Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:57 - 12/09/2011

Πατροκοσμάς: “ Θα σας βάλουν βαρύ και δυσβάσταχτο φόρο, δεν θα προλάβουν όμως…”-Επειδή έρχονται ημέρες δύσκολες: Οδηγίες επιβίωσης.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σήμερα ο Βενιζέλος και η συμμορία του ΠΑΣΟΚ επέβαλαν έναν δυσβάσταχτο φόρο, έναν εξοντωτικό φόρο που θα γονατίσει οικονομικά τόσο τους ιδιοκτήτες όσο και τους ενοικιαστές ακινήτων. Ο Πατροκοσμάς σχεδόν 230 χρόνια πριν το είχε προφητεύσει. Είχε, όμως, προφητεύσει και ότι δεν θα προλάβει το μισελληνικό καθεστώς να εισπράξει τον συγκεκριμένο φόρο. Γιατί όμως; Τι θα γίνει και δεν θα προλάβει η σοσιαληστρική χούντα; Η απάντηση βρίσκεται στην έντονη κινητικότητα των Τούρκων στην ευρύτερη περιοχή. Οδεύουμε, όπως όλα δείχνουν, σε μία πολεμική αναμέτρηση με την Τουρκία η οποία θα έχει και ως συνέπεια την κατάρρευση του σάπιου οικονομικοπολιτικού κατεστημένου.

Έλληνίδες και Έλληνες, μην απελπίζεσθε! Θα περάσουμε από την ίδια την κόλαση αλλά στο τέλος θα βγούμε νικητές. Και τότε ΟΛΟΙ οι ανθέλληνες θα οδηγηθούν εκεί που πρέπει: Στην αγχόνη!

Για τον Ιερό Λόχο,
Αλέξανδρος Θεοδωρίδης
 ieroslochos
 πηγη
Οι ημέρες της σύγκρουσης ζυγώνουν και θα πρέπει να είμαστε από κάθε πλευρά έτοιμοι.

Επειδή έρχονται ημέρες δύσκολες: Οδηγίες επιβίωσης.



 Όταν ξεσπά μια καταστροφή (φυσική ή όχι….),  είμαστε αναγκασμένοι να σκεφτούμε λύσεις για την επιβίωσή μας.


Υπάρχουν κάποιες βασικές παράμετροι, που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να καταφέρουμε να συντηρηθούμε, ζωντανοί και αλώβητοι!

Τα δύο πιο σημαντικά στοιχεία επιβίωσης, κατ’ αρχήν είναι το νερό και τα τρόφιμα.

1. Τα τρόφιμα που αποθηκεύουμε, φροντίζουμε να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και να καλύπτουν (κατά το δυνατόν) τις διατροφικές ανάγκες μας. Τέτοια τρόφιμα είναι :

Λάδι
Ζάχαρη
Μέλι
Ελιές
Ρύζι
Σιτάρι
Φακές
Ρεβίθια
Φασόλια
Μακαρόνια
Αλεύρι
Αλάτι (χοντρό για πάστωμα κρεάτων-και ψιλό για κάλυψη διατροφικών αναγκών)
Γάλα (κυρίως σε σκόνη, αλλά και συμπυκνωμένο)
Καφές
Τσάι
Κονσέρβες κρέατος και ψαριών
Σαλάμι αέρος
Τυρί μυζήθρα (κεφάλια)
Αποξηραμένα φρούτα αλλά και ξηροί καρποί

Οι ποσότητες θα πρέπει να υπολογισθούν αναλόγως με τον αριθμό των μελών της οικογενείας αλλά σε κάθε περίπτωση κανείς δε θα πάθει κακό αν υπερβάλλει……

2. Σημαντική θεωρείται και η αποθήκευση φαρμακευτικών ειδών πρώτης ανάγκης,  προς αποφυγήν διαφόρων μολύνσεων και λοιμώξεων. Τέτοια ειναι τα παρακάτω:

Πολυβιταμίνες σε μορφή κάψουλας
Παυσίπονα-αναλγητικά
Αντιβιώσεις
Είδη πρώτων βοηθειών (γάζες, ιώδια, επίδεσμοι, σουλφαμιδόσκονη, οινόπνευμα κ.λ.π.)

Και φυσικά αναλόγως με την ευπάθεια ή τα προβλήματα κάθε μέλους της οικογενείας σας, να αναγνωρίζεται μόνοι σας τι άλλο θα είναι χρήσιμο…, π.χ.: για παιδιά και λοιμώξεις που τα απασχολούν, ποσότητες αντιβηχικών ή σιροπιών για μολύνσεις του φάρυγγα καθώς και χάπια ενάντια στις διάρροιες… κ.λ.π.

3. Η δημιουργία σπορείου καθώς και η αποθήκευση τους κρίνεται απαραίτητη κυρίως με τη χρήση “εύκολων” σπόρων, όπως είναι: τομάτα, πιπεριά, αγγούρι, καρότο, κολοκύθι, μελιτζάνα, πατάτα κ.λ.π…..

Δε χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις παρά μόνο γνώση για το χρόνο σποράς και φροντίδα μέχρι τη συγκομιδή.

4. Φυσικά φτάσαμε στο θέμα του οπλισμού το οποίο θα έχουν ήδη λύσει όσοι έχουν και την ιδιότητα του κυνηγού…

Εκτός όμως από αυτό το κυνήγι, χρήσιμο θα μας φανεί και το κυνήγι της θάλασσας, οπότε καλό θα είναι να έχουμε προμηθευτεί πετονιές, αγκίστρια κι ένα μικρό σχετικά δίχτυ για να διευκολυνθούμε. Όσοι φυσικά ασχολούνται ερασιτεχνικά με το ψάρεμα κάθε μορφής, τότε θα έχουν ήδη εξοπλισμό έτοιμο…

Όσον αφορά όμως εκείνους που ενδιαφέρονται για την προμήθεια οπλισμού, έχουμε να προτείνουμε τα εξής….:

Ένα από τα πιο προσιτά όπλα (που δεν μπόρεσαν ακόμα και τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα να απαγορεύσουν στο κόσμο) ειναι οι κυνηγητικές καραμπίνες.  Ένα όπλο που δεν πρέπει να υποτιμάται από κανέναν καθώς χρησιμοποιείται επιτυχημένα από πολλές υπηρεσίες παγκοσμίως(FBI,Police, Λόχοι Ορεινών Καταδρομών, US Navy Seals κ.α.).  Μια καραμπίνα γεμισμένη με 9-βολα ειναι θανατηφόρα στα 25 μέτρα για 2 ανθρώπους.  Φανταστείτε ότι χοντρικά, κάθε εννιάβολο φυσίγγι αντιστοιχεί σε 9 σφαίρες των 9 χλστ. (αυτές που χρησιμοποιούν πιστόλα beretta, glock klp).


Οι καραμπίνες χωρίζονται σε αυτόματες (που μετά από κάθε βολή, οπλίζουν μόνες τους, δηλ., εμείς απλά πατάμε την σκανδάλη) και σε επαναληπτικές (γνωστές και ως «χράπα χρούπα»).  Προσωπικά προτιμώ τις «χράπα χρούπα», καθώς είναι πιο αξιόπιστες (δεν παθαίνουν σχεδόν ποτέ εμπλοκή), ενώ ειναι και πολύ φθηνές (ξεκινούν από 300 ευρώ).  Επίσης δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των καραμπινών που μπορεί να κατέχει κάποιος.

Για να αποκτήσετε μια καραμπίνα η διαδικασία ειναι απλή.  Καταρχάς πρέπει να είστε πάνω από 21 ετών.  Πηγαίνετε στο Αστ. Τμήμα της περιοχής σας και παίρνετε τα δικαιολογητικά.  Επισκέπτεστε έναν οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο ιατρό, όπου σας χορηγεί ένα χαρτί ότι είστε ικανός να έχετε όπλο (τελείως τυπικά το δίνουν όλοι).  Κάνετε μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχετε καταδικαστεί για κακουργήματα κ.λ.π. (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΗ) και βγάζετε κάποιες φωτογραφίες κ.λ.π.  Τα πηγαίνετε στην αστυνομία όλα αυτά και σας δίνουν μια άδεια αγοράς.  Με αυτήν πηγαίνετε σε τοπικό κατάστημα κυνηγητικών ειδών, διαλέγετε μια και…βουαλα, είστε έτοιμοι!
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τομέας επιβίωσης εδώ

 

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 09/29/2014 @ 8:59 ΜΜ

    H μέθοδος αφαίμαξης της ιδιωτικής περιουσίας, βάσει της Ατζέντας 21. Της Ατζέντας δηλαδή, ή αν προτιμάτε της διαδικασίας, πλήρους κομμουνιστοποίησης (Σοβιετικοποίησης) του πλανήτη στις αρχές του 21ου αιώνα.

    Η μόλυνση του περιβάλλοντος όμως, δεν έπεισε και πολύ ακόμη και τους καθυστερημένους εκ των πολιτών του πλανήτη, οπότε, άλλαξαν το τροπάρι και βρήκαν μία απειλή πιο πειστική από την υπερθέρμανση του πλανήτη και την καταστροφή του περιβάλλοντος. Αντί να μιλούν για την καταστροφή του περιβάλλοντος, αποφάσισαν να μιλούν για την καταστροφή της οικονομίας.

    Για την καταστροφή αυτή, είπαν ότι φταίνε οι …πλούσιοι, οι οποίοι είναι πλούσιοι, ή τέλος πάντων απλά ευκατάστατοι, επειδή φοροδιέφευγαν.

    Έτσι, ετοίμασαν ειδικά για την Ελλάδα και μόνο για την Ελλάδα, μία μέθοδο αφαίμαξης της ιδιωτικής περιουσίας, την οποία το κράτος θα κατάσχει με στυγνό και απόλυτα φασιστικό ή αν θέλετε πιό σωστά, κομμουνιστικό τρόπο.

    Έτσι όταν ακόμη προεκλογικά μίλησε ο Γ. Α. Παπανδρέου στην έκθεση Θεσσαλονίκης το 2009, είπε, ότι θα καταγραφούν τα πάντα και ότι δεν δηλώθεί θα κατάσχεται.

    Ήταν επομένως, έτοιμο το κολπάκι.

    Έτσι, όπως έκαναν και με το Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που το κάνανε νόμο συμφωνώντας όλοι, ενώ δεν χρειαζότανε, θα κάνουν το ίδιο και με το περιουσιολόγιο για το οποίο συμφωνούν μεταξύ τους όλοι οι πολιτικοί χωρίς καμία εξαίρεση.

    Δεν αρκούνται δηλαδή στο πόθεν έσχες, που είναι λογικό, αλλά θέλουν να δηλώσουν όλοι,

    1. Πόσα σπίτια και ακίνητα έχουν. Αυτό δηλώνεται ήδη στο Ε9 της φορολογικής δήλωσης.

    2. Πόσα και ποια αυτοκίνητα τυχόν έχει ο καθένας. Αλλά και αυτό δηλώνεται στην φορολογική δήλωση.

    3. Πόσα χρήματα έχει ο καθένας στην τράπεζα και πόσα έχει στο σπίτι του. Αλλά και αυτό δηλώνεται στο πόθεν έσχες αν πάει κανείς να αγοράσει σπίτι ή αυτοκίνητο.

    4. Ποιά και πόσα ακριβά αντικείμενα έχει ο καθένας στο σπίτι του. Τι θεωρείται όμως ακριβό; Πίνακες; Σερβίτσια; Κοσμήματα; Χαλιά; Έπιπλα; Αντίκες; Λίρες; Πορσελάνες; Κεντήματα; Υπολογιστές; Μπιμπελό; Κουζινικά; Έπιπλα; Τηλεοράσεις; κτλ κτλ

    5. Τι μετοχές έχει ο καθένας σε πάσης φύσεως εταιρείες (ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, ΟΕ, ΕΕ, Ατομικές κτλ)

    6. Ότι άλλο διεστραμένο μπορεί να σκεφτεί η νέα τάξη των πραγμάτων.

    Όταν λοιπόν πάρει το αρμόδιο κέντρο εξουσίας αυτά τα περιουσιολόγια, χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού θα πεί ότι οι φτωχοί δεν θα δώσουν τίποτε, θα ζητήσει από αυτούς που υποιτίθεται ότι είναι ευκατάστατοι να "συμμετάσχουν" στην σωτηρία της χώρας και να ΑΚΟΥΜΠΉΣΟΥΝ έστω το 25% της υποθετικής αξίας όλων των παραπάνω.

    Εκείνοι που έχουν αίσθηση οικονομικών μεγεθών, καταλαβαίνουν ότι για πλάκα κάποιος θα περνάει τις 500.000 ευρώ σε ολική αξία όλων αυτών των πραγμάτων.

    Έτσι, άνετα θα μπορούσε να ζητηθεί από υπερβολικά πολλούς πολίτες να καταβάλουν δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρω, δήθεν εφάπαξ, αλλά και μετά από ένα χρόνο ή δύο έστω χρονια, θα μπορούσε να ζητήσει τα ίδια, μέχρι να μην μείνει οτιδήποτε στο σύνολο των κατοίκων της χώρας, λόγω μεγάλου οικονομικού προβλήματος, πράγμα που όλοι πια έχουν πεισθεί ότι ιυπάρχει.

    Ποιός όμως έχει τόσα μετρητά;;;;; Υπολογισμένα πάνω σε ανύπαρκτα περιουσιακά στοιχεία, αφού και να έχει κανείς έστω δύο χαλιά που κοστίζουν 50.000 ευρώ, δεν σημαίνει ότι έχει 50.000 ευρώ στο χέρι, μια και το κράτος θα ζητάει λεφτά και όχι κρόσια από το χαλί.

    Εννοείται κανείς δεν θα έχει περίσια τόσο χρήματα!!!!!

    Η απόλυτη καταστροφή

    Εφόσον μάλιστα ζητήσουν παρόμοια ποσά από τις επιχειρήσεις, σας υπογράφω ότι θέλετε, για το ότι θα απολυθούν οι πάντες αφού οι επιχειρηματίες θα αναγκαστούν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους.

    Αιτία δολοφονιών και ληστειών

    Καταλαβαίνετε, ότι όλα αυτά τα στοιχεία, εννοείται ότι θα διαρρεύσουν, όπως έγινε ξανά και ξανά με στοιχεία οικονομικής φύσεως και στα χέρια συμμοριών θα αποτελέσουν αίτίες για χιλιάδες "πάρτυ", μια και οι ληστές θα επιλέγουν ποιό σπίτι θα χτυπήσουν , βάσει των αντικειμένων και των χρημάτων που θα έχει μέσα, σύμφωνα με το περιουσιολόγιο.

    Κατά πάσα πιθανότητα

    Το πιο πιθανό, είναι σε πρώτη φάση να μην ζητηθεί λίστα αντικειμένων μεγάλης αξίας, αν και δεν το πιστεύω.

  2. Ανώνυμος 09/29/2014 @ 9:01 ΜΜ

    Τελικό συμπέρασμα

    Όπως είπε και ο Γ.Α.Παπαννδρέου, ότι δεν δηλωθεί θα κατάσχεται και για λόγους εφέ και εκφοβισμού, θα μπουκάρουν διαρκώς μέσα σε σπίτια και θα κατάσχουν ότι δεν δηλώθηκε, ή ότι θεωρούν ότι έπρεπε να δηλωθεί και δεν δηλώθηκε.

    Από ότι καταλαβαίνετε, η εποχή του Αντιχρίστου, είναι πολύ κοντά, αφού όποιος δεν έχει να πληρώσει τον φόρο του περιουσιολογίου, ή θα πρέπει να δώσει κάτι σε είδος, μάλλον κάποιο σπίτι, ή την μπανιέρα του, ή θα συλλαμβάνεται και θα οδηγείται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

    Η ελπίδα

    Αυτός ο φόρος, ο φόρος επί της ολικής περιουσίας, από ότι καταλαβαίνετε, είναι φόρος που δεν μπορεί να πληρωθεί. Είναι ο δυσβάσταχτος φόρος για τον οποίο μίλησε μεταξύ των άλλων, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.

    Ο Άγιος του Θεού όμως είπε και κάτι πολύ ελπιδιφόρο. Είπε ότι "θα βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να εισπράξουν".

    Ο Πούτιν γαρ εγγύς.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*