Διαφημίσεις

Δείτε την απόδειξη – ειδοποίηση πληρωμής φόρων, πολίτη της Αυστραλίας. Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, εκτός από την ατομική ειδοποίηση πληρωμής φόρου, το έντυπο περιλαμβάνει καίρια στοιχεία για την ενημέρωση των πολιτών με το σημαντικότερο που πάνε τα λεφτά που πληρώνει, που πήγαν την προηγούμενη χρονιά και το σημαντικότερο πόσο είναι το χρέος της χώρας την τρέχουσα στιγμή και φυσικά πόσο ήταν το προηγούμενο έτος.

Άντε και στα δικά μας… Αλλά δεν το βλέπω… Δεν τους βολεύει τα λαμόγια και τα αρπακτικά…

(σημείωση η φωτό διακινείται στο FB τις τελευταίες ώρες)

αυστραλια

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “Εκεί που τα κράτη λειτουργούν…”
  1. Το προβλημα σας δηλαδη ειναι κρατικο;

    Απο οτι φαινεται δεν θα ειχατε κανενα προβλημα αν υπηρχε ελληνικη ζιμενς να ρημαζει ι αλλους λαους και εμεις να ζουμε πλουσιοπαροχα.

    Να δουμε ποσα χρονια θα σας παρει να κατανοησετε οτι το προβλημα ειναι δομικο-συστημικο.

    Σας λεει καποιος εδω για πολτισμο της χεστρας αλλα απο το ενα αυτι μπαινει απο το αλλο βγαινει.

  2. Πολιτισμένα κράτη και άλλα κουραφέξαλα!!!!
    Για δείτε μάγκες και τη πάνω αριστερή γωνία. Κάτι γράφει για ένα Αυστραλιανό χρέος κάτι δισ. (σας κάνω και τι μετάφραση)
    Παντού επικρατεί η ΝΤΠ!!! Τι δεν καταλαβαίνετε;;;;;

    1. Ναι ρε βλακαμά το βρήκες. Χρέος 370 δις σε μια οικονομία του 1,4 τρις τον χρόνο. Δηλαδή αν έχεις μισθό 100.000 το χρόνο , θα σου είναι πρόβλημα να πάρεις ένα δάνειο για αγορά σκάφους (για να κάνεις τα γούστα σου και να ομορφύνεις τη ζωή σου) 200.000 σε βάθος 10ετίας ή να αγοράσεις ένα διαμέρισμα να το νοικιάζεις σε πειναλέους σαν εσένα.

      Ο δανεισμός είναι απαραίτητος στο σύγχρονο κόσμο για όλους. Για τις εταιρείες ώστε να καινοτομούν, για τισ ΜΜΕ ώστε να αναπτύσονται και να εξελλίσονται και για τους καταναλωτές ώστε να αποκτούν προϊόντα και υπηρεσίες ώστε να μην ζουν όπως το 1900 στις λάσπες και να καθαρίζουν στάβλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *