11:02 - 26/11/2020

Χρήση ραδιοερασιτεχνών ασυρμάτων σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Έχουμε αναρωτηθεί ποτέ σε μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης όπου δεν έχουμε ρεύμα δεν λειτουργεί το τηλέφωνο ούτε το σταθερό ούτε το κινητό δεν έχουμε ίντερνετ και γενικά δεν έχουμε τρόπο να επικοινωνήσουμε με άλλους ανθρώπους τι κάνουμε; Σε αυτό το βίντεο θα δείτε ορισμένους τύπους ράδιο ερασιτεχνικών φορητών ασυρμάτων για τη χρήση τους Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Το κόστος απόκτησης ενός τέτοιου μηχανήματος είναι πάρα πολύ χαμηλό και πολύ λιγότερο από ένα κινητό έχει δείξει η ιστορία ότι σε μεγάλες φυσικές καταστροφές οι επικοινωνίες έχουν καταρρεύσει και ο μόνος τρόπος για να επικοινωνούν οι κάτοικοι της περιοχής που έχει υποστεί την καταστροφή και οι αρχές χρησιμοποιούν τους ασυρμάτους έτσι θα ήταν λογικό και εμείς σαν άτομα σαν οικογένειες να έχουμε το δικό μας τρόπο επικοινωνίας για μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η χώρα μας βρίσκεται Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Loading...
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ksipnistere.com/2020/11/blog-post_795.html

  2. ΠΟΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ?

  3. Ta Baofeng ειναι πολυ καλα μηχανακια και φθηνα.. με μια μεγαλυτερη κεραια τα σπανε!

  4. δεν είναι και απλό 11/27/2020 @ 12:31 ΠΜ

    Θέλει να βγάλεις μια άδεια ραδιοερασιτέχνη και υπάρχουν συγκεκριμένες συχνότητες φάσματος που εκπέμπουν οι ερασιτέχνες αν οτιδήποτε άλλο επιχειρηθεί μπλοκάρονται και συλλαμβάνονται κατευθείαν

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh