10:20 - 25/02/2020

Συνεργασία Τουρκίας Πακιστάν σε ιστορική ταινία

Συνεργασία Τουρκίας Πακιστάν σε ιστορική ταινία

Πακιστανική ταινία οδηγεί σε συνεργασία Τουρκίας Πακιστάν σε ιστορική ταινία. Θα προβληθεί στην Τουρκία. Αντίστοιχα η Τουρκική σειρά Dirilis: Ertugrul, θα προβληθεί στο Πακιστάν.

Η Πακιστανική ταινία έχει τίτλο Bear Witness (Sahit Ol). Τοποθετημένη στην εποχή του 1920, όταν η περιοχή μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν ήταν υπό Βρετανική διοίκηση.
Περιστρέφεται γύρω από το ιστορικό κίνημα Khilafat Movement (Κίνημα Χαλιφάτου). Το οποίο ξεκίνησε από τους Μουσουλμάνους της περιοχής για να σώσει την Τουρκία από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.

Εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα. Θα μεταγλωττισθεί στα Τουρκικά. Πρωταγωνιστούν βραβευμένοι τηλεοπτικοί ηθοποιοί από Πακιστάν και Τουρκία.

Ο διευθυντής, πρώην Πακιστανός διπλωμάτης, Tahir Mahmood δήλωσε στο Anadolu:

Στο απόγειο της Βρετανικής διοίκησης , που ακόμα και τότε οι πατέρες μας αψήφησαν την Βρετανική κυριαρχία και ξεκίνησαν μια μαζική κίνηση, που ονομάστηκε η Κίνηση
Khilafat, για να βοηθήσουν τους Τούρκους αδελφούς τους και αδελφές τους στον αγώνα τους εναντίον των αποικιακών δυνάμεων.
Με πλούσιο αφιέρωμα στον Τούρκο ηγέτη Μουστάφα Κεμάλ, όπως και στο ηρωικό Τουρκικό έθνος

Η αντίστοιχη Τούρκικη σειρά δράσης Dirilis: Ertugrul, αφού έγινε δημοφιλής στην Μέση Ανατολή, Νότιο Αφρική και Νότιο Αμερική, διαδόθηκε και στο Πακιστάν. Τον τελευταίο χρόνο, ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Imran Khan, διέταξε την μετάφραση στα Urdu των πέντε σεζόν της σειράς, για να κάνει προσβάσιμη στο ευρύ κοινό.

Δημοσίευση

Μέχρι το 2014 είχαν προβληθεί στην Ελλάδα 36 Τούρκικα σήριαλ (εδώ).
Διάφοροι στα ΜΜΕ στην Ελλάδα τα χαρακτήριζαν διεθνείς επιτυχίες, πολιτιστική γνωριμία με την ιστορία, μέσα συμφιλίωσης των λαών, κτλ.

Το 2018, Αίγυπτος, Σ. Αραβία, Εμιράτα ακόμα και η πΓΔΜ, διέκοψαν την μετάδοσή τους. Διότι εξασκούσαν τουρκική πολιτιστική επιρροή (εδώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διπλή υπηκοότητα σε Τούρκους και Πακιστανούς

Η συνεργασία Τουρκίας Πακιστάν σε ιστορική ταινία, αποδεικνύει τώρα ότι διάφοροι στα ΜΜΕ στην Ελλάδα πληρώνονται από την Τουρκία για να εξασκήσουν επιρροή στον Ελληνικό πληθυσμό. Και όλοι ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ti proteinete sto Pakistan gia na alaxi politiki;;
    I koini thriskeia den apoltelei pantote syndetikon kriko. Ide Gallia Germania kai Ellas Rosiia.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh