Διαφημίσεις

Για την κυβέρνηση στην Τουρκία είναι τρομοκράτες.
Για τους πολίτες «ήρωες».

Ο λόγος για την ομάδα χάκερ RedHack, που μπήκε μέσα στην σελίδα της τουρκικής ΔΕΗ και διέγραψε χρέη από λογαριασμούς πολιτών, ύψους 1,5 τρισεκ. τουρκικών λιρών.
Σύμφωνα όμως με την Χουριέτ διέγραψε χρέη 1,5 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών.

Δείτε αναλυτικά ολόκληρο το βίντεο της επίθεσης εδώ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Τουρκία: Χάκερς έσβησαν τα χρέη των πολιτών στην ΔΕΗ (βίντεο)”
  1. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΗ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ,ΑΝΕΡΓΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.

  2. Ε θέλει και σχόλιο;;;;;;;;;
    Τι περιμένετε οι Έλληνες χάκερ;;;;
    Έχουμε και λέμε :

    Εκτός ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ κτλπ έχουμε και ΕΝΦΙΑ, Τέλη κυκλοφορίας και λοιπές άλλες αρ΄θυμιστες οφειλές κατά το δοκούν των …. βολευτών νομοθετών μας!!
    Για κάντε κάτι σε συνεργασία και με τους Έλληνες αναρχικούς (οι "αρμόδιες" υπηρεσίες κρατάνε και hard copy οπότε μπορεί να χρειαστεί και καμμιά μολότωφ!!!!

  3. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΚΕΡΣ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π@@ΤΣΟ, ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

  4. Πρέπει στο εξωτερικό να γίνει κάτι για να πάρουν ρεύμα τα ερεθίσματα των νεοελλήνων. Σιγά μην γίνη καμία πρωτοτυπία εδω να είναι καλα οι βάρβαροι της γης!

  5. 1,5 τρισεκατομμύρια Τουρκικές λίρες; Δηλ. σχεδόν 500 δισεκατομμύρια Ευρώ; Κανείς δεν πλήρωνε ρεύμα σε αυτήν την χώρα; Ούτε τα λεφτά του Σώρρα να ήταν.

    Και ακόμα και να "έσβησαν" χρέη, αντίγραφα ασφάλειας δεν παίρνουν εκεί;

    Ρε, δεν πάτε καλά που αναμεταδίδετε τέτοιες μπούρδες. Τελικά ο όρος "μπουνταλάς" ενώ μάλλον προέρχεται από την Τουρκική γλώσσα, μάλλον χαρακτηρίζει πολλούς εδώ μέσα.

  6. η θεάρεστη αυτή ενέργια των τουρκων χάκερ, έιναι πολυ συγκινητική. Μου θύμησε ένα τραγούδι του Ε.Α Μ ΕΘΝΙΚΟ απελυθερ μέτοπω κάψαμε τη τράπεζα με όλλα τα χαρτιά, για να ελευθερώσουμαι την φτοχολογιά,ΚΛΠ…

  7. η θεάρεστη αυτή ενέργια των τουρκων χάκερ, έιναι πολυ συγκινητική. Μου θύμησε ένα τραγούδι του Ε.Α Μ ΕΘΝΙΚΟ απελυθερ μέτοπω κάψαμε τη τράπεζα με όλλα τα χαρτιά, για να ελευθερώσουμαι την φτοχολογιά,ΚΛΠ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *