21:18 - 10/07/2018

ΖΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΑΛΛΑ: «ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ».

ΖΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΑΛΛΑ: «ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ».

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Αγαπητά μου Ελληνόπουλα

Μετά την είσοδο της Ελλάδος το 2010, στους διεθνείς τοκογλύφους, αρχίσαμε να βιώνουμε μία εντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ πραγματικότητα. Άλλο μας έλεγαν ότι «είναι» και άλλο βλέπαμε εμείς.

Ξεκίνησαν και τα μεγάλα ψέματα , που προσπαθούσαν να τα κάνουν πιστευτά. Έβαζαν λοιπόν .. «σοβαρούς» ανθρώπους να τα λένε στον λαό, μέσα από τον χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, και οικονομολόγους της Τ.V.

Φόραγαν ένα «σοβαρό» πρόσωπο, φόραγαν και ένα κουστούμι και έλεγαν δημοσίως στον ελληνικό λαό, τα μεγαλύτερα ψέματα, αρχίζοντας με το «επικό» ψέμα: «πρέπει να λέμε αλήθειες στον λαό»… Θα το έχετε ακούσει, αφού εξακολουθούν να το λένε.

Έτσι λοιπόν με αυτές τις «αλήθειες» που μας έλεγαν, προσπάθησαν να μας πείσουν πως η Ελλάδα έχει ένα τεράστιο εξωτερικό χρέος, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε από το τελικό πόρισμα της «επιτροπής για το χρέος» που είχε συσταθεί από την Βουλή, όλο αυτό το εξωτερικό χρέος, ήταν ένα παράνομο, απεχθές, ειδεχθές και επονείδιστο κατασκεύασμα.

Αυτό βέβαια δεν είχε και κανένα αποτέλεσμα, γιατί αυτήν την επιτροπή την συνέστησαν τότε για εσωτερική «κατανάλωση» , αφού το πόρισμά της δεν θα είχε ΚΑΜΙΑ νομική υπόσταση στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε. και αυτό το ήξερε η τότε πρόεδρος της Βουλής , Κωνσταντοπούλου, που την συνέστησε.

Γιατί αν ήθελαν το πόρισμα της επιτροπής για το χρέος να είναι έγκυρο στα όργανα της Ε.Ε. για να διαγραφεί και το χρέος της Ελλάδος, δεν έπρεπε να αναθέσει τον έλεγχο του χρέους σε επιτροπή της Βουλής, αλλά στο ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Το πόρισμα δηλαδή έπρεπε να το έχει βγάλει το Γενικό Λογιστήριο του κράτους που ήταν το αρμόδιο και όχι η … εξεταστική της Βουλής, που ήταν αναρμόδια.

Όχι μην νομίζετε ότι είναι βλάκες…. ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ..

Έτσι, ενώ μπορεί να διαπιστώθηκε, ΔΕΝ διεγράφη το εντελώς ψεύτικο εξωτερικό χρέος της χώρας και όλοι οι «σοβαροί» πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι, έχουν διαγράψει σήμερα από την επιλεκτική μνήμη τους αυτό το ανύπαρκτο χρέος, αφού ο στόχος τότε ήταν μόνο να κοροϊδέψουν τον λαό και όχι να διαγράψουν το παράνομο χρέος.

Με την άλλη μεγάλη ψευτιά του «μεγάλου ελλείμματος» έβαλαν την χώρα στο ΔΝΤ και στην ΕΚΤ, μέχρι να αποκαλυφθεί και εδώ, ότι το έλλειμμα είχε «πειραχθεί» από την ΕΛΣΤΑΤ και ήταν εντελώς ψεύτικο και πλασματικό για να φανεί υπέρογκο, ώστε να δικαιολογεί την προσφυγή της χώρας στους διεθνής τοκογλύφους.

Ήταν δύο μεγάλα ψέματα, που τα παρουσίασν στον λαό ως … «αλήθειες».

Τα οικονομικά δεινά που έφεραν στην χώρα, αυτά τα δύο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ, ήταν πρωτόγνωρα και οδήγησαν και σε απώλεια πολλών χιλιάδων ελληνικών ψυχών, που δεν άντεξαν την οικονομική καταστροφή και αυτοκτόνησαν. Αυτό το αίμα είναι ποταμός αίματος Ελλήνων και να μην το λησμονάτε, γιατί ζητάει δικαιοσύνη και την καταδίκη των υπευθύνων.

Μετά ήρθε και το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Και παρ’ όλους τους εκβιασμούς, τα ψευτοδιλλήματα και τις κλειστές τράπεζες που μας επέβαλλαν οι τοκογλύφοι, για να πάρουν εκβιαστικά το «ΝΑΙ» και να έχουν την εθελούσια υποταγή των Ελλήνων , οι Έλληνες τους είπαν με απλά λόγια, «πάρτε τα λεφτά σας και τα ΑΤΜ σας ΚΟΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ και βάλτε τα στον @@Λ@ της Μέρκελ»…

Τότε ήταν που «ξεβρακώθηκαν» οι Γερμαναράδες, δείχνοντας ΔΙΕΘΝΏΣ τον ΝΑΖΙΣΜΟ που ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ξανά μέσα στην Γερμανία.

Αυτοί οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ – «Χριστιανοδημοκράτες» που συνουσιάζονται με ζώα σαν ζώα που είναι, πέταξαν στα άχρηστα το «ΟΧΙ» των Ελλήνων διατάζοντας ένα ολόκληρο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα εδώ πολιτικά πιόνια, να το αλλάξουν στο … «ΝΑΙ» που τους βόλευε, γιατί διαφορετικά, το «ΟΧΙ» έδινε ένα τέλος σε αυτό το νεοΝΑΖΙΣΤΙΚΟ μόρφωμα που το λένε Ε.Ε. και αυτό ήταν πολύ βαρύ για να το δεχθούν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ.

Από εκείνη την στιγμή όμως που ανέτρεψαν ΦΑΝΕΡΑ την λαϊκή εντολή, βιώνουμε στην Ελλάδα την μεγαλύτερη ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, που παρόμοια έχουμε ξαναζήσει με την δικτακτορία της επταετίας, με την εξής διαφορά.

Τότε δεν υπήρχε η ψευτιά και η υποκρισία που να κρύβει την ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ. Ήταν μία φασιστική στρατιωτική δικτατορία που δεν προσπαθούσε να κρυφτεί και έδειχνε αυτό που ήταν.

Σήμερα μας κυβερνά ένας Κοινοβουλευτικός Φασισμός, που προσπαθεί όμως να κρυφτεί πίσω από μία προκάλυψη … «Δημοκρατίας», για να μην διακρίνεται.

Δεν σε διώκει για την αντίθετη άποψή σου, αλλά ούτε την λαμβάνει υπ’ όψιν του, ούτε λογαριάζει την λαϊκή βούληση. Γενικώς «αποφασίζει και διατάζει» και εσύ λέγε ότι θες.

Μπορεί όμως αυτοί οι Κοινοβουλευτικοί Φασίστες και τα τσιράκια της «ενημέρωσης» του λαού να προσπαθούν να κρυφτούν και να το κάνουν γενικώς «μούγκα», αλλά από την στιγμή που κυβερνούν αντίθετα από την λαϊκή βούληση, ΈΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ “de facto” ΑΛΛΑΓΗ στο ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό.

Αυτό λοιπόν που βλέπουμε στην πράξη να μας κυβερνά σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με το πολίτευμα της Ελλάδος όπως ορίζεται από το Σύνταγμα. Οπότε πρόκειται για μία ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, που προσπαθεί να παρουσιάζεται ως .. «Δημοκρατία», ενω στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ πρόκειται για ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, που δεν ακούει τον λαό, δεν υπολογίζει την λαϊκή εντολή και κυβερνάει με «αποφασίζω και διατάζω»…

Μην περιμένετε να δείτε κάποια άλλη «πολιτειακή ανωμαλία» , γιατί τίποτα άλλο δεν είναι ΑΝΩΜΑΛΙΑ στο πολίτευμα.

Το να παραιτηθεί η Κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός, βουλευτές, ολόκληρα κόμματα, ή ακόμα και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, τίποτα από αυτά δεν δημιουργεί πολιτειακή ανωμαλία, διότι όλα αυτά προβλέπονται και αντιμετωπίζονται κατά το Σύνταγμα της Ελλάδος, με υπηρεσιακή Κυβέρνηση ή πρόεδρο και με εκλογές, χωρίς να δημιουργείται ανωμαλία στο πολίτευμα. Πρόβλημα μπορεί να δημιουργείται αλλά όχι ανωμαλία.

ΑΝΩΜΑΛΙΑ στο ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της χώρας υπάρχει μόνο, όταν η Κυβέρνηση, Κυβερνάει χωρίς την ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ή αντίθετα από αυτήν. Αυτό γίνεται η με στρατιωτικό πραξικόπημα, είτε με το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που έκαναν τον Ιούλιο του 2015, όταν και έπραξαν ΑΝΤΙΘΕΤΑ από την ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.

Από κει και πέρα όλες οι ενέργειες της Κυβέρνησης είναι ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

Το ότι βλέπουμε τα πολιτικά πιόνια της Βουλής και αυτήν την «γλάστρα» τον πρόεδρο της «Δημοκρατίας» , να παρουσιάζουν μία ΨΕΥΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ και να συμπεριφέρονται ….. «σαν να μην έγινε τίποτα», αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ανέτρεψαν το πολίτευμα, ούτε αλλάζει τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Αυτή είναι λοιπόν η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ που προόρησε ο γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός και ήδη την ζούμε εδώ και τρία χρόνια. Ο μακαριστός γέροντας προόρησε για το τι ΑΚΡΙΒΩΣ θα γίνει, με γνώμονα ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ και όχι τα θεατρικά. Δηλαδή μίλησε γι’ αυτό που θα συμβεί, με την πραγματική έννοια των λέξεων.

Εμείς καθόμαστε και βλέπουμε τις θεατρικές εικόνες που μας δείχνουν και ακούμε τις διαφορετικές έννοιες που έχουν υιοθετήσει για τις λέξεις, αλλά αν τα βγάλουμε αυτά από μπροστά μας και ονοματίσουμε με την αληθινή έννοια των λέξεων τα ΕΡΓΑ και τις ΠΡΑΞΕΙΣ τους, τότε θα καταλάβουμε την αλήθεια των λόγων του μακαριστού γέροντα.

Αυτό το πολιτικό σύστημα που Κυβερνάει σήμερα την Ελλάδα λέγεται «Κοινοβουλευτικός ΦΑΣΙΣΜΌΣ» και είναι η πιο ΑΝΩΜΑΛΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΎ μας ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

Και τους βλέπουμε να συνεχίζουν με «αποφασίζω και διατάζω», χωρίς να υπολογίζουν σε τίποτα την λαϊκή βούληση, να προδίδουν απροκάλυπτα την χώρα στα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ με «ιδιωτικές συμφωνίες» σαν να πουλάνε ιδιοκτησία τους…!!!!

Αυτό είναι το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ;;;;;;

Τί έχουμε;;; ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΜΕ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ;;;

Αν δεν είναι αυτό ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ τότε ποιό είναι;;; Οι «εκλογές»;;;

Μην περιμένετε λοιπόν να δείτε μεγαλύτερη ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ από αυτή που ήδη ΈΧΟΥΜΕ.

Και ούτε να νομίζετε πως θα αλλάξει η κατάσταση με εκλογές, γιατί όλα τα κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογές και τα εντός και τα εκτός Βουλής, όλα είναι στο ίδιο έργο ηθοποιοί και κομπάρσοι.

Και αυτό το καταλαβαίνεται διότι ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ μικρό ή μεγάλο κόμμα, δεν έχει ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ το πολιτικό πραξικόπημα κατά του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ που άλλαξε το πολίτευμα της χώρας, προκαλώντας την ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.

Για όλους αυτούς , όλα είναι…. «μιά χαρά»….. και πάμε για ….. «εκλογές»…!!!!

Όλοι τους σφυρίζουν αδιάφορα «σαν να μην έγινε τίποτα».

Εσείς αγαπητά μου Ελληνόπουλα, να μείνετε δεμένοι με την αλήθεια.

Χρέος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Είναι ένα ΨΕΥΤΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ.

ΆΚΥΡΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ είναι η ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ και εντελώς ΑΚΥΡΑ είναι και όλα τα μνημόνια και υπερμνημόνια που έχουν υπογράψει οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ της Βουλής.

Κυβερνούν ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ έχοντας μεταλλάξει το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της χώρας και από λαϊκή κυριαρχία το έχουν κάνει Κοινοβουλευτικό ΦΑΣΙΣΜΟ.

Μας κυβερνά το πιο ΑΝΩΜΑΛΟ και ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ που έχει υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα και απείρως χειρότερο της Χούντας της επταετίας. Δεν τους αξίζει η φυλακή και δεν θα υπάρξει φυλακή γι’ αυτούς.

Προδίδουν την χώρα και σκοτώνουν τους Έλληνες «σαν να μην τρέχει τίποτα»… δηλώνοντας κι’ όλας πως «είναι υπέρήφανοι» γι’ αυτό που κάνουν…

Αυτό το άρθρο που ΣΠΑΕΙ την ΒΙΤΡΙΝΑ τους, μπορεί να μην το διαβάσουν οι ίδιοι γιατί δεν θα τους το δείξουν, αλλά τα αφεντικά τους θα το διαβάσουν. Και ξέρω πως δουλεύουν αυτά. Οπότε να είσαστε έτοιμοι γιατί μέσα σε είκοσι μέρες θα τους ρίξουν τα ίδια τα αφεντικά τους. Και όχι μόνο θα τους ρίξουν αλλά θα τους παραδώσουν στον λαό. Δεν θα τους αφήσουν να δραπετεύσουν με «εκλογές»…

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ήρθε πριν τρία χρόνια με την μετάλλαξη του πολιτεύματος σε ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. Τώρα είναι εδώ και σε λίγο …. τελείωσε..!!!

Ο έχω ώτα …… ετοιμάζεται τώρα….

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας- αρθρογράφος-ερευνητής

giannis_lampropoulos@yahoo.com

ΖΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΑΛΛΑ: …

Posted by Ιωάννης Λαμπρόπουλος on Tuesday, 10 July 2018

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. kai an tous exafaniseis xeirotera einai autoi theloyn enan epodino thanato den tha kriftoun apla xeroun oti einai melothanati sto ypolipo ths zohs tous

 2. τα χαλια μας

 3. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 07/10/2018 @ 9:56 ΜΜ

  Το είπαμε:όλα θα τα δώσουν πίσω και τρέχοντας,θα ικετευουν για έλεος,ετοιμασθειτε για το Μπινγκ Μπανγκ της ιστοριας του πλανητη και κάποια μάλιστα έχουν καθυστερησει…..είπαμε…ύβρις,ατις,νέμε-σις,τισις.Μήπως ξέρει κανεις,σε ποιο νοσοκομειο….εβαλαν τον γερο σαυρακα Μπους ;χενρυυυυυ….πες αλεύρι !ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ σε γυρεύει !ασε ξέρουν που τρουπωσες….η σε μπουζουριασαν ηδη ;ο Πάπας λέει…χα !ένταλμα συλλήψεως για τέλεση ανθρωποθυσίας !χα !και τρεχετε να τον φιλησετε….χα !βρωμανε οι αύρες σας !μπιχλα !ζεχνουν οι βρωμερες σκέψεις σας σκατιαρηδες,είσθε όλοι φακελωμενοι και κατηγορούμενοι για εγκλήματα .ΝΕΜΕΣΙΣ.

 4. καπετανιο αυτο που λες ειναι απολιτα σωστο δε το βλεπουμε πως σιγα σιγα ολες οι προφιτειες βγαινουν σωστες !!!!!!! αγιος παισιος βατοπεδινος και αγιοι που τα λεγαν τα πετυχαν αψογα !! βγαινουν σιγα σιγα κι ας μην χαμπαριαζουμε !! περιμαινουμε να ωγουν αυτα κραβγαλεα μα μουλοκτα βγαινουν και εμεις ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

 5. Προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού: Για όλα εκείνα που ζούμε σήμερα και που θα έρθουν.
  Το σκάνδαλο novartis είναι η Πολιτειακή Ανωμαλία, που προφήτευε ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός.
  Και αμέσως μετά το ξαφνικό χτύπημα του Διεθνούς Κεφαλαίου,όπου θα προβεί σε Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή.
  Στο συγκλονιστικό βίντεο ακούγεται η φωνή ενός μεγάλου χαρισματικού Γέροντα, που είχε δει όλα εκείνα που ζούμε σήμερα και που θα έρθουν. Η διήγηση του πρέπει να μας δημιουργήσει εγρήγορση και αφύπνιση σε όλους μας.

  Ο Γέροντας Ιωσήφ επίσης μιλάει για την οικονομική Κρίση,που περνάει η Ελλάδα σήμερα αλλά και για την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος, τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας, την απάντηση Αμερικανών-Νατοϊκών, τον φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα, την Έγερση του Κεκοιμημένου Βυζαντινού μας Βασιλέως, την Ειρήνη, τον τελικό Θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και μετά από δεκαετίες, τη φοβερή Έλευση του Αντιχρίστου, αφού πρώτα έχει κηρυχθεί η Ορθοδοξία παντού!

  https://www.greekaffair.gr/geronta-iosif-vatopedinoy/

  • Το σκάνδαλο novartis ΔΕΝ είναι η Πολιτειακή Ανωμαλία,
   που προφήτευε ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός.

   Το σκάνδαλο novartis ΔΕΝ είναι η Πολιτειακή Ανωμαλία,
   που προφήτευε ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός.

   Το σκάνδαλο novartis ΔΕΝ είναι η Πολιτειακή Ανωμαλία,
   που προφήτευε ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός.

   ΔΙΟΤΙ :

   1 ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ( ΔΗΛ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ BAIL INN, BANK RUN, ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ )

   2 ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ( ΙΔΩΤΙΚΟΙ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ) ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ( ΕΠΕΙΔΗ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ)

   3 ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΞΥΠΑΚΟΥΟΜΕΝΗ “ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ” ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ “ΡΟΛΛΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ” ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

   4 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝΕ ΟΙ τΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ( ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ) ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΑΥΤΟ…

   5 ΜΗΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ! ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ “ΜΕ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΣΠΑΝΑΚΙΑ”, & “ΜΕ ΤΟ ΒΟΔΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ” !!! ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ !!!

 6. ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ δεν βγάζω άκρη ρε παιδιά ,δεν υπάρχει κανένας που να πιστεύει σε αυτά που γράφονται, πάμε ολοταχώς σε Εθνική τραγωδία, το κακό είναι εδώ και εμείς
  γράφουμε και γράφουμε και ξαναγράφουμε για να γράψουμε και να ξαναγράψουμε και να το
  νέο γράψιμο και να το νέο τσιτάτο άντε και πάλι από την αρχή να σου γράψω να μου γράψεις να μου περιγράψεις το απερίγραπτο .Έχω την περιέργεια να διαβάσω τι θα γράφει ο μελλοντικός ιστορικός για εμάς ”’ βλέπαν το κακό να έρχεται και ΓΡΑΦΑΝΕ τι στο κέρατο
  θέλανε να πουν δεν ξέρω αλλά πολυγραφότατοι οι κερατάδες και τι δεν γράψανε τα γράψανε όλα με κάθε λεπτομέρεια εκτός από κάτι που τους ξέφυγε και δεν το γράψανε τον
  ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ και δεν το γράψανε πουθενά γιατί δεν κατάλαβαν ότι τελείωσε μαζί με αυτούς που γράφανε και ξαναγράφανε και είχαν ξεχάσει πόσο ΙΕΡΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΓΡΆΜΜΑ
  αυτό το λίγο χαρτί με τις λίγες λέξεις που στέλναν οι άνθρωποι στους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ για να κοινοποιήσουν κάτι σοβαρό κάτι ΟΡΙΣΤΙΚΟ και τις περισσότερες φορές δυσάρεστο
  Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕ και μαζί μ’αυτόν και τα γραπτά σας είναι πιστοποιητικά ΘΑΝΑΤΟΥ του δικού μας ΘΑΝΑΤΟΥ

 7. Ακρα του ταφου σιωπη,στον καμπο βασιλευει.Λαλει πουλι,παιρνει σπυρι κι η μανα το ζηλευει. Τα ματια η πεινα εμαυρισε στα ματια η μανα μνεει,στεκει ο Σουλιωτης ο καλος παραμερα και κλαιει. Ερμο ντουφεκι ,σκοτεινο,τι σ εχω εγω στο χερι,οπου εσυ μου γινες βαρυ κι ο Αγαρινος το ξερει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh