Ζακ Κωστόπουλος-Το συμπέρασμα της νεκροψίας – νεκροτομής!!

«Το συμπέρασμα της νεκροψίας – νεκροτομής στο οποίο συμφωνούμε και οι δυο και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας είναι ότι η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων και μακροσκοπικό αποκλεισμό θανατηφόρων κακώσεων.

“Δεν έφερε κακώσεις που να δικαιολογούν τον θάνατο. Δεν υπήρχαν θανατηφόρες κακώσεις από τα γυαλιά. Το θύμα δεν έφερε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους το θάνατο. Είχε κάποια τραύματα σε όλο του το σώμα, μικρά, θλαστικά τραύματα που από μόνα τους δεν δικαιολογούν το θάνατο” είπαν οι ιατροδικαστές.

Δεν έφερε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους τον θάνατο. Είχε κάποια τραύματα διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του σώματος, μικρά θλαστικά τραύματα που από μόνα τους δεν δικαιολογούν το θάνατο γι’ αυτό προχωράμε σε περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο. Σ’ αυτή τη φάση αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν υπήρχαν θανατηφόρες κακώσεις μακροσκοπικά από τη νεκροτομή που έγινε που να δικαιολογούν τον θάνατο», δήλωσε ο ιατροδικαστής κ. Καλογριάς.

Ο κ.Τσαντίρης, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, ανέφερε «δεν μπορέσαμε εμφανώς να προσδιορίσουμε σπλαχνική κάκωση. Περιμένουμε για την διερεύνηση των αιτιών θανάτου στις τοξικολογικές εξετάσεις».

“Δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε μια σπλαχνική κάκωση που θα ήταν ασύμβατη με την ζωή, και γι’ αυτό καταλήξαμε στην απροσδιόριστη αιτία του θανάτου εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων που περιλαμβάνουν τοξικολογική διερεύνηση και ιστολογική. Υπάρχουν τα εργαστηριακά ευρήματα που θα μας δώσουν στην συνέχεια, τις απαντήσεις».

Ο κ. Τσαντίρης είπε ακόμα ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 20 μέρες για να έχουμε τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία αναφέρει πως οι ιστολογικές και οι τοξικολογικές εξετάσεις θα φωτίσουν την αιτία θανάτου.

Το γεγονός πως οι ιατροδικαστές δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν το ακριβές αίτιο που επέφερε το θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου σημαίνει ότι για τον θάνατό του δεν ευθύνεται ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου και άρα βρίσκεται αδίκως στην φυλακή.

Τη νεκροτομή έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς από το δημόσιο και ο Θ.Τσαντίλης που ορίσθηκε από την οικογένεια του 33χρονου, ο οποίος εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών περιμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης από το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν τα αποτυπώματα του 33χρονου.

hotpolitics.gr

Loading...

9 thoughts on “Ζακ Κωστόπουλος-Το συμπέρασμα της νεκροψίας – νεκροτομής!!

 1. ΓΙΩΡΓΟΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1962 says:

  ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ..ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗ ,ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ..ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΤΟΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ,ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ..ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΓΑΠΗΣ !ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ..ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ,ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ,ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ,ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ..ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΤΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ,ΚΛΕΦΤΗΣ,ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ..ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ,ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΑΡΚΩΜΑΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ,ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΟΠΛΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΖΑΝ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ,ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ.. FIRST SOUTH AND AFTER QUESTIONS..EINAI H ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ..

  • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

   https://www.triklopodia.gr/όταν-ο-ληστής-του-κοσμηματοπωλείου-συ/#

   Αυτό το παλικάρι φίλε μου ήταν ένας παρτάκιας που δεν τον ένοιαζε τίποτα άλλο μόνο να περνάει ο ίδιος καλά και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμ…. Και το πλήρωσε εγώ λύπαμαι και αυτόν σαν ανθρώπινη ψυχή για αυτό που έπαθε αλλά και τους γονείς του που δεν είναι ότι καλύτερο να βλέπεις το παιδί σου να καταντάει έτσι κρίμα ο Θεός να το συγχώρεση

  • Sintalkas says:

   Δεν νομίζω με το όνομα Zak να ηταν φτωχός τοξικομανής που έψαχνε απεγνωσμένα τη δόση του ουτε κανένα φτωχοπαιδο.
   ΘΕΟΣ σχωρεσ’ το παλληκάρι πάντα βέβαια ΠΡΏΤΑ από όλα ότι και να ηταν αλλά δεν νομίζω τόσος ντόρος να γινόταν για το φτωχό τοξικομανή……..

 2. ΙΩ says:

  Κρίμα.. Η μίξη ουσιών που είχε κάνει του προκάλεσαν παράνοια… Δεν ξέρω τί απ’ όλα τον έστειλε πιο γρήγορα στον θάνατο.. ένα είναι σίγουρο…οι ουσίες προκαλούν πνευμονικό οίδημα… Κακώς τον κλώτησαν… αλλού ντ΄αλλού ήταν … Ούτε θυμάται, ούτε κατάλαβε πώς περάσε σε ένα άλλο σύμπαν…. Καλό σου ταξίδι έρημε άνθρωπε….

 3. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

  triklopodia.gr/λεχριτεσ-εβαλαν-χειροπέδες-σε-13χρονη/

  Συνελήφθη μεγαλεμπορος στυλό μπράβο στην ελληνική αστυνομία έτσι πάντα επιτυχίες

 4. Ελπίδα says:

  Το κρίμα ανήκει στον κοσμηματοπώλη. Είχε την ατυχία να επιτεθεί στο μαγαζί του ένας ναρκομανής και για να προστατέψει την περιουσία του αμύνθηκε. Το δυστύχημα είναι ότι είναι Έλληνας τίμιος, φορολογούμενος και μένει στην αυτή την χώρα με αυτή την κυβέρνηση που υποστηρίζει τους γκέι, τους τοξικομανής και όλους δαύτους. Εύχομαι στο κοσμηματοπώλη τα καλύτερα, να ξεμπερδέψει γρήγορα από αυτή την παράνοια και να συνεχίσει το υπόλοιπο της ζωής του ελεύθερος.

 5. Γρηγόρης Τσούλος says:

  Αγαπητοί μου συνέλληνες, είναι απειράριθμα τα άρθρα και τα σχόλια, επωνύμων και ανωνύμων, εν σχέση με τον θάνατο του ζακ κωστόπουλου.

  Παρά του ότι δεν συνηθίζω να σχολιάζω θέματα αμελητέας σημασίας, όπως ο θάνατος, η ηζωή . του εν λόγο ατόμου, επιτρέψτε μου να κάνω μια εξαίρεση και να σχολιάσω λακωνικότατα.

  Αγαπητοί μου συνέλληνες, ο μεγάλος Θεός όντως αγαπά και μεριμνά για τον άνθρωπο. Πρόσφατη απόδειξης τούτου, είναι το γεγονός ότι απήλλαξε τον z. κωστόπουλο, από το καθημερινό μαρτύριο της υπάρξεως του και την Ελληνική κοινωνία από ένα απόβρασμα και μισό.

  Η πατρίδα μας ευρίσκεται εις μίαν πλεονεκτικότερη θέση μετά τον θάνατο της παραβατικής και εγκληματικής αυτής υπάρξεως .-

  Γρηγόριος Τσούλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *