Η ομάδα αυτάρκειας βρέθηκε σε ένα χωριό της Ηλείας και σας παρουσιάζει το παραδοσιακό τρόπο παράγωγης της τσιγαριδας της περιοχής.
Το Φεβρουάριο είναι η εποχή που φτιάχνουν την τσιγαριδα, μάλιστα σε κάθε σπίτι γίνεται και γλέντι, μαζεύονται οι γείτονες και φίλοι τρώνε και πίνουν ενώ παράλληλα φτιάχνουν αυτό το καταπληκτικό έδεσμα, έχοντας ετσι ολο το χειμωνα και το καλοκαιρι στα κελάρια τους το κρέας της χρονιάς.
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΩ
τελω πεντε ντενεκεδι,λεφτα ιπαρκουν
βαλω και ζωμο βοντινου σκονι μεσα να μιν γκατσλαβενουν οι αλοι ντι ντρωω
Κανουμε καθε χρονο.εδω κοζανη γινετε του αι νικολα και μετα ως τα χριστουγεννα.σημειωνω οτι το γουρουνακι ειναι δικο μου σπιτικο,ταισμενο δικα μας πραματα και πανω απο ολα βιολογικο!!!εδω το λιπος ειναι ολα τα λεφτα! Καμια σχεση με τα αγοραστα του χασαπη.!!!!απο τα αλλα τσιγαριδες δοκιμασα ,αλλα μου μυριζε καπως….
πολυ ωραια συνταγη…και ελειπε απο το ιντερνετ