Διαφημίσεις

Χωρίς Χημικά! Χωρίς ψυγείο! Διατηρώ το κρέας ανέπαφο για 12 μήνες.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από IOANNIS KATSIREAS

Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

5 σχόλια στο “Χωρίς Χημικά! Χωρίς ψυγείο! Διατηρώ το κρέας ανέπαφο για 12 μήνες.”
  1. Ασχολούμαι με οικιακή κονσερβοποίηση και όπως βλέπω στο βίντεο τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι απλά. Ο συγκεκριμένος τρόπος κονσερβοποίησης που παρουσιάζει το βίντεο γίνεται μόνον για φρούτα γλυκά και τρόφιμα που έχουν υψηλή οξύτητα. Για χαμηλής οξύτητας τρόφιμα όπως είναι τα κρεατικά όσπρια πατάτες και άλλα λαχανικά η διαδικασία γίνεται σε ειδική χύτρα κονσερβοποίησης η οποία είναι στην ουσία χύτρα του ατμού με μεγάλη χωρητικότητα τουλάχιστον 15 λίτρα.

  2. ΣΩΤΟΣ ΚΑΗΜΕΡΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΙΔΙΚΗ ΧΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣ; ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΩ; ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ 30ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ. ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΑΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

    1. Αν θες να ασχοληθείς με κονσερβοποίηση κάνει google στα πιο κάτω
      “Pressure canning for beginners ” θα βρεις αρκετές πληροφορίες σχετικά με το θέμα.
      Δες επίσης τα 1ο βίντεο αυτής της αναζήτησης (από Prepper pot Pourri)

      Για την χύτρα κονσερβοποίησης “Presto 23 quart”
      Θα σου στοιχίσει γύρω στα €200 μαζί με δασμούς και μεταφορικά.

      “six piece canning kit” εργαλεία που θα σου χρησιμεύσουν.

      “National Center for Home Food Preservation” διάβασέ με προσοχή τους σχετικούς κανονισμούς.

      1. Βασικά στην Κύπρο οι παππούδες μας συντηρούσαν τα λουκάνικα και το παστό κρέας για κάποιους μήνες μέσα σε λίπος το ίδιο έκαναν την πηχτή (ζαλατινα στην Κύπρο) με το χοιρινό που το διατηρούσαν για κάποιες μέρες σε δροσερό μέρος. Αυτά όμως είναι εποχιακά για τον χειμώνα, η κονσέρβα διατηρείται για χρόνια. Η μέθοδος που ακολουθείται στο βίντεο (boiling water bath canning) και περιορίζεται μόνο για μαρμελάδες κομπόστα φρούτου ή συνταγές με υψηλή οξύτητα και όχι για κρέας ή όσπριο

  3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek