15:55 - 04/07/2020

Προετοιμάζουν το κλίμα και τους πολίτες για αυτό που θα έρθει

Συγκλονιστικός ο Μανώλης Κοττάκης στον 98.4 με αποκαλύψεις φωτιά

Ο διευθυντής της εφημερίδας  « Εστία» Μανόλης Κοττάκης , μιλώντας στον 98.4 αποκάλυψε ότι διαρροές από το ΥΠΕΞ, εκφράζουν την δυσφορία του Υπουργού και άδειασμα ουσιαστικά των θέσεων που διατύπωσε ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΥΠΕΞ, Χρήστος Ροζάκης  στην εκπομπή «Αντιθέσεις» της ΚΡΗΤΗ-ΤV  , ως προσωπικές του απόψεις που δεν απηχούν το ΥΠΕΞ,  με τις αναφορές του σε νησιά του Αιγαίου και ειδικά το Καστελόριζο , με την ταυτόχρονη, όπως είπε, απορρόφηση του Επιστημονικού Συμβουλίου στην Κεντρικό Συμβούλιο του ΥΠΕΞ, άρα την de facto  κατάργηση του ρόλου του κ. Ροζάκη, στο ΥΠΕΞ. Ταυτόχρονα όμως, ο Μανώλης Κοττάκης υποστήριξε, ότι το κοινό ανακοινωθέν της Ομάδας Εργασίας Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας – ΗΠΑ σε θέματα ενέργειας, φωτογραφίζει θέμα συνεκμετάλλευσης στην περιοχή, όπου σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του πρέσβη του Ισραήλ, ότι δεν κόπτονται για την υφαλοκρηπίδα νησιών που δεν έχουν οι ίδιοι, τα όσα λέει ο Πρόεδρος της Κύπρου για την επίλυση του Κυπριακού και μέσα από το ενεργειακό, ενδεχομένως να υποδεικνύουν την Τουρκία ως συμμέτοχο σε μια λύση πακέτο , με τον east –med να «θάβεται» στο τέλος, με έναν αγωγό που με επίλυση του Κυπριακού να περνάει από τα Κατεχόμενα σήμερα, στην Τουρκία και από εκεί μέσω Ελλάδας στην Ευρώπη. 

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Έλληνας 07/05/2020 @ 10:00 ΜΜ

    Ζούμε στις μέρες της αθλιότερης παρακμής. Δεν το χωράει ο νους αυτό που μας ετοιμάζουν, αλλά εμείς σιγοβράζουμε ακόμα σαν τα βατράχια με τις σκέψεις αλλού.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh