοχή….ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΥΧΟΜΑΙ
          Μα νομίζω πως είναι η μόνη ελπίδα για να κουνηθεί ο εγκέφαλος μπας κι αλλάξει ο άνθρωπος

    3. Νομίζω πως ακόμη και ο “στρειντζερ” δεν θα μπορούσε να εκφράσει τόσο καλα τα πιστεύω του στο μήνυμα ΑΥΤΟ.

      Παράλληλα ελπιζω να είναι ΕΤΣΙ.

      Εμένα προσωπικά με καλυψες απο την κορυφή εώς τα νύχια [του ποδιού ].

      Να σε ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΕΠΗΘΗΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  13. Οι θεσεις ετοιμοτητας εχουν ηδη ληφθει. Αυτην την στιγμη δινεται μεγαλος αγωνας εκ μερους του σκοταδιου να καμψει κ τους δυνατους. Μα πολυ μεγαλος αγωνας ομως. Η δικη μου απαντηση ειναι πως δεν φοβομαστε. Την προσπαθεια σας να καμψετε το πνευμα την δυναμη κ τις αντοχες μας την βιωνουμε καθημερινα στο πετσι μας κ οσο παει κ περισσοτερο. Τι να κανουμε ομως? Εχετε πεσει επανω σε περιεργη φαρα. Μαθετε λοιπον το εξης. Καθε δικο σας χτυπημα θα αυξανει το δικο μας σθενος καθε ανιερη πραξη σας θα δυναμωνει το δικο μας πεισμα. Σε καθε προσπαθεια σας να μας γονατισετε θα γιγαντωνομαστε. Μεχρι να φυγετε οχι απλα ηττημενοι αλλα χιλιομετανιωμενοι που τολμησατε να τα ξανα-βαλετε μαζι μας. Ειμαστε ηδη στις θεσεις μας λοιπον Α Φ Ο Β Ο Ι. Και αυτο βαλτε το καλα στο μυαλο σας γιατι θα την νιωσετε τη αφοβια μας σαν ερθει η ωρα που πλησιαζει. Τοτε να σας δω

  14. Καταρρέουν , έχασαν το προσωπείο και πλέον δεν μπορούν να σταθούν με την εξαπάτηση !!

    1. Και όμως όλα είναι φανερά εδώ και μέρες! Προσπάθησε να σκεφτείς βαθύτερα και να ανοίξεις τα μάτια της νόησης!

  15. ΓΕΝΑ ΓΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΗ .ΔΥΝΑΜΗ ΓΕΝΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΣΥΛΗΠΤΗ!!! ΞΑΝΑΓΕΝΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑ ΤΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΑΛΑΛΑΖΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ! ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟΥΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕΛΟΝ !!!!!!!!

  16. Διαβαζω πολυ καιρο το σιτε,μπλοκ και δεν εχω κανει πολλες αναρτησεις. Θελω να σας παρακολουθησω αλλα νιωθω πολυ κουτος η αδιαβαστος η και τα δυο. Απο που να ξεκινησω???
    Ενας τυφλος που θελει να δει..

    1. Φίλε μου “τυφλε”.

      Θα περιμένω κάποιο χρονικό διάστημα να δώ εάν καποιος προσπαθήσει να σου εξηγήσει. 17:43.        

      Εάν δεν έχει γίνει ΑΥΤΟ τότε θα προσπαθήσω να το κάνω εγω.

      Λοιπόν, εδω μέσα υπάρχει ένας Ψυχικος εκπαιδευτικού περιεχομένου πολέμου όπου ετοιμάζει την ΨΥΧΗ-μυαλο-νου ΟΛΩΝ όσων ασχολούνται με υπαρξιακά θέματα. Ετσι ώστε ολοι κατα κάποιον τροπο να είναι ετοιμοι για τα δύσκολα που έρχονται. 

      Κάθε φορα που διαβάζεις την λέξη πεδίο [ για εμένα = ψυχικες σκέψεις.] είναι κάποια σκηνικά απο βουβες συζητήσεις που καποιοι “κουφοι” περνούν μέρος χωρίς να το γνωρίζουν η τουλάχιστον δεν γνωρίζουν κατα πόσο ακούγονται οι δικές τους. 

      Είναι ένας κύκλος φτιαγμένος απο μια αλυσίδα πύρινη που ο κάθε κρίκος φέρει την δικη του αλυσίδα. Ετσι η πληροφορία στο πεδίο κάνει κύκλους σε κάθε κρίκο και σε κάθε αλυσίδα  ενωμένη στον κάθε κρίκο. Ένας χαμός με λίγα λόγια.

      Επίσης τα γεγονότα στο πεδίο [ψυχες] είναι τόσο δύσκολα που αγγίζουν τα όρια της τρέλας με ατελείωτες παραθυροπορτες ανοιχτές που ΟΥΤΕ με κλοτσιδια δεν κλείνουν εάν δεν το θελουμε. 

      Ισως καποιοι να το βλέπουν και σαν ένα τεστ εγωισμού πίστης.
      Άλλοι ισως σαν την αρχη του κακου ή του Καλού. [τωρα πως εδω μέσα κρίνετε κάτι ΚΑΛΟ η κακο, με ποια κριτήρια δηλαδη. ΔΕΝ ΞΈΡΩ. εδω έχεις την δικη σου βουληση-σκεψη]

      Άλλοι πάλι ισως να έχουν βρει την ακρι του γορδιου δεσμού στην ΨΥΧΗ και νου τους που είναι ΕΤΟΙΜΟΙ ψυχικά για τα πάντα. 

      Αυτα μπορω να σου πω εγω προσωπικά πως βλέπω τι συμβενει. Τώρα το φως σου δεν ξέρω ένατο βρηκες αλλα είμαι σίγουρος πως εάν ακολουθήσεις την σκέψη σου μόνος σου θα το νοιωσεις. 

      Ισως πάλι να κάνω και πολυ λάθος που στα παρουσιάζω ετσι και να είμαι τόσο τρελός που μόνο εγω το βλέπω ετσι… Ποιος ξέρει! Αλλα αφου κανεις δεν φρόντισε να σε φωτίσει, εγω είμαι καθαρός γιατι προσπάθησα. 

      1. Σε ευχαριστω για την προσεγγιαη που δινεις στο πεδιο αλλα αληθεια σου λεω δυσκολευομαι να ακολουθσω τον τροπο σκεψης σου. Στο μελλον. Ισως.
        Το πεδιο ειχε αναφερθει και σε βιβλιο του Οργουελ δεν ξερω αν ειναι τυχαιο.
        Θα προσπαθησω να παω πιο πισω στα θεματανα δω , να διαβασω.

    2. Κάνε ένα κόπο και μπες στην κατηγορία STRANGER VOICE και πήγαινε όσο πιο πίσω μπορείς και διάβασε άρθρα. Σιγά σιγά θα σου λύνονται οι απορίες. Είναι πολύ μεγάλο το θέμα, περιέχει από πίστη έως μεταφυσική (όπως το βλέπει ο καθένας μας). Δεν είμαστε μελλοντολόγοι, απλά πιστεύουμε ότι κάποιοι έχουν στήσει έναν μηχανισμό επανάληψης γεγονότων, γεγονότων που τελικά οδηγούν σε γεγονότα σοκ. Είμαστε εδώ και όπως θα δεις θα προσπαθούμε είτε εμείς οι αρθρογράφοι, είτε η μεγάλη ομάδα φίλων των Κατοχικών να σου εξηγούμε. Μην περιμένεις μοναχά μασημένη τροφή… εδώ δεν την δίνουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ, η θέληση για έρευνα και η τάση να δεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα, στην αρχή μπορεί να σε οδηγήσει σε τρελά συμπεράσματα, όσο περνάει ο καιρός απλά σε κάνει πιο… Θα δείς!

