ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Υπόθεση Ζέμπερη: «Θα μου έδιναν 30.000 ευρώ για την τσάντα – Είχαν προσπαθήσει να την σκοτώσουν άλλες 2 φορές»

· Κατοχικά Νέα

Tην εκδοχή του για όλα όσα συνέβησαν στο Β΄Νεκροταφείο την ημέρα που δολοφονήθηκε η Δώρα Ζέμπερη, έδωσε ο καταδικασθείς για τη δολοφονία της. Ο Μανώλης Σοροπίδης, μιλώντας μέσα από τις φυλακές Δομοκού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», περιέγραψε όσα συνέβησαν.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, του είχαν ζητήσει να της αφαιρέσει την τσάντα της.

«Εμένα μου είχαν ζητήσει να πάρω την τσάντα της γιατί ήθελαν το περιεχόμενό της αλλά προφανώς δεν ήθελαν αυτά που είχε μέσα, ήθελαν να βρουν κάποιον για να κάνει αυτό που είχαν ξαναπροσπαθήσει…».

«Δεν μου είπαν τι θα είχε μέσα η τσάντα. Δεν σκέφτηκα ότι αναφέρονταν σε στικάκια. Μου είχαν πει να πάω το κινητό σε έναν δικό τους. Όταν πήρα την τσάντα την άνοιξα μετά από κάποια στιγμή. Βρήκα τα στικάκια και τα έκαψα, δεν τα παρέδωσα κάπου. Άφησα την τσάντα σε κάτι χόρτα και πήγα και παρέδωσα το κινητό εκεί που μου είπαν» εξηγεί για το τι έκανε με τα πράγματα της Δώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήθελαν το περιεχόμενό της και θα μου έδιναν το κινητό της να το πάω σε ένα δικό τους μαγαζί. Δεν μπορούσα να βάλω στο μυαλό μου ότι τους ενδιέφεραν στικάκια (…). Μου είχαν πει ότι θα μου έδιναν 30.000 ευρώ για την τσάντα».

Μάλιστα, ο καταδικασθείς για τη δολοφονία της πρόσθεσε:

«Όταν πήρα την τσάντα, την άνοιξα μετά από κάποια στιγμή. Βρήκα τα στικάκια και τα έκαψα, δεν τα παρέδωσα κάπου. Άφησα την τσάντα σε κάτι χόρτα και πήγα και παρέδωσα το κινητό εκεί που μου είπαν».

Απευθυνόμενος στην οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, ζήτησε για μια ακόμη φορά «την ταπεινή του συγγνώμη», τονίζοντας πως «δεν είμαι εγώ αυτός που ψάχνουν». Μάλιστα αποκάλυψε πως«είχαν προσπαθήσει πάλι να τη σκοτώσουν δύο φορές».

Τέλος επανέλαβε ότι «έχω δεχτεί απόπειρες κατά της ζωής μου στη φυλακή. Βέβαια κάποιος έχει εντολή να μου επιτεθεί. Θέλουν να μου κλείσουν το στόμα για να σταματήσω να μιλάω».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν η δολοφονία της άτυχης εφοριακού αφορούσε συμβόλαιο θανάτου, λέει «δε γνωρίζω κάτι τέτοιο, ξέρω ότι είχαν προσπαθήσει δύο φορές να τη σκοτώσουν. Εμένα μου ζήτησαν μόνο να πάρω την τσάντα και θα μου έδιναν 30.000 ευρώ. Μου φάνηκε παράξενο και τους είπα να μη με μπλέξουν σε καμία περιπέτεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφέρθηκε και στην ημέρα της δολοφονίας της Δώρας στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, λέγοντας ότι υπάρχουν μάρτυρες οι οποίοι φοβούνταν μέχρι τώρα να καταθέσουν αλλά «τώρα ευτυχώς βρέθηκε κάποιος» τονίζει. Λέει ότι ο ίδιος συνάντησε κατά πρόσωπο δύο γυναίκες την ημέρα της δολοφονίας ενώ έκανε λόγο και για την παρουσία ενός άνδρα στο νεκροταφείο, τον οποίο άφησε να εννοηθεί ότι σχετίζεται με την υπόθεση.

Τέλος, επανέλαβε ότι έχει «δεχτεί απόπειρες μέσα στη φυλακή. Θέλουν να μου κλείσουν το στόμα για να σταματήσω να μιλάω» και απευθυνόμενος στην οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, είπε για ακόμα μία φορά «την ταπεινή του συγγνώμη», αλλά τόνισε «δεν είμαι εγώ αυτός που ψάχνουν».

https://www.facebook.com/staralithies/videos/345735966069523/?t=1

makeleio.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ελλάδα: Η ανεργία υποχώρησε στο 7,9% τον Ιούλιο – Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2008Business

Πακέτο 2,2 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση: Οι φοροελαφρύνσεις, τα επιδόματα και ο κατώτατος μισθός των 1.000 ευρώ

Μαχητικό αεροσκάφος σε πτήση - εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Τανάγρα: Συνετρίβη ελληνικό F-4 Phantom σε αεροπορική επίδειξη – Νεκροί οι δύο χειριστές

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

2 απαντήσεις στο “Υπόθεση Ζέμπερη: «Θα μου έδιναν 30.000 ευρώ για την τσάντα – Είχαν προσπαθήσει να την σκοτώσουν άλλες 2 φορές»”

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ Η ΕΦΟΡΙΑΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ;;;;
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΦΟΡΙΑΣ;;;
    ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ , ΣΑΦΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ .
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ , ΠΟΥ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ.
    Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ;;;;;
    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ..
    Ή Ο ΓΙΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ….
    ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΠΟΛΛΩΝ Α.Φ.Μ. ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;;;
    ΠΟΙΟΣ ΟΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;;;
    Ε Ι Ν Α Ι Π Ο Λ Λ Α Τ Α Λ Ε Φ Τ Α Α Ρ Η ……

    ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ;;;;;
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΓΕΙΡΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΣΙΩΠΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  2. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Δεν είναι απίθανο η μακαριτισσα να είχε μυριστεί απατεωνιές κάποιον και να τους εκβίαζε για αυτό είχε μαζί της τα στικακια αλλά αυτοί την βγάλαν από την μέση και τους ήρθε ποιο οικονομικά με το ενλογο πρεζονι από το να ενδωσουν στους εκβιασμούς της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά