15:15 - 30/06/2019

Το ΓΙΑΒΟΥΖ “ζεσταίνει” μηχανές με την απόλυτη ανοχή Αμερικανών και Ευρωπαίων

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το τουρκικό γεωτρύπανο ΓΙΑΒΟΥΖ με την απόλυτη ανοχή Αμερικανών και Ευρωπαίων , έχει αγκυροβολήσει ανοιχτά της Αττάλειας, έτοιμο σε λίγες ώρες, αν διαταχθεί να πλεύσει είτε ανοιχτά της καταχόμενης Κύπρου, είτε κάπου στην περιοχή του Καστελόριζου.

Η τελευταία του θέση όπως έχει καταγραφεί στο marinetraffic.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, οι σύμμαχοι τους οποίους χθες ο ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης κάλεσε ξανά να παρέμβουν, στηρίζουν τον αποδυναμωμένο Ερντογάν. Το ραντεβού του με τον Τραμπ μόνο καταστροφικό δεν ήταν και ότι κι αν έχει δώσει, του το ξεπλήρωσε ο Τραμπ με τις πολύ αόριστες και “χαλαρές” δηλώσεις του. Ποιες κυρώσεις;

Για τους Ευρωπαίους δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις. Αυτοί “σκοτώνονται” για το ποιος θα πάρει τα κλειδιά της ΕΚΤ. Για τα υπόλοιπα δεν υπάρχει πουθενά καμία Ευρώπη.

Οι σύμμαχοι το μόνο που θα κάνουν είναι να μας παροτρύνουν να “τα βρούμε”. Όμως το 1996 έλεγαν για “κάτι βράχια” που δεν μπορεί να οδηγήσουν δυο χώρες σε πόλεμο, τώρα θα μιλήσουν για “ένα τόσο δα νησί” που δεν μπορεί να οδηγήσει σε σύγκρουση. Ίσως να χρησιμοποιήσουν και το επιχείρημα Νταβούτογλου, που έχει πει ότι το Καστελόριζο βρίσκεται…κάπου στη Μεσόγειο.

Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν θα ΄ταν πρόβλημα αν το δικό μας πολιτικό-κομματικό σύστημα αντιμετώπιζε με ρεαλισμό και σοβαρότητα την κατάσταση. Δεν διαπιστώνουμε ούτε το ένα ,ούτε το άλλο. Απορροφημένοι από την προεκλογική περίοδο, άπαντες έχουν “κρυφτεί” πίσω από τις άνευρες δηλώσεις των Ευρωπαίων και τις γενικολογίες των Αμερικανών, οι οποίοι στο μεταξύ “ξεφορτώνου” στην Ελλάδα ότι οπλικό σύστημα είχαν προς καταστροφή.

Ο επόμενος ένοικος του Μαξίμου, όποιος κι αν είναι αυτός θα πρέπει να ξέρει ότι τον περιμένει μια πολύ ,πολύ δύσκολη περίοδος στα ελληνοτουρκικά.

militaire.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*