in

Προστατέψτε τις μέλισσες φυτεύοντας αυτά τα φυτά!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Προστατέψτε τις μέλισσες φυτεύοντας αυτά τα φυτά!

Αυτά τα φυτά προστατεύουν τις μέλισσες είτε τρέφοντάς τις είτε προσφέροντας τους τα απαραίτητα για την αναπαραγωγή τους.

Καθώς ξέρουμε ότι οι μέλισσες αφανίζονται γοργά τα τελευταία χρόνια, λόγω της επέμβασης του ανθρώπου στη φύση, οφείλουμε να τις βοηθήσουμε να επιζήσουν και να συνεχίσουν να προσφέρουν τα ελέη τους και στον άνθρωπο αλλά και στο οικοσύστημα.

Επίσης είναι γενικώς γνωστό πως όταν εκλείψουν οι μέλισσες θα εκλείψει και ο άνθρωπος…

fyta

Διαβάστε αναλυτικά τα φυτά που βοηθούν τις μέλισσες και κατ’ επέκταση τον άνθρωπο.

Lavender

Λεβάντα
Cat mint

Μαγιοβότανο ή νεπέτα
Sage

Φασκόμηλο
Cilantro

κόλιαντρο
Thyme

Θυμάρι
Fennel

Μάραθο
Borage

Μποράγκο
Crocus

Κρόκος
Buttercup

Βατράχιο
Aster

Αστήρ
Hollyhocks

δενδρομολόχα
Anemone

Ανεμώνη
Snowdrops

snowdrops
Geranium

Γεράνι
Calendula

καλέντουλα
Sweet Alyssum

γλυκό Alyssum
Poppy

Παπαρούνα
Sunflower

Ηλιοτρόπιο
Zinnia

Ζίννια
Cleome

Κλεόμη
Heliotrope

Ηλιοτρόπιο
Είναι σημαντικό να το διαδώσετε!

gateoflight

triklopodia.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.Ο ΔΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Η ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ!
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΦΥΤΕΨΩ

  2. Αν χαθούν οι μέλισσες, είπε ο Αϊνστάιν ότι η ανθρωπότητα θα πεθάνει μετά από 4 χρόνια. Αφού είναι απαραίτητες για να αναπαράγονται τα λουλούδια και να υπάρχουν καλλιέργειες!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ο Καιρός: “Ευνοούνται οι ψεκασμοί και το HAARP”

“Ένα μικρό βήμα για σένα, ένα τεράστιο βήμα για την εξέλιξή σου”