13:36 - 28/05/2021

Ο παντουρκισμός ξεκίνησε με πρώτο θύμα την Ελλάδα

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Οι επισκέψεις τούρκων αξιωματούχων στην Θράκη σηματοδοτούν κάτι κακό. Οι κατακτητικές βλέψεις των τούρκων, κατ’ αρχήν, σε Θράκη, Αιγαίο Πέλαγος και Κρήτη άρχισαν πλέον να μπαίνουν σε διαδικασία υλοποιήσεως. Πάντα, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, πρώτος αποδέκτης δυσαρέστων και πρωτοφανών καταστάσεων (χρεωκοπία, πρόσφυγες, κλπ), ως πρώτο θύμα δηλαδή, επιλέχθη να είναι η Ελλάς. Στην Ελλάδα οι τούρκοι έχουν ήδη τους κοτζαμπάσηδές τους, τους γενιτσάρους τους, τα τσογλάνια τους, τους μπαγάσηδές τους, τα γιουσουφάκια τους, τους καραγκιόζηδές τους, όλα τους τα έχουν. Είναι πανέτοιμοι για δράση.

Ο Ερντογάν είναι διστακτικός, απ’ ότι φαίνεται από την πολιτική του, κάτι το οποίο μέχρι τώρα μας σώζει. Αυτό διότι όταν οι τούρκοι μιλάνε για Γαλάζια Πατρίδα δεν μιλάνε μόνο για κατακτήσεις εις βάρος της Ελλάδος. Αυτό είναι κάτι πολύ μικρό με βάση τα σχέδιά τους. Τα σχέδια των τούρκων είναι πολύ μεγαλόπνοα. Απλώς η Ελλάς πρέπει να είναι το πρώτο θύμα, διότι η Ελλάς και οι Έλληνες πρέπει ν’ αφανισθούν. Η Ελλάς πρέπει να είναι το πρώτο θύμα των τούρκων, διότι η Ελλάς είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην Νέα Τάξη πραγμάτων. Οι επισκέψεις των τούρκων αξιωματούχων στην Θράκη σηματοδοτούν την έναρξη των επιχειρήσεων κατάληψης εδαφών. Δεν έχει σημασία ο τρόπος.

Αν η Τουρκία αποτύχει στην κατάληψη ελληνικών εδαφών, τότε θα έχουμε πολλές ανισόρροπες καταστάσεις σε όλον τον κόσμο. Αν η Τουρκία επιτύχει, τότε πάλι το ίδιο θα συμβεί, οπότε ο Ερντογάν χειρίζεται μέχρι τώρα τις καταστάσεις τέλεια για την χώρα του, ευνοούμαστε και ‘μεις φυσικά με ολιγόχρονο ακόμη «ειρήνη». Οι τούρκοι έχουν έπαρση και αλαζονεία προς το παρόν και αυτό φαίνεται και από τον ισχυρισμό τους ότι, «ποτέ δεν υπήρξαμε δούλοι». Η έπαρση όμως είναι ψευδής διότι οι «καθαροί» τούρκοι στην Τουρκία είναι μόνο γύρω στο 25-30%. Οπότε στην Τουρκία υπάρχει τρομερό εσωτερικό πρόβλημα συνοχής, κάτι το οποίο μετατρέπεται σε μέγιστο πρόβλημα σε επιτιθέμενη στρατιωτικά χώρα.

Η Γαλάζια Πατρίδα που ονειρεύονται οι τούρκοι είναι η Βυζαντινή Αυτοκρατορία συν τα εδάφη της πατρίδας τους. Η Γαλάζια τους Πατρίδα έιναι η Μεγάλη τους Ιδέα. Εδώ που υπάρχουν τώρα οι τούρκοι είναι αποτέλεσμα λαθρομετανάστευσης, όπως αντίστοιχα και η Βουλγαρία. Με βάση την Ιστορία, οι τούρκοι, δηλαδή οι λιγότερες από 500 οικογένειες τούρκων, που ξεκίνησαν από τις στέπες της Μογγολίας, στην οποία δημιουργήθηκε μύθος του γκρίζου λύκου, κινούμενοι δυτικά και εισβάλοντας σε ξένους τόπους ως λαθρομετανάστες και αφομοιώνοντας λαούς με μηδενική αντίσταση, έφτασαν να είναι αυτό που είναι σήμερα. Η Κωνσταντινούπολη τους έδωσε και τους δίνει αίγλη μέχρι σήμερα όσο και την δύναμή τους. Η Πόλη μας.

Φυσικά, δεν εισέβαλαν στα ξένα εδάφη όλοι οι τούρκοι, οι περισσότεροι έμειναν στην γνήσια πατρίδα τους. Η εισβολή τόσων λαθρομεταναστών δεν εθεωρήθηκε κάτι το επικίνδυνο, αλλά τότε, οι περιοχές εκείνες ήταν πολύ αραιοκατοιμένες, οπότε ποιος νοιαζόταν για τους λαθρομετανάστες αυτούς οι οποίοι αλφάβητο, δεν είχαν· πολιτισμό, δεν είχαν· λεξιλόγιο, δεν είχαν· τίποτα δεν είχαν εκτός από την βαρβαρότητά τους. Γι αυτό η τουρκική γλώσσα είναι μείγμα πολλών γλωσσών. Όταν ο Ατατούρκ, ο «κολλητός» του Βενιζέλου που συμπεθέριασε με την οικογένεια Μητσοτάκη, θέλησε να βρει τις ρίζες της τουρκικής γλώσσης, έστειλε τούρκους ειδικούς πέρα από τα Ουράλια όρη. Με το πέρασμα των αιώνων οι τούρκοι ενδυναμώθηκαν πάντοτε με τις αφομοιώσεις άλλων λαών και τώρα με πρωτεύουσα χώρα την Τουρκία θεωρούνται ισχυροί.

Οι τούρκοι έχουν φροντίσει, και μπράβο τους γι αυτό, κάθε τόπος στον οποίο υπάρχουν τουρκικές μειονότητες, σύμφωνα μ’ αυτούς, να έχει και την δική του τουρκοσημαία. Το λάβαρο που ενώνει όλους τους τουρκογενείς. Οπότε, όπου υπάρχει τέτοιου είδους σημαία υπάρχουν τούρκοι. Αυτούς τους πληθυσμούς τους διαχειρίζεται του Παντουρκικό Συμβούλιο. Ο Παντουρκισμός θέλει την εδραίωσή του τουρκισμού παντού.

Είναι τεράστια η έκταση που θεωρούν οι τούρκοι δική τους. Από την Κίνα και την χερσόνησο Καμτσάτκα μέχρι την Βοσνία, Ουκρανία και Πολωνία! Λένε ότι είναι μωαμεθανοί, αλλά είναι η μοναδική μουσουλμανική χώρα στον κόσμο που δεν έχει το πράσινο χρώμα στην σημαία της, γι αυτό και οι άλλοι μουσουλμάνοι δεν την θεωρούν και τόσο ασφαλή σύμμαχο. Δεν το έχει διότι η σημαία της Τουρκίας είναι η σημαία της Κωνσταντινουπόλεως. Ελληνική δηλαδή. Η πρώτη σημαία τους είχε το μπλε εβραϊκό αστέρι σε λευκό φόντο (το δοβλέτι του Καραμανογκουλαρί, το 1256), μετά το αστέρι έγινε κόκκινο, και μετά κατέκτησαν την Πόλη μας και βρήκαν νέα σημαία οι Οσμανλήδες.

Μέσω και των σημαιών τους, ως αποδείξεις, θα δούμε που στον κόσμο θεωρούν οι τούρκοι ότι υπάρχουν τούρκοι. Εκεί που έστησαν τα μπαϊράκια τους. Πρώτα θα δούμε την σημαία του παντουρκισμού. Η σημαία αυτή έχει γαλάζιο φόντο, η ημισέληνος με το οκτάκτινο άστρο είναι του ιδίου χρώματος, στον φόντο ενός λευκού ηλίου. Το χρώμα αυτό δεν είναι γαλάζιο, εμείς το λέμε γαλάζιο, είναι τυρκουάζ, αλλά η κανονική ονομασία είναι τουρκουάζ, δηλαδή των τούρκων. Πολλοί ανώτατοι πολιτικοί υπάλληλοι της Ελλάδος που επισκέφτηκαν την Τουρκία φόρεσαν ενδύματα αυτού του χρώματος. Φαντάζομαι θυμάστε τον ΓΑΠ το 2011 στην Τουρκία.

Ξεκινώ πρώτα από την σημαία τους στην Θράκη μας την οποία διεκδικούν, αντί να διεκδικούμε εμείς την υπόλοιπη Θράκη και την Μικρά Ασία. Η σημαία της «τουρκικής μειονότητας» στην Δυτική Θράκη, έτσι την ονομάζουν, έχει τρία χρώματα, πράσινο, λευκό και μαύρο. Με την λευκή ημισέληνο τοποθετημένη σε πράσινο τριγωνικό φόντο στο ένα άκρο της.

Κατόπιν, η πιο σπουδαία σημαία είναι των ουϊγούρων τούρκων που ζουν στην Κίνα. Έχουμε πει παλαιότερα ότι «κόκκινη μηλιά» είναι η Κίνα διότι εκεί το πιο αντιπροσωπευτικό χρώμα, το πιο επίσημο χρώμα, είναι το κόκκινο, και «μήλα» είναι τα μεγάλα κόκκινα φανάρια που κρέμονται σαν μήλα σε σπίτια και δρόμους. Οι γνήσιοι τούρκοι κατάγονται από την Κίνα – Μογγολία. Η σημαία των ουιγούρων είναι ολόιδια με της Τουρκίας με την διαφορά ότι ο φόντος είναι τουρκουάζ. Η σημαία των ουϊγούρων με κίτρινο περίγραμμα είναι η επαναστατική σημαία τους.

Άλλη σημαία ελληνικού ενδιαφέροντος είναι η σημαία της κατεχομένης ελληνικής Κύπρου. Η σημαία αυτή είναι αντίγραφο της σημαίας του Ισραήλ, αντί για μπλε ρίγες έχει κόκκινες και αντί για το άστρο του Δαυίδ, που όπως προαναφέρθηκε ήταν η πρώτη σημαία τουρκικών φυλών, έχει την ημισέληνο με το άστρο. Πανομοιότυπου σχεδιασμού σημαία μ’ αυτήν είναι η σημαία των τουρκομάνων του Ιράκ με χρώματα τουρκουάζ και λευκό.

Οι τούρκοι, ακόμη και στην Γερμανία έχουν βανδαλίσει την γερμανική σημαία, μπορεί να έχουν και δίκαιο, τοποθετώντας την λευκή ημισέληνο με το άστρο στην κόκκινη λωρίδα της γερμανικής σημαίας, κάνοντάς την να μοιάζει η σημαία της Γερμανίας με την σημαία του Αζερμπαϊτζάν. Μπορεί να ελπίζουν στο νέο Γερμανιστάν, ποιος ξέρει;

Οι τούρκοι σε όλα τα Βαλκάνια έχουν ερείσματα και ειδικά στους μουσουλμάνους των Δυτικών Βαλκανίων (Βοσνία, Ερζεγοβίνη, Αλβανία) εξ ‘ου και οι ξεχωριστές διεθνείς συζητήσεις για τα Δυτικά Βαλκάνια. Έχουν και αντίστοιχες σημαίες.

Η Τουρκία μπορεί να φαίνεται ότι πατάει γερά αλλά είναι πιόνι των μεγάλων, αν αποτύχει οι ίδιοι οι προστάτες της θα την συντρίψουν ως μη χρήσιμη πλέον. Τα όνειρα των τούρκων είναι πολύ πιο μεγαλεπήβολα απ’ ότι φαντάζονται οι περισσότεροι Έλληνες.

Όταν οι τούρκοι μιλάνε για γαλάζια πατρίδα, δεν εννοούν τα γαλάζια νερά του Αιγαίου Πελάγους. Εννοούν όλες τις περιοχές όπου είναι εγκατεστημένοι τουρκικοί πληθυσμοί. Πέρα δηλαδή από την περιοχή των Βαλκανίων και την Κίνα – Μογγολία, τούρκοι, σύμφωνα πάντα με τους τούρκους, υπάρχουν σε Ιράκ, Ιράν, Αφγανιστάν,

Πακιστάν, (καταλαβαίνετε φαντάζομαι τι πρόσφυγες είναι οι πρόσφυγες που μας κουβαλιούνται από τις χώρες αυτές μέσω Τουρκίας), Ινδία, και στα 2/3 των εδαφών της ασιατικής Ρωσίας μέχρι το Βλαδιβοστόκ!

Δείτε την γαλάζια πατρίδα των τούρκων, με τις σημαίες κατά περιοχή, όπως αυτή αποτυπώνεται σε τουρκικό χάρτη.

Όταν οι ιστορικώς αειβάρβαροι έχουν τέτοιες απαιτήσεις και ενεργούν με τόσο θράσος και σωβινισμό, τι πρέπει να κάνουν άλλες χώρες οι οποίες τόσα έχουν προσφέρει στην παγκόσμια πρόοδο και ειδικά η Ελλάς της οποίας κατέχουν οι τούρκοι τα εδάφη της.

Ο Παντουρκισμός αρχίζει να δραστηριοποιείται. Ο Παντουρκισμός ήδη ακουμπάει την Ελλάδα. Ο Παντουρκισμός υποστηρίζεται εκ των έσω με ευρωπαϊκή βοήθεια. Οι τούρκοι θέλουν, αλλά διστάζουν. Πάντα έτσι έκαναν. Οι εδώ κοτζαμπάσηδες τους ανοίγουν τις πόρτες να μπουν. Αυτοί διστάζουν. Τι φοβούνται. Ένα πράγμα φοβούνται. Τους Έλληνες μπροστά στους οποίους αισθάνονται μειονεκτικά. Γι αυτό οι εν τω έσω τυραννούν με λύσσα τους Έλληνες μήπως και τους αδρανοποιήσουν τελείως ώστε να νικηθούν. Ως Ορθόδοξοι Έλληνες όμως, είμαστε ακόμη δυνατοί. Καταπτοημένοι και δυνατοί. Στο τέλος θα είμαστε καταπονημένοι και νικητές.

Ο Παντουρκισμός από την στιγμή που άρχισε να δραστηριοποιείται είναι καταδικασμένος ν’ αφανισθεί.

Χρήστος Μαντζιάρης
triklopodia.gr

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh