Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:33 - 07/01/2018

Το 1967, η CIA δημιούργησε την ταμπελα “Theorists Conspiracy” … για να επιτεθεί στον καθένα που αμφισβητούσε την “επίσημη” ιστορία για την δολοφονία του Κενεντι

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι θεωρητικοί συνωμοσίας παλια ηταν αποδεκτοί και κανονικοί ανθρωποι για την κοινωνια

Η δημοκρατία και ο καπιταλισμός της ελεύθερης αγοράς βασίστηκαν σε θεωρίες συνωμοσίας.

Η Magna Carta, το Σύνταγμα και η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας και άλλα θεμελιώδη δυτικά έγγραφα βασίστηκαν σε θεωρίες συνωμοσίας. Η ελληνική δημοκρατία και ο καπιταλισμός της ελεύθερης αγοράς βασίστηκαν επίσης σε θεωρίες συνωμοσίας.

Αλλά αυτές ήταν οι κακές παλιές μέρες … Τα πράγματα έχουν αλλάξει τώρα.

Η CIA συνέβαλε σε αυτη την αλλαγη το 1967

Όλα αυτά άλλαξαν στη δεκαετία του 1960.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 1967, η CIA έγραψε μια επιστολή η οποία επεξεργάσζοταν τον όρο “θεωρίες συνωμοσίας” … και συνιστούσε μεθόδους!!! για τη διάλυση αυτών των θεωριών. Η αποστολή χαρακτηρίστηκε ως «ψυχολογικη» – για «ψυχολογικές επεμβάσεις» ή «παραπληροφόρηση» – και συμμετειχε η “Clandestine Services” της CIA.

Η επιστολή γραφθηκε σε μορφη απαντησεων μετα απο αίτημα του New York Times για το Freedom of Information Act το 1976.

Η επιστολή αναφέρει:

2. Αυτή η τάση γνώμης είναι εν θέμα που προκαλει ανησυχία για την κυβέρνηση των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της οργάνωσής μας. (Η ελευθερη σκεψη λοιπον και η ανακοινωση της ενοχλουσε την κυβερνηση των ΗΠΑ)

Σκοπός αυτής της επιχειρησης είναι να παράσχει υλικό αντιπαράθεσης και να διαψεύσει τους ισχυρισμούς των θεωρητικών συνωμοσίας, ώστε να εμποδίσει την κυκλοφορία τέτοιων αξιώσεων και σε άλλες χώρες. Οι βασικές πληροφορίες παρέχονται σε μια ταξινομημένη ενότητα και σε μια σειρά μη προσαρμοσμένων συνημμένων.

3. Δράση. Δεν συνιστούμε να ξεκιναει η συζήτηση για το ζήτημα [συνωμοσίας](προσεξτε οτι αναφερεται στα ΜΜΕ) όταν αυτό δεν συμβαίνει ήδη. Όπου η συζήτηση είναι ενεργή, δινονται σημεια καθοδηγησης :

1. Για να συζητήσουμε το πρόβλημα σε δημοσιότητα και για φιλικές επαφές της ελίτ μας(κυρίως πολιτικούς και συντάκτες), επισημαίνουμε ότι η [επίσημη αντιπροσωπεια,καναλι,εφημεριδα κοκ της σχετικής εκδήλωσης] έκανε διεξοδική έρευνα όσο το δυνατόν ανθρώπινη και ότι οι κατηγορίες των κριτικών (συνωμοσιολογων) δεν έχουν σοβαρή βάση και ότι μια περαιτέρω τετεια κερδοσκοπική συζήτηση ειναι βολικη μονο στα χέρια της αντιπολίτευσης θυμηθειτε εδω τον ορο ειστε λαικιστης κυριε που χρησιμοποιουν στα δικα μας καναλια ) Να επισημανουμε επίσης ότι τμήματα της ομιλίας της συνωμοσίας φαίνεται να δημιουργούνται σκόπιμα από … προπαγανδιστές!!!!Να τους προτρεπουμε να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους για να αποθαρρύνουν την αδιάφορη και ανεύθυνη κερδοσκοπία.!!!

Τι διαβασες μεχρι ωρας γνωριζεις; …Διαβασες τον τυφλοσουρτη που εδωσε η ΣΙΑ το 1967 στους τηλεμαιντανους ωστε να γνωριζουν πως να αποδομουν ..τους οποιους ειναι αντιθετοι με το δογμα της καθε εξουσιας !!!Αλλα κατσε εχει και αλλο ζουμι απο εκπαιδευση υπνωτισμου στις μαζες !

2. Να χρησιμοποιούμε προπαγανδιστικά στοιχεία για τα περιουσιακά-οικονομικα ετσι ωστε να αντικρούουμε τις επιθέσεις των κριτικών-συνωμοσιολογων. Οι βιβλιογραφικές αναθεωρήσεις και τα άρθρα συγκεκριμενων ανθρωπων είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για το σκοπό αυτό (Προφανως αναφερονται σε δικους τους ανθρωπους-συγγραφεις). Τα μη ταξινομημένα συνημμένα σε αυτές τις οδηγίες θα πρέπει να παρέχουν χρήσιμο υπόβαθρο για τη αναφορα στα περιουσιακά-οικονομικα στοιχεία. Στο μάθημά μας πρέπει να επισημάνθει, όπως ισχύει, ότι οι κριτικοί (I) συνδέονται με τις θεωρίες που υιοθετήθηκαν πριν από την παρουσίαση των αποδεικτικών στοιχείων,!!! (Των ψευτικων δικων τους δηλαδη) (II) πολιτικο ενδιαφέρον και κερδος (Δηλαδη να τους πουν οτι τα λες αυτα γιατι στηριζεις αυτον πχ), (III) οικονομικο ενδιαφέρον και κερδος, (IV) οτι ειναι βιαστικοι και ανακριβείς στην έρευνά τους, V)οτι παραπαίωσαν με τις δικές τους θεωρίες.

3. Σε ιδιωτικές συζητήσεις στα μέσα ενημέρωσης που δεν απευθύνονται σε συγκεκριμένους συγγραφείς ή σε επιθέσεις εναντίον δημοσιευμάτων που ενδεχομένως να είναι ακόμα αμφισβητισημα, τα ακόλουθα επιχειρήματα πρέπει να είναι χρήσιμα:

1. Δεν προέκυψαν σημαντικά νέα στοιχεία τα οποία η Επιτροπή δεν εξέτασε. (Χαχαχα σαν να μιλας σε παιδι του δημοτικου…θα πεις αυτο … θυμαστε τα ακουστικα σε βιντεο που εχουμε ακουσει απο πισω να του λεει πες αυτο η κλεσιτο κοκ; ..ε Να τωρα ποσο συνωμοσιολογοι ειμαστε !!)

2. Οι κριτικοί συνήθως υπερτιμούν συγκεκριμένα στοιχεία και αγνοούν τους άλλους. Τείνουν να δίνουν περισσότερη έμφαση στις αναμνήσεις μεμονωμένων μαρτύρων (οι οποίες είναι λιγότερο αξιόπιστες και πιο αποκλίνουσες – και έτσι προσφέρουν περισσότερες λαβες για κριτική) …Χαχαχαχαχα… Ολα οσα σου λενε λοιπον ειναι η αληθεια η μια μαχη να μην μαθεις την αληθεια μεσα απο την διαδικασια να μαθουν στα Ζωα τους δημογιογραφους με ποιον τροπο να αποδομουν οτι δεν συμφερει;

3. Μια συνωμοσία σε μεγάλη κλίμακα που συχνά υποδηλώνεται θα ήταν αδύνατο να κρύφθει στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεδομένου ότι οι πληροφοριοδότες θα μπορούσαν να αναμένουν να λάβουν τεραστια κερδει αν μιλησουν, κλπ.

4. Οι κριτικοί-συνωμοσιολογοι έχουν συχνά δελεαστεί από μια μορφή πνευματικής υπερηφάνειας: φωτιζουν κάποια θεωρία και ερωτεύονται με αυτη. Συμφωνούν επίσης στην συζητηση μεταξυ τους, διότι δεν απάντουν πάντοτε σε κάθε ερώτηση με μια ενιαία απαντηση ο ένας με τον άλλο

5. Όσον αφορά τις κατηγορίες ότι η έκθεση της Επιτροπής ήταν μια δουλειά με βιασύνη (θεμα κεννεντυ),αυτη εμφανίστηκε τρεις μήνες μετά την αρχικά καθορισμένη προθεσμία. Αλλά στο βαθμό που η Επιτροπή προσπάθησε να επιταχύνει τις εκθέσεις της, αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πίεση των ανεύθυνων κερδοσκοπων-συνωμοσιολογων που ήδη εμφανίζονται, σε ορισμένες περιπτώσεις προέρχονται από τους ίδιους κριτικούς οι οποίοι, αρνούμενοι να παραδεχτούν τα σφάλματα τους, αναφέρουν τώρα νέες επικρίσεις.

6. Τέτοιες ασαφείς κατηγορίες, όπως ότι «περισσότεροι από δέκα άνθρωποι πέθαναν μυστηριωδώς» μπορούν πάντοτε να εξηγούνται με κάποιο φυσικό τρόπο ….

7. Όπου είναι δυνατόν, να αντιμετωπιστεί η συνωμοσιολογια, ενθαρρύνοντας την αναφορά στην ίδια την έκθεση της Επιτροπής.(Μιλωντας για το θεμα κενεντι ) Οι ξένοι αναγνώστες θα πρέπει να εντυπωσιαστούν από τη φροντίδα, την πληρότητα, την αντικειμενικότητα και την ταχύτητα με την οποία εργάστηκε η Επιτροπή. Οι αναθεωρητές άλλων βιβλίων θα μπορούσαν να ενθαρρυνθούν να προσθέσουν στο λογαριασμό τους την ιδέα ότι, ελέγχοντας πίσω την ίδια την έκθεση, το βρήκαν πολύ ανώτερο από το έργο των κριτικών της…(Δηλαδη να παρουσιαζονται περισσοτερο οι γλαστρες μαιντανοι ειδημονες …θυμησου εναν με μια φρατζα γιατρο που εβγαινε να αποδομησει οτι ειχε σχεση με εναλλακτικη ιατρικη και τωρα ειναι βουλευτης )

Εδω κλεινουμε την μεταφραση απο αυτο το καταπλληκτικο εγχειριδιο της ΣΙΑ προς τα ΜΜΕ …..

Ελπιζουμε να σας δωσαμε την εικονα που κυριαρχει απο το 1967 …και κυριαρχει παγκοσμια πλεον …και να καλυψαμε τις οποιες αμφιβολιες ειχατε για το θεμα της ελευθεριας του λογου…και οπως λεει και ο Stranger…. Το επαθλο εισαι εσυ και το τι θα πιστεψεις !!

Την επομενη φορα λοιπον που καποιος θα σας παρει τηλεφωνο …φιλος απο το facebook που δηλωνει ελληνας πατριωτης και εχει κανα αρχαιο νικναμε ..αλλα μπορει να τον λενε στα αληθεια ιωσηφ …και σας πει μην διαβαζετε το Κατοχικα Νεα η τον Straner …γιατι ειναι μασονοι , πρακτορες κοκ κοκ κοκ….Δωστε του το αρθρακι αυτο … και ευγενικα ρωτηστε αν το μεροκαματο ειναι καλο εν καιρο κρισης !

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Κατι θελεται να πειτε αλλα η εγω επαθα μαλακινση στα ελληνικα η το χασατε στην μεταφραση.Αμα καπιος μπορει να το παει ξανα γιατι ειναι απο τα θεματα που πρεπει να καταλαβουμε.

  2. καλα τα λετε 01/08/2018 @ 5:34 ΜΜ

    ομως τουλαχιστον για ευαισθητα θεματα πρεπει να δινετε καποια σημασια στην σωστη μεταφραση, ορθογραφια, συντακτικο. Αλλωστε οι αποδομητες και τα κοροϊδα τους ποτε δεν επιτιθενται στην ουσια αλλα οπου αλλου βρουν αδυναμια. Αν το στειλω ετσι οπως ειναι σε καποιον καλοπροαιρετο μεν, αποκοιμισμενο δε, το μονο που θα πετυχω ειναι να του ενισχυσω την δικια του βλακωδη προσκολληση στη συστημικη διηγηση. φιλικα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*