21:01 - 02/10/2015

Φτιάξε εύκολα πετιμέζι απο σταφύλι …

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το πετιμέζι για να φτιαχτεί είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζει κανείς.
Αρκεί να έχεις πρόσβαση σε φρέσκο μούστο, που από την στιγμή που θα πατήσουμε το σταφύλι δεν πρέπει να περάσουν πολλές ώρες για να φτιάξουμε το πετιμέζι μας.

Το πετιμέζι μπορεί να αντικαταστήσει την ζάχαρη, διατηρείτε για πολλούς μήνες εκτός ψυγείου

1 λίτρο μούστο θα μας δώσει 250 με 350 ml πετιμέζι.

Το πετιμέζι εκτός από γλυκαντικό είναι και ένα υπέροχο φάρμακο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι.

Συγκεντρώνει τα περισσότερα θεραπευτικά συστατικά του σταφυλιού, έχει σίδηρο ασβέστιο κ.τ.λ. δίνει ενέργεια στον οργανισμό και έχει υπέροχη γεύση.

Μπορούμε να το πιούμε σαν σφηνάκι το πρωί κάνει καλό σε όποιον έχει αναιμία, καταπολεμά την ήπια κατάθλιψη.

Επίσης χρησιμοποιείτε στην μαγειρική και ζαχαροπλαστική.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Νομίζω είχε φτιάξει και αντίστοιχο με σύκο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*