10:48 - 09/09/2019

Επιθετικός Τσαβούσογλου από τα κατεχόμενα απειλεί και ζητά από την Λευκωσία “να μάθει να μοιράζεται”

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

“Η ελληνοκυπριακή πλευρά πρέπει να μάθει να μοιράζεται στην Ανατολική Μεσόγειο”, δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, από την κατεχόμενη Κύπρο. Ο Τσαβούσογλου είπε ότι “κανείς δεν μπορεί να παρεμβαίνει στις δραστηριότητες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο”.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ επανέλαβε ότι η Τουρκία “θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στον τουρκοκυπριακό λαό χωρίς δισταγμούς και συνέχισε τις απειλές προς την Λευκωσία:

“Θέλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι , ανεξάρτητα από το αν η ΕΕ, η Ελλάδα ή όποιος σας στηρίζει, δεν μπορεί και δεν θα επηρεάσει τις δραστηριότητές μας εδώ. Αυτό που πρέπει να κάνετε εδώ είναι να μάθετε να μοιράζεστε”, δήλωσε.

militaire.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*