      1. Σε ευχαριστω πολυ.
        ναι διαβαζω παρα πολυ καιρο τα κατοχικα νεα και πιανω κανα δυο πραγματα,
        Δεν περιμενω εδω μεσα μασημενη τροφη αλλα τροφη για σκεψη,
        Οτι τα γεγονοτα επαναλαμβανονται ειναι το μονο σιγουρο αλλα πως βρισκεις αλληλουχια στα γεγονοτα???
        και πως τα συνδεεις??
        εγραψα κανα δυο φορες απαντηση σε εσας αλλα δεν τα βγαζει.

        1. Παρατήρηση και μόνο παρατήρηση. Έχουμε περίπου 10 μοτίβα για τα οποία είμαστε σχεδόν σίγουροι. Και τώρα που αυξήθηκαν οι ερευνητές συνεχώς ανακαλύπτουμε νέα, νέους χρονικούς προσδιορισμούς, αλλά όλα αυτό θέλει ΠΟΛΥ χρόνο, για να είσαι σίγουρος και να βγεις να το πεις.

  17. Συνεργασίες. Συμμαχίες. Ύβρις και αντι νοηση.

    Το να προσπαθείς να δώσεις κάτι σε  κάποιους απο την αντίθετη μεριά όπου θέλεις να ανοικης δεν σημαίνει πως είσαι και υπέρ των πράξεων τους.

    Όταν πλέον αντιληφθείτε πως ολοι ζούμε σε έναν κύκλο ζωής χιλιαλλαγμενο και πως ολοι είναι εξαπατημενοι απο ότι προσκύνησαν, τότε απλα ψάχνεις τα καλύτερα μεσ’ τα χυροτερο. 

    Δεν τους λέω χυροτερους. Τους λέω. ΠΙΟΝΙΑ. ΠΙΟΝΙΑ όπου μόνοι τους μπερδεύονται στις σκέψεις τους. 

    Η ΑΛΗ-ΘΕ’ΪΑ είναι πως : Οι Ελλην ΔΕΝ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΟΥΝ. Ξέρουν πόσο καταστροφικό για την Ελλάς θα ήταν αυτο.
    Ισως πάλι να χαλαρωναμε και πάλι μετα σε λήθαργο ανάπαυσης.

    Περι υσραηλ. 

    Η μεγαλύτερη πληγή που μπορει να κάνει καποιος σε υσραηληνους [εβραιους] είναι ένα αλλα αρκετο για να αυτοκαταστραφουν. Ο εγωισμός τους.

    ΕΤΣΙ η καλύτερη στρατηγική για να “χτιπησεις” ένα μεγάλο και φαΐ είναι απλι. Κανεις το τσιρακι του πιο ανώτερο [ψυχικα] απο τον αφέντη του.

    Ετσι αμέσως μόλις το τσιρακι καταλάβει τι κουβαλάει στο μυαλο του αυτόματα καταλαβενει πως δεν χρειάζεται τίποτα και κανέναν για να του φεξη τον δρόμο του. 

    Το δυσκολότερο δεν είναι το να νοιωσεις σε πιο μέρος σε βρήκε μια σφαίρα η ένα βέλος. 
    Το δυσκολότερο είναι να ξέρεις πως να φέρεις ισορροπία ανάμεσα σε 2 δυνάμεις. 

    Φως σκοταδυ.

    Όνειρα θαύματα οράματα. 

    Το Φως είναι μια τέλεια αποδηξη. Στο απόλυτο σκοτάδι εάν βλεπεις κάποιον να παράγει Φως τότε τι μπορει άλλο να είναι αν οχι μια Φωτεινη Σκέψη που δεν ακούστηκε; 

    Δεν είναι μόνο η εκμεταλευση ατόμων παραγωγής χρήματος. Είναι και η εκμεταλευση παραγωγής Ιδεών, Σκέψεων. Με τον τροπο ΑΥΤΟ φτάσαμε στο μέρος του έργου όπου ολοι είναι μπερδεμενοι με μέσα στο μπέρδεμα που προκάλεσαν. 

    Καποιοι ισως να μην θυμούνται οχι απο φόβο, αλλα για τον έλεγχο παραγωγής ψυχικής ενέργειας. 

    Δύσκολο πραμα να κρίνουν που ανήκει ενα τίποτα χωρίς να ερωτηθεί. 
    Ποιος εβραίος δεν θέλει έναν τόσο διαφορετικό τροπο σκέψης με την μεριά του! Και ποιος δεν θα ήθελε να ονομάσει έναν Ελλην-ΟΊΚΟ τέτοιον τροπο σκέψης εβραϊκό; Βλέπε παράδειγμα την εκκλησία, οβριος ο ιησους [υησους κατ’ εμου] της. Χαρα μου λοιπόν, να είμαι αντι[θετος] αυτου του χριστου. 

    Το +ΕσθΙμα είναι ΑΥΤΟ που μένει. 

    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΛΟΓΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ… ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ

      ΑΝΟΙΚΕΙΣ ===> ΑΝΗΚΕΙΣ
      ΧΥΡΟΤΕΡΟ ====> ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
      ΥΣΡΑΗΛ =======> ΙΣΡΑΗΛ
      ΥΣΡΑΗΛΗΝΟΥΣ ====> ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ
      ΧΤΙΠΗΣΕΙΣ ======> ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ
      ΑΠΛΙ ===========> ΑΠΛΗ
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ====> ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ
      ΣΚΟΤΑΔΥ =========> ΣΚΟΤΑΔΙ
      ΑΠΟΔΗΞΗ =========> ΑΠΟΔΕΙΞΗ
      ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ =====> ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ
      ΕΛΛΗΝ-ΟΊΚΟ =======> ΕΛΛΗΝ – ΙΚΟ
      ΥΗΣΟΥΣ (ΚΑΤ΄ΕΜΟΥ) ====> ΓΙΑΤΙ Υ-ΗΣΟΥΣ ΚΑΤ΄ΕΣΕΝΑ
      +ΕΣΘΙΜΑ ====> ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ?

      ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ.

      ΙΩ

      1. Εσυ τι λες ;

        Στον κόσμο της απόλυτης συνωμοσιολογιας, ο κάθε ένας έχει τα ΔΙΚΑ του κλειδιά.

        1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΦΑΕΙ ΩΣ Βέλη, σφαιρες, δορυ, τόξο και μαθήματα ψυχής ….

          ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ.

          ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΩΘΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

          ΙΩ

      2. Εγω είμαι ΙΩ.

        Απλα πλέον αλλάζω το όνομα ανάλογα το αρθρο, την ημέρα-νύχτα [σκηνικα της], την πληροφορία και τους σχολιαστες.

        Κοιτα. Είμαι της γνώμης πως κάθε γράμμα, εκτός απο τον τροπο προφορας, έχει και άλλες έννοιες ανάλογα με την ιστορία που γνωρίζει ο κάθε ένας.

        Δεν είναι σε ολα [τουλαχιστον για εμένα] αλλα ανάλογα με την λέξη έρχεται και το μήνυμα, του πεδίου ας πούμε.

        Παράδειγμα.
        Υ= δυο διαφορετικης φορας διαγωνιες ευθιες όπου Τεμνοντε και καταλήγουν σε μια κάθετη. Πολλα τα νοήματα. Πάντα με βάση τις 2 ιστορίες, απο τις φυλές και Το Γένος.

        Ι=

        Ε=

        Φ=

        Η=

        Λ=

        Δ=

        Α=

        ΟΛΑ τα βλέπω στο μυαλο μου κωδικοποιημενα.
        Τι να πεις! Τρελός είμαι, οπως θέλω τα βλέπω 🙂

        ΓΙ ΑΥΤΟ σου είπα πως ο κάθε ένας έχει τα κλειδιά του στο φανταστικό κόσμο του ιντερνετ, και οποίος τα πιάνει, όποιων πιάνει.

        Φυσικα στην πραγματικη ζωη μου δεν δίνω βάση στο πως να μιλήσω αφου είναι λόγια του αέρα και φαίνονται.

        Ελπιζω να σε βοηθησα.

  18. ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ ΒΗΡΣΑΒΕΕ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 7:02
    Όμως έχω διαβάσει ότι υπάρχει μία ομάδα Ε που γνωρίζει από όπλα και συστήματα και μάλιστα έχει θέσει στη διάθεση του Πούτιν πολλές από τις γνώσεις της. Μπορεί λοιπόν πράγματι να υπάρχει μία γνώση της ομάδας Ε, αναφορικά με κάποιο όπλο που θα αλλάξει τους συσχετισμούς των δυνάμεων, θα δούμε.
    ΕΡΩΤΗΣΗ : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ; ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ; ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΣ ΦΑΝΕΡΗ; ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΣ ΚΡΥΦΗ; ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟN ΧΩΡΟN Η ΔΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ; ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΡΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΣ.
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ.

    1. Θέλω να περιμένω λίγο ακόμη μιπως καποιος άλλος σου πει την έρευνα του πάνω σε αυτο το Θέμα [θεμα κερδοσκοπία,συκοφαντίας, διαπλοκης, προπαγανδας, Πιστευων. Αλλα πάνω απ ΟΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΗΣ].

    2. Θα σου πω, οπως εγω ενοιωσα την Ομαδα Ε. [παραλληλα ΙΩ θα δεις και τις απαντήσεις που ζητάς απο εμένα για των τροπο γραφής μου.] 

      Ερώτηση σου 1- ΓΝΏΣΗ ΟΜΑΔΟΣ Ε:

      Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ε[ΛΛΗΝΩΝ]-Ε[λλανιων] Υ[ιων], δεν μιλάει ΠΟΤΕ για τα Δικα Της Πιστεύω, [ειναι περίπλοκα, δυσκολονοητα, αλλα πάνω απ ΟΛΑ είναι τρελα και ισως να μην αντεχοντε, αφου ΜΠΟΡΟΥΝ και λύνουν κάθε προπαγάνδα του σηστηματος μιας και στιριζεται πάνω στον Δικο Τους Τροπο Σκέψης, αντιγράφουν δηλαδη οι εβραιοναζιστες χτιστες του συστήματος Αυτούς Τους Ελλην.]. Παραταυτα, μιλούν ανοιχτά. Πατάνε πάνω στις λάθος αντιγραφές του συστήματος και το ξεπροστιαζουν με τα λεγόμενα, πράξεις και γραφές του συστήματος.

      Πιστεύουν με όλη την Δύναμη της καρδιάς τους και της ΨΥΧΗΣ Τους ΠΩΣ:

      ΟΥΚ  ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙ.

      Δεν περνάει κανένα λάθος απαρατήρητο απο τα ματια της ψυχής τους. 
      Γνωρίζουν κάθε νόμο, κάθε Σύνταγμα και κάθε απατεωνια αυτών ολων.

      Με λίγα λόγια. Τα Πιστεύω τους ΟΛΑ ΠΙΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΈΨΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ. [ο stranger, αυτο το ονομάζει πεδίο σαν παράδειγμα στο δίνω για να καταλάβεις το τι “παιχνίδια παίζουν” πίσω απο τα κορμιά.]

      Ερώτηση 2- ποια είναι αυτη η ομας και ποιος ο σκοπός της. ΠΟΤΕ δημιουργήθηκε.

      Η ομας ε(βραιων), είναι μια άλλη οπως ακριβώς το είπες. Ομας.
      Αυτη είναι μια ομας ερευνητών. Της τεχνολογίας δηλαδη. Όπλα λέιζερ, ανδρομεδιοι, πράσινες σαύρες, κενταυρους κτλ. Σε γενικα πλεσια αυτα.

      Αποτελητε απο μεγαλοεπιχηρηματιες. Υπαρχουν φήμες πως ο πρώτος ιδρυτής αυτης της ομας είναι ο πάσης γνωστού ωναση. Μετέπειτα, φουρακης, κακογεωργιου, πάλμος, κεραμμυδας, καρτακης, λευκοφρυδης και άλλους πολλους απατεώνες κερδοσκόπους. 

      Αυτη λοιπόν η ομαδα δημιουργήθηκε με σκοπό την δυσφήμηση της πραγματικής ΟΜΑΔΑΣ Ε-ΕΥ. Ετσι καταφέρνουν να πλανουν κόσμο για δικούς τους προσωπικούς λόγους [να μην το συνεχίσω περι των λόγων που τοκανουν αυτο γιατι… Οχι ότι φοβάμαι να πω. Ίσα ίσα με μεγάλη καυλα θα το κάνω αυτο αλλα όταν ΠΡΕΠΕΙ 🙂 ]. 

      Περετερο πληροφορίες στο τελος θασου δώσω ολοι την έρευνα ενος χρόνου και.

      Τώρα πότε δημιουργήθηκε η πραγματικη ΟΜΑΔΑ Ε-ΕΥ, φαντάζομαι ότι απο τότε που υπαρχουν ΟΙ ΕΛΛΗΝ.
       Τωρα πότε βγήκαν και τους τα καρφωνουν τα γεγονότα μεσ’ τα ΜΟΥΤΡΑ του συστήματος μέσω κάποιων σάιτ που είχαν κάποτε [σερβερς] και γιατι και πως άγνωστο [μαλλον θα πρεπει να ρωτήσουμε των χαρδαγελια (χαρδαβελα) ]. Να μην σου πω καλύτερα πόσο ΤΡΕΛΟΙ θεωρούνται απο τους συστηματιες και τα τσιρακια τους είναι άλλη ιστορία.

      Ερώτηση 3- είναι η ομας φανερή; Είναι η ομας κρυφή; 

      Η ομας ε(βραιων), ναι είναι φανερή. Βλέπε κακογεωργιου. Είναι πλέον ο ηγέτης αυτης της ομας οπως και ο πάλμος δηλώνει εφευρετης αυτης [και ο πέτρες γελάνε με την πάρτη του χοντρου, και ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ]. 
      Βλεπεις λοιπόν πως η ομας ε που δηλώνει ομαδα ε, γουστάρει την τεχνολογία. Κάτι που η ΟΜΑΔΑ Ε-ΕΥ  δεν γουστάρει. Πιστεύει στην Τεχνο-Γνωσια. Δεν γουστάρει με μια αγκαλια σίδερα να παρεμβενει στην Μητέρα Φύση-ΓΑΙΑ. 

      Και ναι, παραλληλα είναι και κρυφή. Κρύβει την μασονια όπου και ανήκει [αφου γράφω με Τ9 ΙΩ θα το γράψω και σωστά. Όταν ΟΜΩΣ το βγάζω, τότε κάνω τα γράμματα σύμβολα.] κρύβεται πίσω απο πλάτες του συστήματος, του χρήματος, των εκδοτικών μασονικου οίκων. 

      Εάν πάλι ρωτάς τις ίδιες ερωτήσεις για την πραγματικη. Δεν έχω να σου πω και πολλα παραμονο. ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ. Τους βγάζουν ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ. ΣΤΟ ΛΈΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ. 

      Ερώτηση 4- Δραστηριοποιείται μόνον εις τον Ελλαδικον χωρον η δρα παγκόσμια.

      Ναι. Και οι 2. Βεβαια με διαφορετικούς τρόπους και ΣΙΓΟΥΡΑ για διαφορετικούς σκοπούς. 

      Οριστε ένα μικρο κομμάτι της έρευνας μου. Συνέχισε την αν θες. Και εάν βγάλεις άκρη με τόσες σκόρπιες πληροφορίες που έχουν αφήσει οικειοθελώς οι ίδιοι,και άλλες τόσες το σύστημα [για να μην πω κατα πολυ περησοτερες] πες μου και μένα να μάθω.

      Τα σκουπίδια που το παίζουν Ελλην. 

      το ψέμα σπάει
      https://m.youtube.com/watch?v=jO-iEsKd1nI

      Αποδείξεις με υπογραφές του συστήματος. 
      https://m.youtube.com/watch?v=eZfXGwPnLXE

      Τα χάνει λέγοντας αλήθειες.
      https://m.youtube.com/watch?v=FKlcUBLJUFA

      Ο καραγκιόζης που με υπογραφή του συστήματος Δήθεν δηλώνει ηγέτης και υδριτικο μέλος της ομάδας ε ενώ την ίδια στιγμη
      http://www.omada-hepsilon.org/

      Αυτός ψάχνει την πραγματική. Χμμμ… Γιατι δεν ρωτάει των παλμο η των κακογεωργιου;;;; Ε; 
      https://m.youtube.com/watch?v=90j0L2QNOFg
      https://m.youtube.com/watch?v=RF6eNUXWjU4

      Γιατι ολοι πατάνε στο όνομα Των ΚΑΘΑΡΙΩΝ Ε; 
      Πάλμος team.
      http://www.epsilonellas.gr/

      Γιατι ψαχναν τους σερβερ της Καθαριας ΟΜΑΔΑΣ Ε; Τι πήραν μέσα απο τους σερβερ; Και τι πασαρουν στον κόσμο σαν δικα τους;
      http://omadaepsiloney.blogspot.gr/p/blog-page_4856.html

      Γιατι κανεις δεν μιλά γι αυτήν την σελιδα αλλα ολοι αντιγράφουν απο αυτήν! Γιατι πάνω της να κουμποσει μια καινουρια όπου η γνήσια δεν την αναγνωρίζει.
      http://omadaepsiloney.blogspot.gr/2012/08/blog-post_7.html

  19. φιλε STRANGER σε παω γιατι σεβεσε ολων των ανθρωπων εδω που μπαινουν τις αποψεις δε τους βριζεις ουτε τους προσβαλεις για τα πιστευω τους οπως κανουν καποιοι αλλοι σε κατι αλα μπλοκσ ονωματα δε λεμε ………. !!! αυτο σε τιμαει φιλε !!!!!νασαι καλα !!!!

  20. “1)ΥΓ Σήμερα σκάει μύτη με αυτό το μήνυμα… μετά από μερικές ώρες διακοπής των «επαφών»”…Πηγε διακοπες και το λεμε “μερικές ώρες διακοπής των «επαφών”.Τι πινετε ?

  21. Καλό είναι να μην περιορίζουμε την αφύπνηση της ψυχής και της νόησης η οποία είναι ένα ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, μέσα σε πλαίσια θρησκευτικά, πολιτικά, στρατιωτικά ή γεωστρατηγικά!
    Είναι μια ΑΞΙΑ βαθύτερη και υψηλότερη, που αφορά μεν και τον άνθρωπο, αλλά τον υπερβαίνει σε ότι αφορά τον σχεδιασμό!

  22. Η Αγία μεγαλομάρτυς Χριστίνα, καταγόταν από την Τύρο της Συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού Ουρβανού (περί το 200 μ.Χ.).
    Ο πατέρας της, της έχτισε έναν πύργο και την έβαλε μέσα σ’ αυτόν. Μάλιστα κατασκεύασε αγάλματα των ειδώλων και την διέταξε να θυσιάσει σ’ αυτά. Εκείνη όμως τα έκανε όλα κομμάτια. Για αυτές της τις πράξεις, η αγία υποβλήθηκε σε βασανιστήρια από τον ίδιο της τον πατέρα και μετά φυλακίστηκε.
    Στην φυλακή την άφησαν νηστική για να πεθάνει από την πείνα. Όμως, άγγελος Κυρίου της πήγαινε τροφή και της θεραπεύτηκαν όλες οι πληγές της.
    Μετά την έριξαν στην θάλασσα, όπου έλαβε το Άγιο Βάπτισμα από τον ίδιο τον Χριστό και άγγελος Κυρίου την έβγαλε στην στεριά.
    Μόλις έγινε γνωστό ότι είχε διασωθεί, ο πατέρας της πρόσταξε και την έκλεισαν πάλι στην φυλακή. Την νύχτα που ακολούθησε ο πατέρας της πέθανε και την θέση του στο αξίωμα του στρατηγού την πήρε κάποιος ονόματι Δίων. Αυτός οδήγησε την μάρτυρα στο δικαστήριο. Και εκεί η αγία ομολόγησε την πίστη της. Αμέσως οργίστηκε και διέταξε να αρχίσουν τα βασανιστήρια.
    Κατά την διάρκεια των βασανιστηρίων πολλοί πίστευσαν στον Χριστό. Μετά το Δίωνα ανέλαβε κάποιος Ιουλιανός. Αυτός έριξε την Χριστίνα μέσα σε πυρακτωμένη κάμινο, σε ένα κλουβί με φίδια δηλητηριώδη, τα οποία αντί να την δαγκώσουν της έγλυφαν τα πόδια με ευσπλαχνία, μετά της έκοψαν τους μαστούς από όπου χύθηκε γάλα αντί για αίμα και της έκοψαν και την γλώσσα. Όλα αυτά τα μαρτύρια τα υπέμεινε με καρτερία και στο τέλος με κοντάρια που την χτύπησαν παρέδωσε το πνεύμα, λαμβάνοντας τον στέφανο του μαρτυρίου, και περνώντας στην αιώνια ζωή.
    Το αδιάφθορο Λείψανο της Μεγαλομάρτυρος Χριστίνας, άγνωστο πότε, μεταφέρθηκε από την Συρία όπου μαρτύρησε στην Κωνσταντινούπολη και κατατέθηκε σε Ναό προς τιμήν της στην περιοχή του Ιερού Παλατίου, απ’ όπου αφαιρέθηκε κατά την Φραγκοκρατία και μεταφέρθηκε στη Βενετία. Το 1252 μ.Χ. το Λείψανο κατατέθηκε στη Μονή του Αγίου Μάρκου στο Τορσέλλο και το 1340 μ.Χ. μεταφέρθηκε στο Ναό του Αγίου Ματθαίου στο Μουράνο. Το 1435 μ.Χ. ο Πάπας Ευγένιος Δ’ διέταξε την μεταφορά του στο Ναό του Αγίου Αντωνίου, επίσης στο Τορσέλλο. Το 1793 μ.Χ. μεταφέρθηκε στη Μονή της Μάρτυρος Ιουστίνης Βενετίας και το 1810 μ.Χ. στο Ναό του Αγίου Φραγκίσκου της Αμπέλου, όπου και σήμερα φυλάσσεται, κατατεθημένο σε κρυστάλλινη λάρνακα.

    Απ τους μαστούς της έτρεξε γάλα αντί για αίμα…..Το λείψανό της είναι άφθαρτο…

    Φαεθων, τον συσχετισμό των μαρτυρίων των καταλαβαίνω. Το γάλα όμως?

    Υμητός.

  23. Ρε δεν την παλευετε εδω μεσα μου κανατε εναν stranger και θεο.. Που ξερεις ρε φιλε τι θα συμβει? δεν πατε καθολου καλα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek