Διαφημίσεις

642x999_60205450
Η Τουρκία δήλωσε σήμερα οτι ο μεγάλος εχθρός της Μπασάρ Αλ-Ασάντ μπορεί να μείνει επάνω σαν Πρόεδρος μιας μεταβατικής κυβέρνησης της Συρίας, αν υποσχεθεί οτι μετά θα παραιτηθεί. Δύο υψηλόβαθμα στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης το δήλωσαν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Και συμπλήρωσαν ότι η μεταβατική κυβέρνηση της Συρίας θα μπορέσει να μείνει στην εξουσία μόνο έξι μήνες.

“Οι προετοιμασίες για την αναχώρηση του Άσαντ είναι σε πλήρη εξέλιξη,” δήλωσαν τα στελέχη της Τουρκικής κυβέρνησης, που επιθυμούν την ανωνυμία τους. «Εργαζόμαστε επάνω σε αυτό το σχέδιο με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους άλλους συμμάχους μας. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε ακριβώς θα μπούμε στους έξι μήνες, αλλά δεν πρόκειται να περάσει πολύ χρόνος.»

Σύμφωνα με τους Τούρκους διπλωμάτες οι ΗΠΑ επεξεργάζονται την πρόταση αυτή προς τη Ρωσία αλλά το ερώτημα είναι κατά πόσον η Μόσχα θα την δεχθεί.

ΚΟΡΑΞ: τι θαύματα μπορούν να κάνουν μερικές ρωσικές βόμβες και λίγη πίεση στους μπουνταλάδες…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

3 σχόλια στο “Η Τουρκία αλλάζει τον τόνο: ο Ασαντ μπορεί να μείνει μέχρι την μεταβατική περίοδο”
  1. Και επίσης η γνωστή Τουρκική γραμμή…¨πρώτα το παίζω αδιάλλακτος και σκληρός, και μετά δίνω κάτι που δεν με βλάπτει ιδιαίτερα με στόχο να κερδίσω κάτι απο αυτό και να αναγκαστεί ο αντίπαλος που έχει όλο το δίκιο να δώσει και αυτός κάτι, κάνοντας παραχώρηση και ουσιαστικά χάνοντας κάτι ή αλλιώς να μου δώσει την ευκαιρία να εμφανισω αυτόν ως αδιάλλακτο και μη δημοκρατικό που δεν διαπραγματεύεται”, θα συμπλήρωνα εγώ.

    Το έχω δει και με την Τουρκία και με τα Σκόπια πολλές φορές αυτό το έργο. Γιαυτό και συνεχώς χάνουμε. Παιρνουν τις κατάλληλες πρωτοβουλίες την κατάλληλη στιγμή.

  2. μαλιστα …η τουρκια αφεντης…. επισημα ρυθμιζει και κανονιζει και τις ηγεσιες αλλων χωρων….τι ωραια….ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε…………

  3. κατι αλλο παιζει φιλοι μου….
    + το χρυσο ρουβλι
    + νεο αμερικανικο νομισμα (αντικαταστατης τοθ πετροδολλαριου)
    + κινεζος παρεα με την σαυροβασιλλισα
    +συμφωνια ΗΠΑ -ΡΩΣΣΙΑΣ (για αποφυγη ατυχηματων)
    +συνεχη ροη δηθεν κατατρεγμενων
    + ποοοοοοοοολλη ησυχια…
    +ανθρωποι να χεζουν λαιβ στα πεζοδρομια
    + Νατο στην κριμαια
    +ανακοινωση παγκοσμιας αστυνομευσης
    + απιστευτα καιρικα φαινομενα
    +δεν ακουμε αλλα απο την Συρια και τον υπολοιπο αραβικο κοσμο και ισις και κουρδισταν και αοζ (που ανακοινωθηκε εχτες η σημερα (δεν ειμαι σιγουρος και ποσα ακομη που εαν τα βαλουμε ολοι κατω μαζι τοτε θα εχουμε ενα παζλ απιστευτης μαλακιας και ευκρινειας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *