Ξεκίνησε η υπηρεσία CRYPTO ARBITRAGE της airdrops.gr

Το arbitrage κρυπτογράφιας αναφέρεται στην αγορά κρυπτονομισματος σε ένα χρηματιστήριο όπου η τιμή είναι χαμηλότερη και ταυτόχρονα η πωληση του κρυπτονομισματος σε ένα χρηματιστήριο όπου η τιμή είναι σχετικά υψηλότερη, οπου αυτο μας φερνει σιγουρο κερδος από μια προσωρινή διαφορά στις τιμές. Οι τιμές της κρυπτογραφίας μπορεί να διαφέρουν από τη μία συναλλαγή στην άλλη, επειδή οι αγορές δεν συνδέονται άμεσα. Η διαφορά προσφοράς και ζήτησης μεταξύ των χρηματιστηρίων μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική διακύμανση των τιμών. Συχνά μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστούν οι τιμές σε παγκόσμιο μέσο όρο.

Εάν όλες οι αγορές ήταν απολύτως σωστες, σχεδόν ποτέ δεν θα υπήρχαν ορατές ευκαιρίες αρμπιτράζ, ωστόσο οι περιστασιακές αγορές αρμπιτράζ εξακολουθούν να παραμένουν σωστες μεχρι σημερα. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι όταν οι αγορές έχουν κάποια διαφορά στην τιμολόγηση μεταξύ δύο ζευγών, δεν υπάρχει πάντα μια εγγυημένη ευκαιρία arbitrage. Συχνά η χρονοκαθυστέρηση σε μια συναλλαγή μπορεί να αφαιρέσει τα οφέλη από το πιθανο κερδος με arbitrage.

Ενώ το arbitrage μπορεί να αποτελέσει ένα προσοδοφόρο παράθυρο ευκαιρίας για τη δημιουργία παθητικού εισοδήματος, είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε τους πιθανούς κινδύνους της αγοράς και τον κερδοσκοπικό χαρακτήρα της ολης επιχείρησης. Τα τέλη συναλλαγών σε καθε χρηματιστηριακη μπορεί να διαφέρουν από τη μία συναλλαγή στην άλλη, συνεπώς είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με αυτό το θέμα πριν κάνετε οποιαδηποτε συναλλαγη.

Συντομα θα εχουμε ετοιμη την λιστα με ολες τις παγκοσμιες κρυπτοχρηματιστηριακες αγορες για να μπορειτε να ανατρεχετε σε αυτες με μεγαλυτερη ευκολια και λιγοτερο χρονο !

Δειτε την υπηρεσια .. CRYPTO ARBITRAGE

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *