Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:55 - 01/11/2020

GEWKWN – Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ : ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ‘’ΩΡΕΣ’’… ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ‘’ΜΗΝΕΣ ‘’

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

GEWKWN

Στις 25 Ιουλ 2020 έστειλα ένα μήνυμα από τον Γέροντα μου στην triklopodia.gr και στο Οίμος-Αθήνα, με την παράκληση να μην δημοσιευτεί εκείνες τις μέρες, ο Γέροντας μου σήμερα μας έδωσε ευλογία να δημοσιευτεί…….

GEWKWN…..ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 24/7/2020

‘’ Θα γίνει ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ, ‘’ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ’’ στην Κωνσταντινούπολη θα τρέξει τοσο πολύ αίμα που ————————————————————————————————————– Ο σεισμός αυτός δεν έχει καμιά σχέση με τον σεισμό που σας είπα πριν από λίγες μέρες, ο σεισμός στον Μαρμαρά θα γίνει μετά……

Μεγάλο κακό παιδιά μου θα ξεκινήσει, μεγάλη καταστροφή θα γίνει, ’’ώρες’’ θα γίνει; ‘’μέρες’’ θα γίνει; ‘’ώρες’’ θα είναι ;

Όσοι έχουν πάει σήμερα στην Αγία Σοφία, Παναγία μου, Παναγία μου, θα φύγουν ‘’αύριο’’ θα πάνε κατευθείαν στον Κύριο να λογοδοτήσουν γι’αυτην την ασχήμια που έκαναν σήμερα απέναντι στην Αγία Σοφία, κλάψτε γι’αυτους τους ανθρώπους, θα είναι μεγάλος καταστροφικός σεισμός.

Θα κυριαρχήσει η ΦΡΙΚΗ, οι κουκουβάγιες θα μοιρολογούν επάνω στα τοίχοι της Κωνσταντινούπολης, θα γίνει χαμος…χαμος….τι έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι σήμερα, μεγάλη καταστροφή θα γίνει…..

Η καταστροφή αυτή θα είναι μεγαλύτερη και χειρότερη από την πτώση της Κωνσταντινούπολης το 1453, Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Εκεί στην πολη θα μαζευτούν όλοι οι Ορθόδοξοι, στην Βασιλεύουσα…

ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ‘’ΩΡΕΣ’’………… ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΜΗΝΕΣ…… ‘’

ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN A’  όταν ο Γέροντας λεει ’’ώρες’’ θα γίνει; ‘’μέρες’’ θα γίνει; ‘’ώρες’’ θα είναι ; μας εξήγησε ότι Ο Θεός έχει άλλο ημερολόγιο… Ο Θεός είναι άχρονος και χρόνος για το Θεό δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει παρελθόν και μέλλον      , παρά μόνο παρόν. Δεν υπάρχει για το Θεός χθες και αύριο, παρά μόνο σήμερα. Έτσι τα γνωρίζει όλα ως παρόντα, σαν να γίνονται τώρα και αυτά που έγινα πριν αιώνες και αυτά που θα γίνουν στο απώτερο, το απροσδιόριστο μέλλον. Δηλαδή Ο Θεός τα γνωρίζει αχρόνως, τελείως και αμέσως. «Ἁπλῶς καθορᾷ τά τε ἐνεστῶτα, τά τε παρελθόντα καί τά μέλλοντα, πρίν γενέσως αὐτῶν», και προτού να γίνουν, «ἀθρόως τά πάντα καί ἕκαστον ἐν μέρει (όλα μαζεμένα και το καθένα χωριστά) μιᾷ προσβολῇ προβλέπει», όπως λέει ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος. Με μια ματιά συγχρόνως, όλα μαζί τα συλλαμβάνει και τα βλέπει……

Μηνύματα πιο παλιά που έχουν σχέση με το θέμα του νέου μηνύματος, σας παρακαλώ δώστε έμφαση στις ημερομηνίες των μηνυμάτων….

27 Σεπ 2019 ….Πριν από ένα χρόνο, 2018,  στην παρουσία πέντε πνευματικών του παιδιών Ο Γέροντας είπε ότι θα γίνει ένας σεισμός στην Κωνσταντινούπολη και αν πέσει ο μιναρές είναι σημάδι ότι από εδώ και πέρα τα γεγονότα θα τρέχουν και ότι όταν δούμε αυτό το σημείο τότε ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ Η ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ……….Ο σεισμός έγινε στην Κωνσταντινούπολη τον Σεπτέμβριο του 2019 Και Κατέρρευσε μιναρές σε τζαμί……

22 Ιούλ 2019 GEWKWN :    20/7/2019  ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ (Triklopodia και Οίμος-Αθήνα)

…ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ( νέος σεισμός ) ΧΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ( δεν έγινε ακόμη ) ‘’μεγάλος σεισμός θα γίνει στην ΤΟΥΡΚΙΑ, + 7 ρίχτερ ο σεισμός θα είναι χιαστί , θα υπάρχουν μεγάλες καταστροφές στην Άγκυρα. Στην Κωνσταντινούπολη, η Αγία Σοφία δεν θα πάθει τίποτα…………

…εάν ξεκινήσουν να έρθουν με τα πλοία τους εναντίον σας ( Ελλάδα και Κύπρο ) Ο Χριστός θα τους καταστρέψει, εάν οι ξένοι δεν αλλάξουν πολιτική απέναντι στην Ελλάδα θα έχουν να κάμουν με Τον Χριστό .…να προσέξουν πολύ την συμπεριφορά τους διότι ακόμη και τα πουλιά στην χώρα τους δεν θα γνωρίζουν που θα κρυφτούν, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ…….. τα νερά θα φτάσουν έως την χώρα του Πόντου και εκεί θα σταματήσουν ( δεν έγινε ακόμη )

9 Ιαν 2020 …. (Triklopodia  και Οίμος-Αθήνα )  Μετά τον σεισμό που έγινε στην Τουρκία, θα γίνουν σεισμοί στην Ελλάδα και Κύπρο μικρότεροι αλλά θα γίνουν μεγάλοι στην θάλασσα……..Στην Τουρκία θα γίνουν μεγάλοι σεισμοί ένας από αυτούς θα κτυπήσει την Άγκυρα το μέγεθος θα είναι + 7 στην κλίμακα ρίχτερ.

Αν ( οι τούρκοι ) επιτεθούν στην Ελλάδα και Κύπρο θα γίνει πολύ μεγάλος σεισμός στην Τουρκία και θα ισοπεδωθεί.

22 Ιούλ 2019…. (Triklopodia  και Οίμος-Αθήνα )  …ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΧΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

https://www.triklopodia.gr/gewkwn-17-8-1999-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%be%ce%b5%cf%87%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80/#

http://oimos-athina.blogspot.com/2019/03/blog-post_52.html

http://oimos-athina.blogspot.com/2019/07/blog-post_31.html

ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN Β’ : Ο  Θεός πάντα προειδοποιεί. Και δεν φταίει για όσους δεν δίνουν σημασία στις προειδοποιήσεις Του.

Ο τρόπος που Θεός αφήνει τα πράγματα να εξελιχθούν, είναι ότι σέβεται απολύτως το ανθρώπινο αυτεξούσιο και την ελευθερία του ανθρώπου να καθορίζει τα της ζωής, του παρόντος και του μέλλοντός του, ακόμα κι αν οδηγεί τον εαυτό του στην απώλεια και στην καταστροφή. Η ελευθερία είναι το μέγιστο και κορυφαίο αγαθό, το οποίο πρώτος  Ο Θεός τιμά, αρνούμενος να επέμβει έστω και για να σώσει ανθρώπινες ζωές, διότι ο άνθρωπος, στα εκατομμύρια χρόνια της ιστορίας του, φαίνεται ότι δεν έχει μάθει από τα λάθη του, φαίνεται ότι αρέσκεται στο να ασυδοτεί επί της φύσεως και του εαυτού του, οπότε οποιαδήποτε Θεία επέμβαση προς την κατεύθυνση της αποτροπής του κακού θα συνιστούσε αμνήστευση της ανθρώπινης ασυδοσίας και άδεια για την επανάληψή της.

Ο Θεός επειδή σέβεται την ελευθερία μας, αφήνει τον κόσμο χωρίς να επεμβαίνει. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν τόσα δεινά. Επειδή ΕΜΕΙΣ δεν Τον θέλουμε στα πόδια μας. Και αντί να τον καλέσουμε τον πολεμάμε.

Ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο για ένα σκοπό: Για να ζει μια ζωή ευτυχίας και αγάπης μαζί Του. Και μόνο η βούληση τού ιδίου τού ανθρώπου είναι αυτή που εμποδίζει τον Θεό να επέμβει.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μας προειδοποιούσε εδώ και πολλά χρόνια, κάποιοι κορόιδευαν, κάποιοι κατηγορούσαν, όμως όπως βλέπουμε άρχισαν να συμβαίνουν, μια συμβουλή θα δώσω σε όλους, διαβάστε όλα τα μηνύματα του ΓΕΡΟΝΤΑ και θα καταλάβετε πολλά.

triklopodia.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*