Διαφημίσεις

Ο διαχειριστής της σελίδας Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης, στις 26/5 και 29/7/2011 ανήρτησε στο FACEBOOK την παρακάτω προφητεία του προορατικού γέροντα του Αγίου Νεκταρίου Λαυρίου :

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:geron

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ : vitalis

 

Και λίγη τροφή για σκέψη :

Τα παραπάνω ο Γέροντας τα είπε στις 24/5/2011

Ανέβηκαν στο ίντερνετ την Παρασκευή 26/5/2011

Η χώρα μπήκε σε δύσκολους ατραπούς Παρασκευή 26/6/2015

Μήπως η πτώχευση που προείδε ο Γέροντας γίνει μια από τις Παρασκευές που ακολουθούν (όπως πχ η 24/7/15 που πέφτει και Παρασκευή);

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

9 σχόλια στο “Η ώρα των προφητειών : Γέρων Νεκτάριος Βιτάλης “κάποια μέρα του καλοκαιριού…””
  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΧΘΕΣ- ΠΡΟΧΘΕΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΧΑΡΙΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

    ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥ… ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΙΩ

  2. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΦΙΛΗ ΙΩ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΓΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΟΓΚΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ,,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..
    ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ [ ΥΛΙΚΕΣ } ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ,,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΑ….
    ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,,Ο ΚΥΡΙΟ Σ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΟ Π ΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ…ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ..ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ F B..

    1. ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ‘Η ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ ΙΔΙΟΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

      ΙΩ

  3. μαλιστα…αρχιζουν τα χειροτερα,
    αρα μεχρι εδω ειμαστε μια χαρα…
    οκ! το λαβαμε το μηνυμα..
    κ επι τουρκοκρατιας οι παπαδες ηταν κατα της επαναστασης, κ τωρα το ιδιο συμβαινει,ναι λεει ο κ ο ανθιμος κ αλλοι

  4. Εκεί κάπου την Σεπτέμβρη όταν θα βγαίνουν τα λάχανα θα ακούσετε ένα κλάσιμο. Μη φοβηθείτε Έλληνες θα έχω φάει φασολάδα.

    1. Πόσο σαχλοπίπας μπορεί να γίνει κάποιος που δεν έχει καθόλου φαιά ουσία, άντε και σ΄ανώτερα.

  5. 1.37 μη φας πολυ σαν τα ζωα γιατι υπαρχει κινδυνος οχι να αεριστεις αλλα να δεις τα ραδικια αναποδα,,,και θα χασει η Βενετια βελονι…οχι τιποτα αλλο…!!!!!!!!!

  6. ενας ασημαντος = σωστος αυτοπροσδιορισμος….και εξ ιδιων κρινουμε τα αλλοτρια…

  7. Θα κρατηθούν και τα φράγκα της εκκλησίας ή αυτά είναι εκτός. Όσο για την ημέρα Παρασκευή συμφωνώ Παρασκευή και 13. Ρε κόψτε το τρόμο και το φόβο. Ότι δεν λύνεται κόβεται Μέγας Αλέξανδρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *