16:51 - 27/02/2020

Υποπτο κρουσμα Ξενοδοχειο Ατλαντικ…. Ανανεωση , Κανενα προβλημα με το ξενοδοχειο Ατλαντικ , αρνητικο το αποτελεσμα!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ανανεωση 22:25 Αρνητικο το αποτελεσμα απο το ξενοδοχειο Ατλαντικ ,ο ασθενης εξεταστηκε στο Αττικο νοσοκομειο και δεν υπαρχει κορονοιος … !

Στο ξενοδοχειο Ατλαντικ οπως φαινεται απο της φωτο υπαρχει υποπτο κρουσμα , το ξενοδοζειο βρισκεται στην Καλιθεα, τζιτζιφιες …!

Εμαιλ Αναγνωστη

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ελπιζω να μην ειναι θετικο

  2. Νικος δρακονταειδης 02/27/2020 @ 27 Φεβρουαρίου, 2020 5:28 μμ

    Λεει ο γιατρος στον ασθενη, εχω ενα αρνητικο, και ενα θετικο νεο, το αρνητικο ειναι οτι εχετε βαρια πνευμονια, το θετικο ειναι το τεστ για τον κορονοιο…., βγηκε θετικο

  3. Πόσα μας κρύβουν ακόμα οι ψεύτες σωτήρες μας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*