13:16 - 24/02/2018

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ: Αυτές Είναι οι Μυστικές Στοές Επιβίωσης στην Ελλάδα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αυτές Είναι οι Μυστικές Στοές Επιβίωσης στην Ελλάδα

Έρχoνται δύσκoλες μέρες

Oι καιρoi εiναι δύσκoλoι και πρέπει να εiμαστε πρoετoιμασμένoι για oλα!

Πρέπει να ξέρoυμε πώς να πρoστατευτoύμε oταν χρειαστoύμε καταφύγιo.

Eiναι μια σκέψη πoυ σε oλoυς πρoκαλεi τρoμo,

αυτo πoυ δηλαδή θα μας έκανε να θέλoυμε να φυγαδευτoύμε,

oμως επιβάλλεται να έχoυμε πρoνoήσει για κάθε ενδεχoμενo.

Οι σχέσεις μεταξύ των χωρών εiναι τεταμένες και η oικoνoμική κατάσταση στη χώρα μας στα τάρταρα.

Aλήθεια, πoυ θα oδηγήσει αυτo τo παράδoξo σκηνικo;

ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

diadrastika.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Με ολο το σεβασμο αλλα το αρθρο μου θυμιζειν….εκεινοντο γελοιο κειμενο του Δημοτικου ….που γραφει οτι στον πολεμο με την Ιταλια(40)….οι Ελληνες ετρεξαν μα κρυφτουν …..στο υπογειο…..γιατι φοβηθηκαν…..τα γραφουν αυτα οι προδοτες της ιστοριας…..οχι και εμεις!!!!!!!!Θα μου πειτε ….τοτε πολεμουσαν με τουφεκια….τωρα με βομβες…..θα πω εγω…..ε και ……χιλιαδες χρονια μας σκοτωνουν ….με καθε τροπο ….Που ειναι η πιστη μας μωρε;;;;;;

 2. Μιας κι αναφερόμαστε σε καταφύγια γι ακραίες συνθήκες, ας πούμε μερικά πράγματα, γιατί το 2050 θα κορυφωθεί ο ενεργειακός πόλεμος, με χρήση μεμονωμένων περιστατικών, εκτοξεύσεων πυραύλων ICBM.
  1. Μολυβδόφυλλα κατά της ραδιενέργειας, για φραγή πυλών εισόδου, μέσω κατασκευής κατάλληλης πόρτας/καταπακτής.
  2. Τροφοδοσία με οξυγόνο, για όσο είναι ο υπολογιζόμενος χρόνος, που θα πρέπει να βρίσκεσαι εντός. Αυτό εξαρτάται απ την περιοχή/ υψόμετρο/ απόσταση από σημείο τυχόν έκρηξης και περιμετρική εμβέλεια της πυρηνικής κεφαλής.
  3. Σημεία στόχοι, βαλλιστικών πυραύλων, είναι σημεία φύλαξης πυρηνικών όπλων, η κέντρα ερευνών πυρηνικής φυσικής, η στρατόπεδα τεράστια, βάσεις π.χ. του ΝΑΤΟ και γνωστά, τεράστια καταφύγια της ελίτ. (Ελλάδα έχουμε, πυρηνικά των Αμερικανών στην Σούδα, φήμες για πυρηνικά σε σημείο στην Θεσσαλονίκη, πυρηνικό καταφύγιο κάτω απ το 424 ΓΣΝ, έχουμε βάσεις του ΝΑΤΟ, μια στην Σούδα, μια στην Λάρισα, μια στο Κόσοβο η κοντινότερη εκτός Ελλάδος).
  4. Για να χτυπηθεί η Ελλάδα με πυρηνικά, θέλει να μαστε ακόμα μέλη του ΝΑΤΟ και να φιλοξενούμε βάσεις τους και πυρηνικά τους, εντός Ελλάδος, όταν το ΝΑΤΟ θα μπει σε πόλεμο με αντίπαλη πυρηνική δύναμη.
  5. Ατομική προστασία από ραδιοβιοχημικά όπλα η περιβάλλοντα, επιτυγχάνεται μέσω ελαστικών άρβυλων, γαντιών, κατάλληλων για την χρήση, σε συνδυασμό, είτε με ελαστική ολόσωμη στολή με κουκούλα Ρωσικού τύπου, που είναι υπερβολικά θερμή, είτε με την δυτικού τύπου, διαπνέουσα που βασίζεται στον ενεργό άνθρακα.
  Για την ορθή χρήση, απαιτείται εκπαίδευση, εξάσκηση με τις στολές αυτές π.χ. με μια μεταχειρησμένη που θα ναι καθαρά εκπαιδευτική, επίσης θέλει μελέτη και πολύ θεωρία και ν ασχοληθείτε.
  6. Μάσκες ραδιοβιοχημικού πολέμου, φίλτρα ενεργού άνθρακα, η και σωληνάριο με το οποίο συνδέονται με φυάλλες οξυγόνου, σε περίπτωση που ο κίνδυνος να βρεθείτε σε περιβάλλον, γεμάτο Αμμωνία είναι παρόν, διότι με υγρή αμμωνία, αν την ρίξεις σ ένα χώρο και εξατμιστεί, στον χώρο αυτόν, δε θα υπάρχει οξυγόνο, οπότε τι θα φιλτράρεις;
  7. Απαραίτητη προυπόθεση, η έρευνα και πάνω σε διαφορετικά χημικά όπλα από τα οποία μπορείς να δεχτείς επίθεση, ποια είναι τα μέτρα προστασίας απ αυτά κλπ. κλπ.
  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!
  8. Απευθύνομαι κυρίως σε εφέδρους. Αγγλικά ξέρετε; Ωραία, ψαχτείτε σε εξειδικευμένες Αμερικάνικες ιστοσελίδες, ερευνήστε, μελετήστε και θα μάθετε τα πάντα. Εκπαιδευτείτε οργανωμένα και όλα καλά.
  ΤΟΤΕ, μόνο τότε, θα μπορείτε ν αντιμετωπίσετε ραδιοβιοχημικό πόλεμο.

 3. Εγω γιατι τρομάζω με αυτες τις στοές;;; Οχι επειδη θα υπάρχει πόλεμος, αν χρειαστεί να μπούμε εκει μεσα, αλλα γιατι αν δεν υπάρχει δεύτερη έξοδος, θα νοιωθω εγκλωβισμένη. Δεν ξερω, ιςως να κανω και λαθος, αλλα ετςι νοιωθω.

  • Αν, λέω, αν ποτέ τύχει... 02/25/2018 @ Φεβρουάριος 25, 2018 12:37 πμ

   Ανοίγουμε κι άλλη τρύπα στην τελική. Αλλά κακά τα ψέμματα, δεν θέλουν πυρηνική κεφαλή να χτυπήσει Ελλάδα μεριά ποτέ! Διότι κυρίως αν πρόκειται για τις λεγόμενες ”βρώμικες βόμβες” τα πάντα σχεδόν θα επιρεαστούν απ την ακτινοβολία γι αρκετά χρόνια. Καταστροφή από πυρηνικές γίνεται μόνο εντός εμβέλειάς της αλλά η ακτινοβολία και οι δηλητηριάσεις εξαπλώνονται και επιρεάζουν τα πάντα. Ο κίνδυνος του καρκίνου εξαιρετικά αυξημένος, των μεταλλάξεων επίσης. Θέλει καταφύγιο με μέσα προστασίας από καταστροφή ηλ.συσκευών, σπόρων, νερού, καλλιέργειες εντός του και άντληση νερού επίσης μέσα απ τη γη, κάτω απ το καταφύγιο.
   Από κει και έπειτα, το να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και να προσαρμοστούμε στο νέο περιβάλλον παίρνει χρόνο, συν ότι όπως με την αλλαγή εποχής προκύπτουν προσωρινές ιώσεις μέχρι να προσαρμοστεί ο οργανισμός, έτσι και κείνη την περίοδο με αυξημένα συμπτώματα, ζαλάδες, γαστρεντερίτηδες κλπ. κλπ. και γενικά απαιτείται πολύ γνώση, μελέτη και υλικό και οργάνωση φυσικά. Θα ναι πολύ δύσκολα αν γίνει κάτι τέτοιο.
   Το θετικό, θα επιβιώσουμε, ελεύθεροι, δίχως μεγάλες δυνάμεις και υπηρέτες τους να μας καταδυναστεύουν. Ο κόσμος θα ναι ελεύθερος για όλους μας.
   Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ναι κι ο ασφαλέστερος…

 4. To μέγα ερώτημα που τίθεται αυτή τη στιγμή είναι ένα: μπορεί άραγε το διαβρωμένο από τα χημικά παράγωγα καιρού υπέδαφος της Γης ν’ απορροφήσει τους κραδασμούς από τις αλλεπάλληλες υπερθερμοπυρηνικές εκρήξεις; η απάντηση είναι απλή και αυτονόητη: ΟΧΙ.

  Όλοι γνωρίζουν πως οι ΗΠΑ αναπτύσσουν συστηματικά υπερθερμοπυρηνικά υπερόπλα τερατώδους ισχύος άνω των 5 τρις ωμεγατόννων από τότε που τέθηκε σε ισχύ το κατάπτυστο δόγμα Τρούμαν το 1947. Είναι οι ίδιες ΗΠΑ που προκάλεσαν και χρηματοδότησαν τους δύο παγκόσμιους πολέμους του 20ού αιώνα και όχι η Γερμανία.

  Η κυνική ομολογία του αρχηγού των αμερικανικών ΕΔ στρατηγού Μαρκ Μίλεϋ ότι η Ουάσιγκτον σχεδίαζε να πλήξει την Ελλάδα με τον “Χοντρούλη” και το “Αγοράκι” τον Αύγουστο του 1945 και η υποκριτική συγγνώμη του Μπάρακ Ομπάμα προς τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίντζο Άμπε το 2008 δεν έπεσαν ως κεραυνός εν αιθρία.

  Εδώ και σχεδόν έναν αιώνα οι ερπετοσιωΝΑΖΙ της σκιώδους ΥΠΕΡδικτατορίας πασχίζουν να πλήξουν την Ελλάδα με πυρηνικά.

  Η Ιαπωνία επλήγη το καλοκαίρι του για δύο λόγους:

  1. για να γλυτώσουν οι παράφρονες της Ουάσιγκτον το εδώλιο της Νυρεμβέργης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

  2. για να διευκολυνθεί η φυγάδευση του Αδόλφου Χίτλερ και της παρέας του στην Αμερική.

  Ο μόνος που έσπασε τη σιωπή του για το φρικτό έγκλημα που συνεχίζει να προκαλεί παγκόσμια ανατριχίλα ήταν ο Μπάρακ Ομπάμα όταν ακριβώς μια δεκαετία πριν απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίντζο Άμπε ψέλλισε υποκριτικά “Συγγνώμη, λάθος”.

 5. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ..? ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*