12:54 - 24/10/2021

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΥΜΕ!

Σύμφωνα με τον άκυρο ρεπόρτερ μας, που πέρναγε έξω από το Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη η υπόθεση καταδίωξης του κλεμμένου αυτοκινήτου, που κατέληξε στο θάνατο του οδηγού του από πυροβολισμούς αστυνομικών στο Πέραμα αξιολογείται ως εξόχως σοβαρή, καθώς εκτιμούν ότι η ομάδα ΔΙΑΣ υπέπεσε στο υπέρτατο παράπτωμα επειδή συνέχισε το κυνηγητό με εμφανή πρόθεση να συλλάβει τους δράστες, ενώ το κέντρο είχε δώσει εντολή να τους αφήσει ήσυχους να κάνουν δουλειά τους.

Ο υπουργός φανερά εξοργισμένος δήλωσε σε ανώτατους υπηρεσιακούς παράγοντες στο γραφείο του στον 12ο όροφο με φωνές που ακουγόντουσαν μέχρι τη λεωφόρο:

Πόσες φορές θα το πούμε ότι δεν είναι δουλειά των αστυνομικών να καταδιώκουν όποιον κάνει μια εγκληματική πράξη κατά ζωής και περιουσίας, αλλά απλώς να πηγαίνουν να συλλαμβάνουν όποιον τους υποδείξει η πολιτική ηγεσία βασισμένη σε στοιχεία παρακολούθησης των τηλεπικοινωνιών του!

Ακόμα δεν καταλάβατε ότι χρειαζόμαστε την εγκληματικότητα στο δρόμο ώστε με τα ΜΜΜΕ να εκφοβίζουμε τους πολίτες για να συναινούν στις πολιτικές γενικευμένης παρακολούθησής των τηλεπικοινωνιών τους;

Γι αυτό βγάζουμε ακόμα και στυγνούς εγκληματίες από τις φυλακές με το νόμο Παρασκευόπουλου!

Το ότι αν και οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι και αλλοδαποί δεν κινούμε καν τις διαδικασίες απέλασής τους, αλλά τους ξαμολάμε στην ελληνική κοινωνία θα ’πρεπε να έχει ξυπνήσει ακόμα και τους πιο χαζούς!

Όλοι οι κακοποιοί το ξέρουν! Οι αστυνομικοί ακόμα να το καταλάβουν;
Με την υπόθεση αυτή έφτασε ο κόμπος στο χτένι! Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι το ποιος θα συλληφθεί είναι ζήτημα πολιτικής απόφασης κι όχι της αστυνομίας!

fantastikanea

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. γιαννησ 10/24/2021 @ 1:22 ΜΜ

    Ετσι λειτουργούν τα δικτακτορικα καθεστώτα και μόνο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*