in

Απρόβλεπτη θετική εξέλιξη, έρχεται ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΣ στρατός νά υποστηρίξει τήν Ελλάδα, φτάνει όπου νάναι, διαβάστε πρώτοι!….

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Απρόβλεπτη θετική εξέλιξη, έρχεται ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΣ στρατός νά υποστηρίξει τήν Ελλάδα, φτάνει όπου νάναι, διαβάστε πρώτοι!….

Δέν έρχεται κάν ένας…. Δέν χρειάζεται…. πρός τό παρόν….. καί μάκαρι νά μήν χρειαστεί…..

9,000,000 Έλληνες εφ’ όπλοις…. Κάθε Ελληνίδα, Έλληνας χωλός, τυφλός, νόθος, μάγκας, ψεύστης, κλέπτης, αγαθός, πατριώτης, γέρος, νά μάθει τά όπλα…. Όλα, όσα περισσότερα όπλα καί υποβοηθητικές εργασίες….

Τώρα πρωτίστως οί Ελληνίδες νά μάθουν τό τυφέκιον, τήν σκοποβολή, τήν ελεύθερη σκοποβολή…. Καί άλλα όπλα, νά έχουμε εφεδρία 9,000,000 Έλληνες συμπεριλαμβανομένης τής Κύπρου καί τότε άς κοπιάσουν….

Φτάνει νά κνήθουμε τά «απ’ αυτά μάς» μέ μαλθακοκουλτούρες τής καθημερινότητος τής καμμίας γνώσης…..

Ήρθε ή Ώρα τού Έθνους, η Ώρα τού Θανάτου ή τής Νίκης….

Έρχεται 9,000,000 Στρατός Λυσσαλαίος Εφεδρίας, έν όπλοις πανέτοιμοι, είσαι Μέσα;…..

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Report

What do you think?

30 points
Upvote Downvote

9 Comments

Leave a Reply
 1. Τους βλέπω να έρχονται μες την αντάρα και τη σκόνη που σηκώνουν οι πολεμικοί ελέφαντες και οι δράκοι. και είναι πολλοί!!!!!!!!(πολύ καλό το μανιτάρι που έφαγα!!!)
  Μήπως πρέπει να πάρεις ένα κουτάκι εβδομαδιαίο μικρό είναι χωράει και στην τσέπη για τα χάπια σου, γιατί τώρα τελευταία τα ξεχνάς
  Βρε μπας και έχεις πέσει μικρός στο καζάνι με τη μαρμίτα γιατι δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση. Από τίτλο κραυγαλέο καλά πάμε στα έχω ξαναπεί .

 2. Πολύ καλή ιδέα αλλά πρέπει να αφαιρεθεί το ποσοστό των ηλιθιων, των πουλημενων, των δούλων, των βυσματουχων, των πουστηδων και φυσικά των “δημοσίων υπαλλήλων” και τέλος των κομμουνιστών, οι οποίοι θα πολεμήσουν εναντίον της Ελλάδας.
  Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα.

 3. ΠανόΓεριμου τα άρθρα σου πραγματικά με κουράζουν γιατί είναι φαντασιοπληξίες χωρίς κάποιο στοιχείο η πηγή . Λες απλά ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι .
  Σε παρακαλώ σταματά να ανεβάζεις ιστορίες από το μυαλό σου, κατ έμε χαλάς τον χαρακτήρα του site προσδίδοντας γελοία χαρακτηριστικα

 4. ΠΑΝΟ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ (ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ) ΠΟΥ ΠΗΔΑΓΕ 50 ΦΡΑΧΤΕΣ ΟΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ; ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ 9.000.000 ΕΙΣΑΙ; 11.000.000 ΓΙΝΑΜΕ.

  ΚΑΛΛΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΔΕΝΕ ΠΑΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΓΥΡΕΥΕ.

 5. Ξέχασες να αφαιρέσεις αυτούς που θα πάρουν το πρώτο αεροπλάνο,τα παιδιά,τους γέρους,αυτούς που έχουν άλλες πολιτικές ιδεολογίες, πολιτικους και τέκνα,αντιρησιες συνείδησης, αναρχικούς……… Τι μένει;

  • Ξέχασα να αναφέρω και τούς τροφίμους στα τρελοκομεια,φυλακοβιους, ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες, ανθρώπους με διαφορετική θρησκεία που δε πιάνουν όπλο. Ελπίζω να μην έχουν το ίδιο σκεπτικό και 80.000.000 Τούρκοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αγωγή κατά τού εξαναγκασμού τής μάσκας από ασθματικούς καί άλλα αναπνευστικά καί ψυχολογικά προβλήματα!

Στρατηγός Ταμουρίδης : Διεθνής αποτυχία! Μας σέρνουν στη Χάγη για να παραχωρήσουμε εθνική επικράτεια;