Διαφημίσεις

TSIPRAS_3_11_slide-340x193Η αμερικανοκίνητη κυβέρνηση Τσίπρα παίζει το παιχνίδι των σιωνιστών! Η ρήξη ήταν σχεδιασμένη εδώ και καιρό. Τελεία και παύλα! Σε λίγες μέρες θα μάθουμε και τους πραγματικούς λόγους…

Τεράστιες οι ευθύνες και της Ευρωπαικής Ένωσης…..με τους διεφθαρμένους αξιωματούχους.
Αναβλήθηκε για μια ακόμη φορά η δίκη της “αδικημένης” χρυσής αυγής…..Mητέρα Φύσσα: Βγαίνει λάδι η ηγεσία!
Μην σας οδηγεί το συναίσθημα. Μην σας δουλεύουν πληρωμένα sites. Δείτε καθαρά…βάλτε το μυαλό σε λειτουργία..

Σε ανώμαλες καταστάσεις είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το ψέμα από την αλήθεια…

Κοιτάξτε το σπίτι σας….έρχονται δύσκολες στιγμές

 

5ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ !!! ΟΙ ΠΑ – ΝΤΕΣ !!! ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η… ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ. ΟΛΟΙ !!! ΑΠΑΝΤΕΣ !!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΔΕ, ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΝΑΙ» Ή ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ, ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ», ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ. ΦΡΙΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΦΗΣΤΕ.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ. ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΘΙΜΕΣ. ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ. ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!! ΑΡΚΕΤΑ…

ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ. ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ.

ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ

http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_314.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

10 σχόλια στο “ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ : ΟΧΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ – ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ”
  1. θα πω κατι κοινοτυπο αλλα τοσο ουσιωδες….οι ΠΑΝΤΕΣ εχουν τα σχεδια τους….ο ΘΕΟΣ ομως εχει τα δικα του.

  2. Έτσι είναι Ζαχαρία….. από καιρό το λέγαμε πολλοί , αλλά οι φυγόπονοι νεοέλληνες περίμεναν κάποιον Cipra να τους σώσει βλέποντας ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ‘’ΣΚΑΕΙ’’…. Οσοι ξενυχτούν διαβάζοντας και προσπαθώντας να αναλύσουν το γεωπολιτικό αρμαγεδωνα που μας έχει τυλίξει καταλαβαίνουν το παιχνίδι των σιωνιστών ….. μερικοί εργάζονται ήδη για την επόμενη μέρα όπως ο Stranger με το ελληνικο ψηφιακο νόμισμα ….

    Όμως, στο δημοψήφισμα , αν γίνει , η απάντηση πρέπει να είναι ΟΧΙ ……. ανεξάρτητα αν γνωρίζουμε ολοι ότι είναι ένα ψευτοδίλημμα και τίποτα άλλο….

  3. Στην μετά Αλεξανδρου εποχή, όλοι οι ισχυροί λαοί της ιστορίας, ακολουθώντας το παραδειγμα των Μακεδόνων προσπάθησαν να δημιουργήσουν αυτοκρατορίες με πυρήνα και ηγέτη τους ιδιους τους.
    Ρωμαϊκή, Βυζαντινή, Αγία Γερμανική Ρωμαϊκή (μετεξέλιξη της ρωμαικης μετά την εισβολή των Γερμανών), Οθωμανική και Σοβιετία, στο τελικό σταδιο της κορύφωσής τους, επέβαλαν εκτος από νομισματική και δημοσιονομική αλλά και στρατιωτική ένωση.
    Η διαφορά βρίσκεται στο ότι εκείνη την εποχή, όλες οι μεταβολές εφαρμόζονταν με την δύναμη των όπλων και άρα με επιταχυνόμενες διαδικασίες.
    Η νέα αυτοκρατορία Ευρωπαϊκή Ένωση, περνά πλέον στην τελική φάση ενοποίησής της, κάτι που προϋποθέτει κατάργηση εθνικής κυριαρχίας, δημοσιονομική εξομοίωση και στρατιωτική ένωση.
    Η Ελλάς λόγω ανυπαρξίας δομών, εξαρτημένης οικονομίας, έλειψης κοινωνικής συνοχής και συνειδησης αλλά και “διάσημου” (λόγω ιστορίας) ονόματος, αποτελεί την ιδανική περίπτωση ώστε να αποτελέσει το εφαλτήριο για αυτή την γεωστρατιγική εξέλιξη.

    1. Μπορεί να αποτελέσει παραδειγματισμό για όποιον λάο ίσως σκεφτεί στο μέλλον την ανυπακοή. Στόχος η εξαρχής κάμψη του όποιου φρονήματος (“κοίτα τι έπαθε η Ελλάδα”)

    2. Είναι ιδανικό πειραματόζωο για μια γενικευμένη επερχόμενη ανάλογη δράση, η οποία θα αφορά και τους υπόλοιπους λαούς, όπου πλέον η εφαρμογή των συστηματων δαμασμού τους θα χαρακτηρίζεται από απόλυτη ακρίβεια και συστηματοποίηση, ώστε οι διαδικασίες πλέον να μην είναι χρονοβόρες.

    3. Δημιουργούν πρότυπο – πλαίσιο για τις απαραίτητες προϋποθέσεις οι οποίες θα πρέπει να πληρούνται ώστε να ανήκει κανείς στην αυτοκρατορία.

    4. Δημιουργία λαών εξαθλιωμένων εργατών, οι οποίοι θα αποτελέσουν το φθηνό εργατικό δυναμικό της Ευρώπης, το οποίο θα αντικαταστήσει το αντίστοιχο της ανατολής (Κίνα, Ταϊλάνδη κ.α.), ωστε να μεταφερθεί η βιομηχανική παραγωγή της Ευρώπης εντός των συνόρων της.
    Μερικά από τα οφέλη αυτής της δράσης θα είναι:
    α) Η απιδυνάμωση μιας αναδυόμανης οικονομικής υπερδύναμης όπως η Κίνα.
    β) Η εξοικονόμηση πόρων από το κέρδος της μεταφοράς των προϊόντων από την μακρινή ανατολή.
    γ) Η δημιουργία θέσεων εργασίας (με μισθούς πείνας βέβαια, αλλά καλύτερα απο την κατασκευασμένη ανεργία) εντός των τειχών της νέας αυτοκρατορίας.

    καθώς και αρκετά ακόμη μικρότερα οφέλη.

    Όλα τα υπόλοιπα αφορούν στην λαική κατανάλωση μέσω του σανού που γεύεται το… ΠΟΙΜΝΙΟ!!!

  4. ΠΟΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ…???
    ΣΙΩΝ=ΣΙΝ=ΣΙΝΑ=ΚΙΝΑ!!!!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΚΟΡΕΑ 777 ΩΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666 ΣΕ 888
    https://www.youtube.com/watch?v=0SYCdfKxIS4

    ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΣΗΜΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΕΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. . –

    Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΕΝΝΕΣΙΑΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ Ε. Α. ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΫΦΑΝΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙ ΣΤΕΡΕΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠ’ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ Ι.Γ.Μ.Ε. . –

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΫΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. . –

    ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. . –

    1. τι νεα απο το υπερπεραν?
      ποτε θα ρθουν τα παιδια καμια βολτα κ απο δω, να βοηθησουν την κατασταση?
      ή εχουν φαει πορτα κ δεν μπορουν να πατησουν?
      πως παει το στορυ?οεο!
      σορυ οεα!

  5. Ότι και να ψηφίσουν οι αληθινοί Έλληνες αλλά και οι “Ελληνάρες του καφέ” εγώ ξέρω ένα πράγμα…αμα με γυρίσεις ανάποδα και με ξετινάξεις…το πολύ να πέσουν κάτι λεπτά του ευρώ….
    και ας έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό παναθεμάτα για πτυχία….

  6. Πολυ καταστροφη ρε φιλε,παρε τον φοβο σου και φυγε μακρια.Ματια εχουμε αλλα δεν φοβομαστε ουτε ειμαστε αφελεις για το τι παιζει γυρο μας.

  7. ΕΚΚΛΗΣΗ προς ……… “ΕΛΛΗΝΕΣ”

    Εάν και εφ’ όσον τολμήσουν ….. και γίνει δημοψήφισμα,
    ΑΣΧΕΤΑ με το Ερώτημα,
    αποφασίστε να τους στείλετε ΟΛΟΥΣ, εντός και εκτός Ελλάδος, στο διάολο,
    δώστε τους ένα …. καλό μάθημα …..

    σταματήστε να είστε …. πρόβατα,
    μην πέσετε στην παγίδα του Ναι ή του Όχι,

    κάντε ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ και φροντίστε
    ώστε αυτή να φτάσει το 70-80%
    έτσι που να μην μπορούν με τίποτα να την μαζέψουν !!!

    Αυτά ……….

  8. Και εγώ που πίστευα ότι όλα θα πάνε επιτέλους καλά…”σήκωσα μια ανάστημα βλέπεις….να ειναι όλα ένα παιχνίδι?????? ειναι δυνατόν????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *