Διαφημίσεις

Η ιδιαίτερη μου πατρίδα ΠΟΝΑ, νιώθει τις σάρκες τις κάθε μέρα που περνά να σκίζονται ακόμα πιο πολύ.

Μετά από δεκαετίες άχρηστων δημοτικών διοικήσεων, ατελείωτου φαγοποτιού και κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος και των κονδυλίων της ΕΕ η πόλη είχε αρχίσει να βρίσκει τον χαρακτήρα της. Οι αναπλάσεις επιτέλους τελείωσαν, οι 30ετής μαρίνα ιδιωτικών σκαφών τελείωσε, τα έργα οδοποιίας ήταν σε καλό δρόμο, το έργο του βιολογικού καθαρισμού τελείωσε, η ανάπλαση της οδού Ερμού τελείωσε, τα δημόσια κτίρια ευπρεπίστηκαν.

Και μετά;

Μετά άρχισαν τα καραβάνια προσφύγων και μεταναστών. Χθες έφθασαν τους 1000 μόνο στη Μυτιλήνη (νήσος Λέσβος για όσους το αγνοούν).

Η προκυμαία της πόλης στο 1/3 αυτής ΑΔΙΑΒΑΤΗ. Οι καφετέριες και το ιστορικό ξενοδοχείo blue sea έχουν πήξει στους αλλοδαπούς. Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής έχει μετατραπεί σε καταυλισμό. Οι ντόπιοι ούτε να διέλθουν δεν τολμούν. Οι λιμενικοί ούτε παρατήρηση δεν τους κάνουν που καταναλώνουν το ρεύμα και το πολύτιμο νερό των παροχών του λιμενικού ταμείου ασύστολα και δωρεάν.

Η περιοχή της πάλαι ποτέ φημισμένης πλαζ Τσαμάκια που γειτνιάζει με το λιμάνι έχει γίνει χώρος διαμονής – παραμονής. Οι παραλίες Απελή, φυκιότρυπα και τσαμάκια είναι κέντρο επιπλεόντων κοπράνων (κουραδόπλοια – τορπίλες που λένε οι ντόπιοι).

Τα στενά σοκάκια  παράλληλα του λιμανιού βρωμάνε κάτουρο.

Τα κρουαζιερόπλοια αλλάζουν λιμάνι, πλέον κατευθύνονται προς τη Λήμνο, τη Χίο.

Ο τουρισμός; Μέχρι το Φλεβάρη τα στοιχεία έκαναν τους ντόπιους να γελάσει το χειλάκι τους. Μετά από 28 χρόνια το νησί θα είχε πληρότητες πάνω από το 70%. Τώρα όμως μόνον για ακυρώσεις χτυπούν τα τηλέφωνα.

 

Η Μυτιλήνη εκπέμπει SOS

Aκούει κανείς; 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

5 σχόλια στο “Μυτιλήνη: SOS – Ακούει ΚΑΝΕΙΣ;”
  1. Eχεις απολυτο δικιο κ ειαι κριμα…τα παραπονα σου ομως στους προοδευτικους που μας κυβερνανε και δεν πιστευουν σε συνορα καθως και στο κομμα που παιρνει 30% στο νησι. Ψηφοφοροι κ των 2 ειναι ολοι οσοι πανε και τους μοιραζουμε πλακατ διαμαρτυριας.
    Σε σκοτωνουν καθε μερα, βιαζουν τη χωρα σου..να δω ποτε θα ξυπνησεις ρε Ραγια!! Αλλα πλεον μονο για τον $%^&#$ τον μισθουλακο σου νοιαζεσαι.

  2. να τον πιουνε μεχρι το αντερο και καλα να παθουν,συριζα και κκε ψηφιζει ολο το νησι..

    οσο τους τρωμε εδω στην αθηνα στην μαπα ολοι αυτοι το παιζουν φιλανθρωποι και αντιρατσιστες,τωρα που τρωνε παλτο και αυτοι φωναζουνε,τσαπου

  3. Αυτα ειναι μονο λιγα απ’τα αποτελεσματα των ΣΟ’ΟΥ που εκαναν καποιοι και καποιες επιδεικνυοντας την ανυπαρξια τους διπλα σε ιερα προσωπα και σπαθια στο Μανταμαδο,ας προσεχαν.

    δυναμη 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek