Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!
Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!
Χωρίς Χημικά! Χωρίς ψυγείο! Διατηρώ το κρέας ανέπαφο για 12 μήνες.
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!
Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;
Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Ασχολούμαι με οικιακή κονσερβοποίηση και όπως βλέπω στο βίντεο τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι απλά. Ο συγκεκριμένος τρόπος κονσερβοποίησης που παρουσιάζει το βίντεο γίνεται μόνον για φρούτα γλυκά και τρόφιμα που έχουν υψηλή οξύτητα. Για χαμηλής οξύτητας τρόφιμα όπως είναι τα κρεατικά όσπρια πατάτες και άλλα λαχανικά η διαδικασία γίνεται σε ειδική χύτρα κονσερβοποίησης η οποία είναι στην ουσία χύτρα του ατμού με μεγάλη χωρητικότητα τουλάχιστον 15 λίτρα.
ΣΩΤΟΣ ΚΑΗΜΕΡΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΙΔΙΚΗ ΧΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣ; ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΩ; ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ 30ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ. ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΑΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Αν θες να ασχοληθείς με κονσερβοποίηση κάνει google στα πιο κάτω
“Pressure canning for beginners ” θα βρεις αρκετές πληροφορίες σχετικά με το θέμα.
Δες επίσης τα 1ο βίντεο αυτής της αναζήτησης (από Prepper pot Pourri)
Για την χύτρα κονσερβοποίησης “Presto 23 quart”
Θα σου στοιχίσει γύρω στα €200 μαζί με δασμούς και μεταφορικά.
“six piece canning kit” εργαλεία που θα σου χρησιμεύσουν.
“National Center for Home Food Preservation” διάβασέ με προσοχή τους σχετικούς κανονισμούς.
Βασικά στην Κύπρο οι παππούδες μας συντηρούσαν τα λουκάνικα και το παστό κρέας για κάποιους μήνες μέσα σε λίπος το ίδιο έκαναν την πηχτή (ζαλατινα στην Κύπρο) με το χοιρινό που το διατηρούσαν για κάποιες μέρες σε δροσερό μέρος. Αυτά όμως είναι εποχιακά για τον χειμώνα, η κονσέρβα διατηρείται για χρόνια. Η μέθοδος που ακολουθείται στο βίντεο (boiling water bath canning) και περιορίζεται μόνο για μαρμελάδες κομπόστα φρούτου ή συνταγές με υψηλή οξύτητα και όχι για κρέας ή όσπριο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