13:51 - 05/05/2020

Ανάγκη – Αυτοκριτική – Ανασχηματισμός – Αυτάρκεια – Αναγέννηση

Όταν δημιουργήσαμε ακροπόλεις

Οι φυλές των ανθρώπων, ξεκίνησαν ν’ αναζητούν τρόπους επιβίωσης και να οργανώνονται, σε ξεχωριστές γεωγραφικές εκτάσεις, αναζητώντας ύλες και άρχισαν να πολεμούν γι’αυτές. Οργάνωσαν τις κοινωνίες τους σε έθνη, γλωσσικών/ γενετικών/ πολιτιστικών ομάδων, με σκοπό την συνοχή και την υπεράσπιση της κυριαρχίας τους, δημιουργώντας τις πρώτες αστικές κοινωνίες, συνεισφέροντας μέσω ρόλων, ”σπέρνοντας και θερίζοντας”

Κάποιοι δεν θέλαν να συνεισφέρουν αλλά να τα έχουν όλα έτοιμα, καταδυναστεύοντας μέσω δογμάτων και μηχανισμών τους υπόλοιπους και κατανέμοντας τον πλούτο και την γη με άδικο τρόπο. Αργά η γρήγορα, αυτοί που παρήγαγαν την περισσότερη αυτάρκεια, κυρίως στην πλούσια επαρχία, καταλήξανε φτωχοί και να πεινάνε, ενώ αυτοί που δεν παρήγαγαν τίποτα, κυρίως στις πόλεις είχαν καλύτερο βιωτικό επίπεδο.

Πρόσβαση στην γνώση, στην δυνατότητα επένδυσης στην καινοτομία και εξέλιξη, υπήρχε μόνο για τους πλούσιους κι έτσι συνεχίζει μέχρι σήμερα…

Ο ερχομός του νέου μεσαίωνα και η κατάπτωση του ανθρωπίνου είδους

Σήμερα βρισκόμαστε προ της επιβολής μια νέας παγκόσμιας τάξης, δίχως δυνατότητα διαφυγής, η οποία εκμεταλλευόμενη θεωρίες περί κλιματικής αλλαγής, υπερπληθυσμού, τεχνιτών υγειονομικών κρίσεων, με σκοπό την πρόκληση τεχνιτών οικονομικών κρίσεων, που οδηγούν σε επισιτιστική κρίση, επιχειρεί να επιβάλλει την ατζέντα της, για σχηματισμό ”έξυπνων πόλεων” φυλακή και υποχρεωτικό εμβολιασμό με βιομετρικά στοιχεία μόνιμου εντοπισμού και παρακολούθησης.

Μεταλλάσσοντας τους φυσικούς σπόρους και πάσα τροφή σε υβριδική και με την χορήγηση ξένων σωμάτων, επιχειρείται η μετάλλαξη του DNA για την δημιουργία ανθρώπων, γενετικά κατώτερων υβριδίων, ειδικότερα μέσω της μελλοντικής ατζέντας για ελεγχόμενες τεχνητές γένες, ενώ η κατάργηση των φυλετικών και εθνολογικών στοιχείων και η προωθούμενη ανάμειξη με τρίτες φυλές, έχει σαν στόχο την δημιουργία, μιας εύκολα διαχειρίσιμης ”γκρίζας φυλής” ενιαίας με σκοπό ν’ αποτελέσει τα γρανάζια μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Η αυτοκριτική μας δείχνει γιατί αποτύχαμε και πως θα πετύχουμε

Η καθαρή λογική, χάνεται, είτε μέσω της έπαρσης και του συναισθηματισμού, είτε μέσω της υπερπληροφόρησης και αδυναμίας διαχείρισης της γνώσεως, είτε μέσω της αγανάκτησης και της ενστικτώδης αναζήτησης, της άμεσα διαθέσιμης, καιροσκοπικής λύσης, πράγμα που όσοι χειραγωγούν τον πληθυσμό, γνωρίζουν και εκμεταλλεύονται με άριστα ενορχηστρωμένο τρόπο.

Αντί να κάνουμε ”Ολική Επανεκκίνηση” και να δημιουργήσουμε τους δικούς μας μηχανισμούς αξιοκρατίας και δίκαιας κατανομής πλούτου, επιτρέψαμε ν’ αποφασίζουν για μας δίχως να συμμετέχουμε και να τους ελέγχουμε, ακριβώς επειδή δεν ξέρουμε τι θέλουμε και ζητώντας καθοδήγηση, διατηρούμε στην εξουσία αυτούς που ενδιαφέρονται μόνο για την εγκαθίδρυσή τους και όχι για την συνεισφορά, ώστε να επωφεληθούν τόσο αυτοί, όσο και το σύνολο.

Μάθαμε στην κατανάλωση δίχως επένδυση στο μέλλον, με σκοπό την αυτάρκεια και την εξέλιξη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πηγές αναπλήρωσης και ασχολούμαστε ακόμα με το πως θα βρούμε τροφή, σαν πρωτόγονα και υπανάπτυκτα δίποδα, που εγκατέλειψαν τις πηγές αυτάρκειας, δεν τις υπερασπίζονται καν και κλειστήκαν σε φυλακές, που αντί ν’ αποτελούν ”Ακροπόλεις” συνοχής και αυτοδυναμίας, αποτελούνται από μια διχασμένη και χειραγωγήσιμη κοινωνία και το ”Καπιτώλιο” της κεντρικής εξουσίας, στο οποίο συγκεντρώνεται όλος ο πλούτος, από τον οποίον δεν επωφελούμαστε κιώλας.

Καταργούμε ότι μας ενώνει και μας κάνει ισχυρούς και γεμίζουμε το κενό, με εισαγώμενα ήθη, ανακατευόμαστε με τρίτες πολιτισμικές ομάδες, που ήρθαν για να πάρουν και να φύγουν, ώστε να τροφοδοτήσουν τον εαυτό τους και ν’ ακμάσουν, ενώ εμείς παρακμάζουμε και τους επιτρέπουμε να εφαρμόζουν τον νόμο του φιλοξενούμενου, στον δικό μας οίκο.

Ανασχηματισμός και εποχή αναγέννησης

Αυτόν τον κύκλο της παρακμής θα τον σπάσουμε. Η ανάγκη φέρνει το κίνητρο και το έθνος θ’ ανασχηματιστεί από κάθε τοπική κοινότητα, κάθε δήμο ”χώρια και συντονισμένοι” επενδύοντας στο μέλλον, καλλιεργώντας, αλιεύοντας, εκθρέφοντας, θηρεύοντας, εξορύσοντας, οικοδομώντας, παρασκευάζοντας, κατασκευάζοντας, μεταποιώντας, ερευνώντας και αναπτύσσοντας και υπερασπίζοντας και αναχαιτίζοντας και καταδιώκωντας και αιφνιδιάζοντας και εξουδετερώνοντας, θα εξασφαλίσουμε την επιτυχία της αναγεννημένης μας πατρίδας, όπου θα κυριαρχήσει δικαιοσύνη.

”Ο σοσιαλισμός θα μετατραπεί σε αξιοκρατία, ο καπιταλισμός σε κοινοτισμό και η τεχνοκρατία σε επιστοκρατία”

Δεν θα είμαστε η μόνη κοινωνία, καθώς το φαινόμενο, ελεγχόμενων μορφών κρίσεων, που γονατίζουν την ανθρωπότητα για την επιβολή της νέας παγκόσμιας τάξης των επικυρίαρχων, είναι παγκόσμιο. Κάποιες κοινωνίες θα υποκύψουν άλλες όχι, το σίγουρο είναι η έκρηξη της γεωπολιτικής σκακιέρας, καθώς η διεκδίκηση φυσικών πόρων από μόνη της, αποτελεί κίνητρο, πολεμικών συρράξεων.

Μέσα σ’ αυτό, θα υπάρξουν και ιδιωτικές επενδύσεις, διαχείρισης κρίσεων και φυσικών πόρων αλλά και πρωτοβουλίες κοινωνιών, αυτονομιστικών, οι οποίες θα στραφούν στον μετασχηματισμό της επαρχίας, σε αυτάρκεις κοινότητες. Το αποτέλεσμα θα είναι η αποκέντρωση, όχι υπό την μορφή ”της επιστροφής στο χωριό” αλλά της κατανομής των πλυθησμιακών ομάδων, σε μικρότερες  πόλεις, που η περαιτέρω ανάπτυξή τους θα της μετατρέψει σε κέντρα γεωστρατηγικής σημασίας σε τοπικό επίπεδο.

Είναι επίσης αυτονόητο, πως η επένδυση στην ασφάλεια και ανάπτυξη αμυντικών συστημάτων και η εκπαίδευση και οργάνωση, προσωπικού για ομάδες διαχείρισης κρίσεων, ακόμα και με την μορφή εταιριών είναι ζωτικής σημασίας, ενώ παράλληλα η δυνατότητα σχηματισμού πολιτοφυλακών, είναι ακόμα και τώρα, κάτι άμεσα εφικτό.

Κίνητρο και στόχος

Επένδυσε και εσύ στο μέλλον και θα επωφεληθείς προσωπικά. Δεν θα διαλυθούν όλα τελείως αλλά η χώρα όπως την ξέρουμε, θα βρεθεί σε μια κατάσταση, που θυμίζει κάτι χειρότερο από την πτώση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και θα είναι παγκόσμιο φαινόμενο σε πολλά κράτη.

Μπορεί τώρα, η σπορά και πολλαπλασιασμός σπόρων και η οργάνωση ενός μέσου αλιείας, η ομαδική εκπαίδευση σ’ ότι αφορά καταστάσεις  διαχείρισης κρίσεων, άμυνας και ασφάλειας, η δημιουργία χώρου, τεχνικών κατασκευών, αναλόγως με το τι είστε πρόθυμοι ν’ ασχοληθείτε, η ήδη ασχολείστε, επαγγελματικά και μη, να μοιάζει κάτι μικρό αλλά:

– Στην εποχή μας, το να συγκεντρωθεί ο πληθυσμός, να δημιουργηθούν επιχειρήσεις και να σχηματιστούν γεωστρατηγικά κέντρα, επιτυγχάνεται ποιο γρήγορα απ’ όσο φανταζόμαστε, λόγω τεχνολογίας/ τεχνογνωσίας.

– Από την αρχαιότητα αυτό κάνουμε οι άνθρωποι αλλά παρακμάζουμε στην πορεία, γιατί γινόμαστε υλιστές και μαλθακοί και άπληστοι και εμπιστευόμαστε την μοίρα μας σε τρίτους και ανίκανους.

– Η μέθοδος του αποκεντρωμένου κοινοτισμού, της αξιοκρατίας και δίκαιας κατανομής γης-πλούτου, της επιστοκρατίας και του θεσμού, πολίτη – οπλίτη, είναι ήδη εγγυημένο μέλλον.

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh