Το πάστωμα των ψαριών είναι η αρχαιότερη μέθοδος συντήρησης. Με τον ίδιο τρόπο γίνονται και οι γνωστές μας αντζούγιες.
Ένα στρώμα αλάτι ένα στρώμα ψάρια, κ.ο.κ.
Αν θέλουμε να συντηρήσουμε για πολλούς μήνες τις αντζούγιες εκτός ψυγείου θα πρέπει να τις αφήσουμε στο αλάτι πολλές μέρες.
Επίσης για όποιον δεν το ξέρει, οι γνωστές μας αντζούγιες είναι ο παστωμένος γαύρως. Δείτε περισσότερες λεπτομερές στο βίντεο που ακολουθεί.
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
Που ειναι το βιντεο